Ό, τι έρχεται, θα έρθει ΠΟΛΥ σύντομα: Παραγγελία κρατικών τηλεοπτικών πληρωμών στο Ντόνετσκ.

 

Τα πληρώματα των ρωσικών ομοσπονδιακών καναλιών πηγαίνουν

στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας. Γιατί;Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν!

Αρκετοί δημοσιογράφοι από τηλεοπτικά κανάλια λένε ότι «διατάχθηκαν να προχωρήσουν και να περιμένουν». 

Αυτό σημαίνει ότι η ρωσική κυβέρνηση γνωρίζει ότι κάτι έρχεται επειδή θα το κάνουν, και θέλουν τα τηλεοπτικά συνεργεία να είναι εκεί να το δουν, να το βιντεοσκοπήσουν και να το αναφέρουν.

Ό, τι έρχεται στην Ουκρανία, έρχεται πολύ, πολύ σύντομα.

Μόλις αρχίσει "αυτό", το πραγματικό ζήτημα είναι τι θα κάνει η άλλη πλευρά - Ουκρανία ή / και ΝΑΤΟ; Και αυτή η αντίδραση / απάντηση θα καθορίσει τι θα ακολουθήσει, συμπεριλαμβανομένου του πολέμου πλήρους κλίμακας.

Έχουμε μια υπόδειξη για το πώς θα πάνε τα πράγματα σήμερα, όταν ο  Πολωνός Υπουργός Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι "αρκετές δεκάδες" μαχητικά αεροσκάφη F-15 και F-16 των ΗΠΑ έφτασαν σήμερα στην Πολωνία ως μέρος της  ταχείας μεταφοράς των αεροπορικών δυνάμεων @US_EUCOM  .

Εάν ξεκινήσει ο πόλεμος, ποιος  θα καθορίσει ποιος θα χτυπηθεί, συμπεριλαμβανομένων των ΧΩΡΩΝ που χτυπούν.   

Αυτό το πράγμα θα μπορούσε να ξεφύγει από τον έλεγχο, και τόσο γρήγορα, η ανθρωπότητα θα μπορούσε να εκπλαγεί στο επίπεδο της βίας.

Ελπίζω ειλικρινά ότι ο καθένας σας έχει προετοιμασίες σε περίπτωση που το αδιανόητο συμβεί. Τροφή έκτακτης ανάγκης, νερό, φάρμακα που πρέπει να ζήσετε, μια γεννήτρια για προσωρινό ηλεκτρικό, καύσιμο για αυτήν τη γεννήτρια και για τα οχήματά σας, φακούς, πυροσβεστήρες, κιτ πρώτων βοηθειών, φορητά ραδιόφωνα με μπαταρίες, εργαλεία επικοινωνίας (CB, HAM ή GMRS) .

Ο χρόνος προετοιμασίας φαίνεται να έχει τελειώσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΜΠΕΙΜΠΙ ΛΙΝΟ ΦΙΛΕ, ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΕΙΜΠΙ ΛΙΝΟ.
    ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις