Ακόμα και η φαιδρότητα γελάει μαζί τους. Τι κατάντια είναι αυτή;

Το χαμόγελο του κλόουν» -αφιέρωμα- | Anna ' s Pappa blog 

Χθες, ανήμερα της 21ης Απριλίου, αποφάσισε ο Πρωθυπουργός να μας απευθύνει νέο μήνυμα «ελευθερίας», από την

υγειονομική Χούντα που ο ίδιος έχει εγκαταστήσει στη χώρα. Από το «γύψο» του Παπαδόπουλου, πέσαμε στον στόκο της ΝΔ.

– Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν όλα τα κόμματα χθες. Πανηγύριζαν για τη νίκη κατά του Παπαδοπουλικού «γύψου», θεωρώντας ότι, επειδή ο λαός τους κατατάσσει στην κατηγορία των τούβλων, τσιμεντόλιθων, στόκων και μπετόβλακων, πρέπει να πανηγυρίζουμε μαζί τους για τα νέα οικοδομικά υλικά που συγκρότησαν τη «Δημοκρατία» τους.

– Μητροπολίτης δήλωσε, ότι η εκκλησία δε γνωρίζει «την ακριβή» ώρα Αναστάσεως του Ιησού. Μάλλον περιμένουν εγκύκλιο από το ίδρυμα Κλίντον για να ενημερώσουν και εμάς. Δε θέλουν να βγει «fake news» η Ανάσταση του Ναζωραίου και να έχουν μετά προβλήματα με το Ζάκερμπεργκ και τα Ellinika Hoaxes.  

– Στην αξιωματική Αντιπολίτευση, ζουν όλοι στο ροζ συννεφάκι τους. Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο καημός τους είναι πότε ο μουσάτος θα ντυθεί με το νυφικό ταγέρ, ώστε να πάει στο Δημαρχείο να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς του. Από πολιτικό timing σκίζουν και αυτοί!

– Εν τω μεταξύ, όσο περιμένουμε να έρθει η… ανάπτυξη, οι σφαίρες και η λογοκρισία κατά των δημοσιογράφων και του Τύπου, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Ανάπτυξη, που χωράει μέσα σε ένα γεμιστήρα πιστολιού.

– Τελικά, αποφάσισαν να μας ενημερώσουν και επίσημα, ότι ορισμένα εμβόλια κατά του κορωνοϊού έχουν παρενέργειες και μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να αποβούν επικίνδυνα για εμάς, τους ψεκασμένους. Τι είναι ένα παραπάνω δάχτυλο, μια ουρά και μερικά λέπια, μπροστά στην υγειονομική ελευθερία, βρε αχάριστοι;

– Ο Δένδιας, ακολουθεί την υπερήφανη εξωτερική πολιτική Καραμανλή και χτίζει το δικό τους «ηθικό» πλεονέκτημα στο Νεοδημοκρατικό ακροατήριο. Άμα έχεις τόσο πετυχημένους δασκάλους, πως να μην τους αντιγράψεις, σου λέει; Στο δικό μας χωριό πάντως, το «ηθικό» πλεονέκτημα το λέμε, από μπροστά παρθένα και από πίσω μπαίνουν τρένα…

– Η περιφορά του Επιταφίου θα γίνει, όπως μας ανακοίνωσαν, μέσα στο προαύλιο των Ιερών Ναών, με ακίνητους τους πιστούς. Θα μπορούσαν επίσης να τον περιφέρουν με αμαξίδιο του γκολφ ή με ντρόουν. Μην μας πουν και τίποτα πρωτόγονους οι Ευρωπαίοι…

– Περιμένουμε μετά τον Τσαβούσογλου και ο Μένιος Μουρθιώτης να δηλώσει φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη. Άντε, μην τα πάρει ο Μένιος και αρχίζει να πουλάει F-35 από την τηλεόραση, με δώρο το Κουμτελάκι και μία σαλιγκαροκρέμα και τα «δουν» όλα οι Τούρκοι. Για να εμπεδώσουν πόσο large είμαστε επί Προεδρίας Μπάιντεν, τα μόγγολα!

Δεν περιγράφουμε άλλο, διότι έρχονται και Άγιες Ημέρες και δε θέλουμε να κολαστούμε…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις