Το αγαλματίδιο του μοσχαριού στο γραφείο του πρωθυπουργού

Το αγαλματίδιο του μοσχαριού στο γραφείο του πρωθυπουργού | newsbreak 

Η επαγγελματική φωτογράφηση με φόντο το αδέσποτο σκυλάκι που

υιοθέτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τον Πίνατ, έβγαλε άλλη μία είδηση.
Εκτός από τα πέτρινα βατράχια που έχουν κυριεύσει το πρωθυπουργικό γραφείο, στο τραπέζι του σαλονιού, υπάρχει και ένα άγαλμα μοσχαριού.

 D7C58C40 50B6 4284 86BC 2FCB6C29A6D3


Άλλο ένα σύμβολο Φενγκ Σούι στο πρωθυπουργικό γραφείο, από το οποίο έχουν εκλείψει πλήρως οι ορθόδοξες εικόνες. Άλλη μία καινοτομία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έπειτα από το επιτελικό κράτος, όπου Σκέρτσος και Γεραπετρίτης προΐστανται ακόμα και των …λοιμωξιολόγων!

Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός έχει εντρυφήσει στην φιλοσοφία της Άπω Ανατολής υπό την καθοδήγηση κάποιου «αόρατου συμβούλου» ο οποίος φυσικά είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό. Όπως άγνωστη θα παρέμενε και αυτή η δραστηριότητα ενός πρωθυπουργού ο οποίος εξελέγη με τις ψήφους του συντηρητικού κόμματος.

Το αγαλματίδιο του μοσχαριού λοιπόν στο Φενγκ Σούι, συμβολίζει αυτό που συμβόλιζε και το χρυσό μοσχάρι στην Παλαιά Διαθήκη. Την επίκληση πλούτου. Όταν τοποθετείται σε χώρους εργασίας, αποσκοπεί στην προσέλκυση κέρδους. Κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβολίζουν τα πέτρινα βατραχάκια που φαίνεται να έχουν περικυκλώσει τον πρωθυπουργό στον χώρο εργασίας του.

 BDDD2624 1C50 4CF7 91B9 41051FBD5414

 

Περικυκλωμένος από πέτρινα βατραχάκια ο πρωθυπουργός

Εξαιρετικά ταπεινά τα κίνητρα, εάν όντως ο πρωθυπουργός συνειδητοποιεί τι συμβολίζουν τα είδωλα που τον περικυκλώνουν. Ειδικά όταν ο Εσταυρωμένος, αυτό το σύμβολο θυσίας για το κοινό καλό που θα έπρεπε να καθοδηγεί την πολιτική ηγεσία προς όφελος της πατρίδας και της κοινωνίας, έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από το μέγαρο Μαξίμου.

Η ύπαρξη πάντως του χρυσού μόσχου στο πρωθυπουργικό γραφείο, καταρρίπτει άλλο ένα στερεότυπο που καλλιεργήθηκε για το πρόσωπο του πρωθυπουργού. Αυτό του «Μωϋσή».

39918392 713F 4643 9A67 A2478DAEDF9C
Το βιβλικό χρυσό μοσχάρι που εξόργισε τον Μωυσή

«Οι κακοί άνθρωποι που λάτρεψαν το χρυσό μοσχάρι πρέπει να πεθάνουν», είπε ο Μωυσής στην Παλαιά Διαθήκη, σπάζοντας με οργή το είδωλο της αμαρτίας, κάνοντας το σκόνη. Καμία σχέση δηλαδή με τον Κυριάκο.

Σε κάθε περίπτωση, εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ασπαστεί τον Φουμαντσουϊσμό πρέπει να το αποκαλύψει στους ψηφοφόρους, διότι είναι πρωθυπουργός και όχι καλτ φιγούρα ταινίας των 80’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Γυναικείος δάκτυλος μου μυρίζεται. Αυτά μπορεί να είναι δώρα απο το στενό περιβάλλον του. 😇
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα μου μύρισε "περιούσιους". Μοσχάρι κιόλας!!! Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.
    Πως τραβάει το συγγενικο αίμα...
    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σεις ολόκληρη Παναγία με Ιησού έχει πίσω του δεν το βλέπετε; η τεχνοτροπία σας χαλάει; άντε και έβαλε βατραχάκια και μοσχάρι ε και; εσείς δεν έχετε γούρια; Παίδες,δεν θέλετε Π/Θ θεούσο πιστέψτε με όσες περισσότερες εικόνες βλέπετε σε τοίχους τόσο πιο λαμόγιο ο πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ19 Απριλίου, 2021 23:14

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ ΟΙ ΝΤΑΓΛΑΡΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΚΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ( ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΕΣ ΜΑΠΕΣ )
    ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΕΛΛΑ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΝΤΕΡΒΙΣΗ ΓΙΑ ΞΟΡΚΙΣΜΟ !
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! .
    ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ,Ο ΚΛΩΝΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ .ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΥ ,ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !.
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις