Επιχειρηση της Delta Force στην Ουκρανια

 

Τις πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς, οι κομμαντος της Delta Force διείσδυσαν

σ ένα οχυρό που ελέγχεται από τον Μπάιντεν στη νοτιοανατολική Ουκρανία κοντά στο λιμάνι της Μαριούπολ, σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή του Λευκού Οίκου, η οποία είπε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ έδωσε πράσινο φως στην επιχείρηση μετά από μια σειρά τηλεφωνικών κλήσεων προς τις ΗΠΑ στρατιωτικοί διοικητές και στον πρόεδρο της Ουκρανίας Βόλοτυρ Ζελένσκι.

Ένα απόσπασμα της Delta, γνωστό ως 1-SFOD στην κοινότητα των Ειδικών Επιχειρήσεων, πέταξε από την Οκινάουα στην Ιαπωνία στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο κι εμεινε εκεί έως ότου ο Τραμπ ξεκαθάρισε την εισβολή με τους Ουκρανούς ομολόγους του.

Αξιόπιστες πηγές ανέφεραν ότι η κυβέρνηση Τραμπ είχε λάβει «αξιόπιστες αποδείξεις» ότι η οικογένεια Μπάιντεν, με πληρεξούσιο, κατείχε ένα κτήμα 200 στρεμμάτων και ένα κτίριο γραφείων 50 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Μαριούπολ. Στα χαρτία η ιδιοκτησία ανήκε στην Paradigm Global Advisors, μια εταιρεία αμοιβαίων κεφαλαίων αντιστάθμισης κινδύνου στην οποία οι Bidens έχουν μεγαλο ενδιαφέρον. Στα τέλη του καλοκαιριού του 2006, ο γιος του Joe Biden Hunter και ο μικρότερος αδελφός του Joe, James, αγόρασαν την εταιρεία. Την πρώτη ημέρα στη δουλειά, εμφανίστηκαν με τον άλλο γιο του Μπάιντεν, τον Μπέου, και τρεις αλλους άντρες και απελύσαν τον διευθυντη της εταιριας και το 95% του προσωπικού, σύμφωνα με ένα στέλεχο που ήταν παρών. Μετά από αυτό, πολλές από τις υπερπόντιες επιχειρήσεις του Paradigm έγιναν σκοτεινές, αλλά συνέχισαν να κερδίζουν τεράστια κέρδη παρά την εμφανή έλλειψη επενδυτών.

Τον Ιούνιο του 2009, ο συγγραφέας του Washington Free Beacon, Thomas Breslin, εξέφρασε την ακόλουθη δήλωση: «Το Paradigm δεν είναι καθόλου αξιόπιστη εταιρεία. Οι Μπάιντεν τους απελυσαν σχεδον όλους και έβαλαν τους δικούς τους ανθρώπους στη θέση τους. Η εταιρεία δεν έγινε τίποτα λιγότερο από ένα αδρανές ταμείο για παράνομα χρήματα που ξέπλυναν οι Bidens  "

Η κυβέρνηση Τραμπ έχει περάσει τέσσερα χρόνια ψαχνοντας την αλήθεια πίσω από τους Paradigm Global Advisors, σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη του Λευκού Οίκου.

«Μετά από χρόνια ψαξιματος, ο Τραμπ πέτυχε τελικά ένα καιριο χτυπημα. Ένας τωρινός υπάλληλος της εταιριας - κάποιος που έχει "στην μπουκα" τον Μπάιντεν - εμφανίστηκε με αρκετά στοιχεία για τον Τραμπ να κάνει αυτή την κίνηση. Δεν ξέρω ποια συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία παρουσιάστηκαν, αλλά πρέπει να ήταν κάτι που αρεσε πολύ στον Τραμπ ωστε να καλέσει τη Delta να το φροντίσει. "

Στις 3 το πρωί της Πρωτοχρονιάς, τρία ελικόπτερα του Blackhawk, συμπεριλαμβανομένων των αεροσκαφών, έφυγαν από το Κίεβο στη ζώνη πτησης. Η ομάδα βρήκε το κτίριο των γραφείων άδειο, χωρίς ζωή. Ο διοικητής της μονάδας περιέγραψε το κτίριο ως «ψυχρό», σαν να ήταν κενό και χωρίς κινηση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

"Τα παράθυρα ήταν καλυμμένα με παγωμένο βερνίκι και το μέρος είχε μια κατακόμβη και ηταν πολυ περιεργο αυτο", ανέφερε. «Κάθε γραφείο είχε αφαιρεθεί - χωρίς καρέκλες, γραφεία, υπολογιστές, τίποτα. Δεν έχει ρεύμα. "

Παρόλο που το κτίριο ήταν πολύ ερημικό, η Delta βρήκε αποδεικτικά στοιχεία για πρόσφατη δραστηριότητα μέσα στο καταλλειμα που συνδέεται με το συγκρότημα. Στην κουζίνα ήταν φρέσκα ψιλοκομμένα λαχανικά και διηθητής χλιαρού καφέ. Έξω, οι φρεσκιες αποτυπωσεις των ελαστικών οδήγησαν μακριά από το συγκρότημα. Ήταν σαν κάποιος να είχε αφήσει καποιους και να ειχε εξαφανιστει γρηγορα.
 

 Κατάσχεσαν αρκετούς φορητούς υπολογιστές και 300 εκατομμύρια δολάρια σε χρυσό. Βρήκαν επίσης κιβώτια από κινεζικά κατασκευασμένα τουφέκια τύπου 56 και δεκάδες χιλιάδες γύρους πυρομαχικών. Ακόμα πιο ενοχλητικό, βρήκαν κάτω από το καταλλειμα έναν λαβύρινθο από θαλάμους και σήραγγες που έτρεχαν μίλια σε κάθε κατεύθυνση. Χειροπεδες για αστράγαλο και καρπό, βιδωμένα στους τοίχους σε διάφορες τοποθεσίες, κράτουσαν κομμάτια νεκρής σάρκας και σε έναν προθάλαμο, ανακάλυψαν δώδεκα σακούλες γεμισμένες με "μαύρη πίσσα ηρωίνης" ενα ειδικο κατασκευασμα ηρωινης που συνηθως παραγεται στο Μεξικο.

Με εντολή του Τραμπ, η Δέλτα συντονίστηκε με την SBU της Ουκρανίας, την υπηρεσία ασφαλείας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, για να κατασχέσει στοιχεία κι οπως και εγινε.













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις