ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εξωτερικοί χώροι 
 
Μετά από τον βιολογικό πόλεμο που εξαπέλυσαν στον πλανήτη , στην ατζέντα τους ακολουθούσε ένα άλλο ακόμα πιο φοβερό σχέδιο. Είχαν σχεδιάσει αυτό που ονόμασαν κλιματική αλλαγή, το οποίο όμως δεν αφορούσε μόνο την αλλαγή στις κλιματολογικές συνθήκες ή την επιρροή της ψυχολογίας των ανθρώπων.
 
Το σχέδιο ήταν να εξολοθρεύσουν όλα τα θηλαστικά πάνω στον πλανήτη. Τα μόνο που θα παρέμεναν θα ήταν τα έντομα, τα ερπετά και κάποια φυτά.
 
Αυτό το σχέδιο αφορούσε μια επένδυση 30 χρόνων έρευνας και κατασκευής τεχνολογίας, η οποία ανήκει στο βαθύ κράτος της Κίνας, όλα φορτωμένα πάνω στο πλοίο της γραμμής ( Ev er Gi ven).
 
Οι άνδρες των Αμερικανικών και Ρωσικών ειδικών δυνάμεων της Συμμαχίας, οι οποίοι έκαναν την έρευνα στο πλοίο, ήταν εφοδιασμένοι με κάμερες με τις οποίες κατέγραψαν όλη την επιχείρηση. Οι ταινίες θα χρησιμοποιηθούν στις δίκες που θα ακολουθήσουν.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Βλέπω την είδηση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τον Μπάιντεν την κάνατε γαργάρα. Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Ρηγκαν την ειχε αναγνωρισει...και τι εγινε.Μαλλον ομως εσυ εκανες γαργαρα το οτι ο Μπαιντεν δηλωσε να μην παει κανενας Αμερικανος πολιτης για τουρισμο στην Ελλαδα γιατι εχουμε υψηλα ποσοστα κορωνοιου και μολις καταλαβαν οτι εκαναν "πατατα" εβγαλαν κι αλλη ανακοινωση και ειπαν οι οσοι πανε στην Τουρκια να ειναι προσεκτικοι.Επισης μετα την αναγνωριση της γενοκτονιας οι Τουρκοι εκαναν εισβολη στο Ιρακ και καθαριζουν τους κουρδους.Γιατι δεν τους σωζει ο Μπαιντεν που ειναι πλανηταρχης...Μαλλον διαβαζεις οτι σε βολευει

      Διαγραφή
    2. Κατά αρχήν ποιός ακούει τον Μπάιντεν. Οι Αμερικανοί δεν είναι σαν τούς Ευρωπαίους που ακολουθούν τις τουριστικές οδηγίες. Αν θέλουν να έρθουν, θα έρθουν. Δεύτερον, μόνο και μόνο που εξόργισε τος Μογγόλους είναι καλό για εμάς. Και τέλος τα διαβάζω όλα. Καλημέρα.

      Διαγραφή
    3. Μπράβο συνομοσιολογε!!!!

      Διαγραφή
  2. Μου αρεσουν πολυ τα αρθρα σας κανετε πολυ καλη δουλεια !!! Μας δινεται ελπιδα σας ευχαριστω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1)Ευχαριστω

      2)Τα περισσοτερα δεν ειναι δικα και ειναι ειτε αναδημοσιευση ειτε μεταφραση που κανω απο ξενα σαιτς γιαυτο κι εχουν απο κατω την πηγη.Τα δικα μου ειναι περιπου 1 στα 10 κι εμπεριεχουν ειτε τη γνωμη μου ειτε πληροφοριες απο πηγες μου.Ομως οπως καταλαβαινεις ολα αυτα παιρνουν πολυ ωρα.

      3)Εγω δε δινω ελπιδα σε κανενα απλα μεταφερω και την αλλη αποψη που τα συστημικα μεσα "ξεχνανε" ν αναφερουν ωστε καποιος να εχει ολοκληρωμενη γνωση για να μπορει να εχει ορθοτερη αποψη.

      4)Μη μου μιλας στον πληθυντικο δεν ειμαι παπας...:)....Tο ξερω οτι το κανεις απο ευγενεια αλλα εδω προσπαθω να ειμαστε μια μεγαλη παρεα.

      5)Επισης υπαρχει δημοσιευμενο και μειλ που μπορεις να στελνεις ειδησεις για δημοσιευση και οτι θελεις...τ οποιο το βλεπω συνηθως 1 φορα την ημερα...οσο προλαβαινω μιας και ειναι μεγαλος ο ογκος

      6)Καλη περιηγηση

      Διαγραφή
  3. Πολύ σωστά «αυτό που ονόμασαν κλιματική αλλαγή». Πέρισυ, επι Τράμπ, οι ΗΠΑ αποχώρησαν απο τη Συμφωνία του Παρισιού, αμφισβητώντας τα επιστημονικά δεδομένα της κλιματικής αλλαγής που είχαν σαν αποτέλεσμα και τεράστιες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια. Είχε πεί οτι οι πυρκαγιές θα σταματήσουν και το κλίμα θα δροσίσει. Περιμένετε και θα δείτε, είχε πεί σε δημοσιογράφους. Λέτε να μην ήξερε κάτι παραπάνω απο εμάς και την πιτσιρίκα τη Γκρέτα; Αλλα έτσι που πήγαν οι εκλογές, τον ήπιαμε όλοι μαζί, τουλάχιστον όσοι δεν χάβουμε τα επιστημονικά τους δεδομένα. Η συνέχεια με τον Μπάιντεν θα έχει πολύ ενδιαφέρον για όσο στέκεται ακόμη όρθιος και δεν του πάρουν τις σκάλες απο μπροστά του.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις