Ο Τραμπ προσφέρει στον James Comey Επιείκεια για να καταθέσει κατά του Ομπάμα

 

Ο στρατός με τη συμφωνη γνωμη του Τραμπ "προσφέρει" στον

φυλακισμένο Τζέιμς Κομει μια συμφωνία . Χωρίς θανατική ποινή σε αντάλλαγμα για μελλοντική μαρτυρία εναντίον του διακεκριμένου αρχιτέκτονα του Deep State, Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα.

Όπως εχει αναφέρθει σε προηγουμένο αρθρο, οι πεζοναύτες στις 20 Απριλίου εισέβαλαν στο πολυτελές αρχοντικό του Comey στο McClean, Va, όπου συνέλαβαν τον προδότη και τον έστειλαν στο Camp Lejeune, N.C. Εκεί, ο στρατός τον ανακρίνει πριν από το ενδεχόμενο ταξίδι του στον κόλπο του Γκουαντάναμο για να σταθεί ενώπιον στρατιωτικού δικαστηρίου.

Μια εμπιστευτική πηγή που εμπλέκεται στην επιχείρηση του Τραμπ για να ακυρώσει τις εκλογές του 2020 και να συλλάβει τους προδότες είπε ότι ο Τραμπ συμφώνησε να αφαιρέσει τη θανατική ποινή από το τραπέζι εάν, και μόνο εάν, ο Comey υπογράψει βεβαίωση που συνδέει τον Ομπάμα με τους τραγικούς θανάτους 16 πατριωτών. Σύμφωνα με τον στρατό, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε εγκρίνει στις 31 Ιουλίου 2013 αεροπορική επίθεση εναντίον μιας ομάδας πολιτοφυλακών του Κολοράντο αφού έμαθε ότι τα μέλη της είχαν λάβει φωτογραφικά αποδεικτικά στοιχεία για την εγκατάσταση γκιλοτίνων σε στρατόπεδα FEMA στο Κολοράντο, Νεμπράσκα και Ουαϊόμινγκ.

Τα μέλη της πολιτοφυλακής, οι στρατιωτικοί ισχυρίζονται, είχαν συγκεντρωθεί σε μια απομονωμένη αποθήκη στο βορειοδυτικό Κολοράντο για να συζητήσουν μεθόδους διάδοσης των στοιχείων τους χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους. Χωρίς να το γνωρίζουν, ένας κατάσκοπος του Ομπάμα είχε, προφανώς, διεισδύσει στις τάξεις τους και γνωστοποίησε τη γνώση της συνάντησης στην ιεραρχία του Ομπάμα. Καθώς η συνάντηση προχώρησε, ένα F-16 από το βουνό Cheyenne απελευθέρωσε ένα ζευγάρι βομβών Mark 83 1000 lb. Η έκρηξη κατέστρεψε την περιοχή και σκότωσε όλους τους παρευρισκόμενους, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών και ενός παιδιού.

«Ο Ομπάμα προσπάθησε να καταστρέψει στοιχεία για την επίθεση, αλλά φαίνεται ότι έχασε κάποια. Ο Τραμπ και ο στρατός πιστεύουν ότι ο Comey το γνώριζε. Το ίδιο και η Susan Rice και ο John Brennan, που είναι ήδη στο GITMO. Ο Comey δεν ειναι τοσο σημαντικος για το δικαστήριο, αλλά ο Trump θέλει τον Ομπάμα. Είναι πιθανό ο Μπρέναν να έχει ήδη ανατρέψει κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Ο Τραμπ είναι πρόθυμος να αφήσει,ως χαρη,καποιους εν ζωη  για να φτάσει στον Ομπάμα ", ανέφερε η πηγή μας.

Μετά από διεξοδική έρευνα,δεν μπορεσαμε να βρουμε αποδεικτικά στοιχεία για την προαναφερθείσα επίθεση. Δεν υπάρχουν δημόσια αρχεία εκρήξεων ή δασικών πυρκαγιών στο βορειοδυτικό Κολοράντο εκείνη την ημέρα. Το περιεργο βεβαια θα ηταν να υπηρχαν.

"Το Deep State είναι αφεντικό των συγκαλύψεων και της εξαπάτησης και η εμβέλειά τους είναι απεριόριστη Θα μπορούσαν να απειλήσουν τους ανθρώπους να σιωπήσουν. Κοιτάξτε τι συμβαίνει τώρα, ακόμη και οι Oath Keepers κινούνται και χτυπούν ο ένας τον άλλο Ο Τραμπ πιστεύει ότι είναι νόμιμο. Και ο στρατός, φαίνεται, έχει στοιχεία. Και πρέπει να πιστεύουν ότι ο Comey μπορεί να βάλει το καρφί στο φέρετρο του Ομπάμα ", δήλωσε η πηγή μας.

Το ερώτημα είναι, θα μιλήσει ο Comey, ή μήπως ο φόβος του για τους μαφιοζους του Deep State είναι μεγαλύτερος από τον φόβο του για τη θηλιά του δημιου του.













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Το να δεχόμαστε κάτι «αμάσητα», επειδή ίσως «χαϊδεύει τα αυτιά μας», είναι ένδειξη ηλιθιότητας.
    Το να απορρίπτουμε το ίδιο γιατί φαντάζει εξωπραγματικό,είναι πιθανόν βλακώδες.
    Μένει μόνο η λογική ακολουθία γεγονότων.

    Σε σχέση με την σύλληψη του James Comey – από το προηγούμενο άρθρο του Michael Baxter – τα γεγονότα δείχνουν ότι είναι αληθής η πληροφορία του δημοσιογράφου, όπως φυσικά και η συνέχεια του...

    Ακολουθώντας, εδώ και 3 ημέρες – από την ανάρτηση του RRN – την συζήτηση των αναγνωστών και με συμμετοχή του Baxter, προκύπτουν ενδιαφέροντα στοιχεία.

    Ο Comey επρόκειτο να μιλήσει σε ένα gala στις 23 Απριλίου. Στο «Santa Fe Council on International Relations» - «Συμβούλιο Σάντα Φε για τις διεθνείς σχέσεις»
    Κάποιοι σχολιαστές, με επιφυλακτική έως αρνητική στάση στο άρθρο, τα έψελναν κανονικά στον Baxter. Μία κυρία μάλιστα, τηλεφώνησε στο κέντρο της εκδήλωσης, αναφέροντας τι διάβασε για τον JC, η τηλεφωνήτρια «δήλωσε άγνοια» γελώντας, η δε απάντηση της ήταν, ότι με mail θα της απαντούσαν την ώρα που θα μιλούσε ο JC και πότε θα μπορούσε να παρακολουθήσει σχετικό βίντεο στην πλατφόρμα τους.
    Η κυρία αυτή – που και σε προηγούμενες δημοσιεύσεις εκφράζει αρκετές επιφυλάξεις – επανέρχεται στα σχόλια, έξω φρενών πλέον, διότι το παραπάνω «Santa Fe…….», κράτησε σιγή ασυρμάτου σε σχέση με τον JC. Από προσωπική της έρευνα, διαπίστωσε ότι ο λογαριασμός τους – του gala - στο Twitter δεν είναι ενεργός και η ανάρτηση στο Facebook που ανακοίνωνε την εκδήλωση είχε μόνο ένα σχόλιο - κάποιος από την Κένυα που είπε ότι θα παρακολουθούσε το "gala" από μια οθόνη.
    Από άλλον σχολιαστή, αναφέρθηκε ότι ο λογαριασμός του JC στο Twitter, είναι μεν ενεργός, αλλά δεν twitαρε από τις 20 Ιανουαρίου.
    Ένας άλλος, πληροφορούσε τον Baxter, ότι πολλοί δημιουργοί βίντεο σε διαφορετικές πλατφόρμες - χρησιμοποιούσαν τα άρθρα του λέγοντας ότι είναι δική τους έρευνα – και ότι μερικές φορές τα διαβάζουν κατά λέξη.

    Πολλά περίεργα υπάρχουν στην υπόθεση και προσωπικά έχω πειστεί ότι ευσταθούν αυτά που γράφει ο Baxter.
    Και βέβαια παραμένει η απορία... πόσες αγωγές θα υπήρχαν εναντίον του Michael Baxter και του Real Raw News εάν αυτές οι πληροφορίες ήταν λανθασμένες; Αφού όλα τα άρθρα, είναι δικά του – από δικές του πηγές – και κατά δήλωση του, ουδέποτε αναδημοσιεύει άρθρα άλλων.

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις