"ΔΕΝ κέρδισα τον Β ' Παγκόσμιο Πόλεμο..."

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και φαγητό 
 
Ο Χίτλερ δεν πέθανε το 1944.
ΟΧΙ σε ένα καταφύγιο
 
Αυτός ήταν ο μπάτλερ του, που ήταν ο σωσίας του.
 
Αυτός και άλλα μέλη των SS κατέφυγαν στην Αργεντινή, όπου πέθανε σε τροχαίο το 1957.
Η Eva Braun εφυγε με αυτόν και την κόρη της Ann η οποια γεννήθηκε το 1942
 
.Η Εύα και ο Αδόλφος είχαν άλλες 3 κόρες που ήρθαν στη Γερμανία για να μεγαλώσουν στη ′′ μητέρα πατρίδα ". Τα ονόματά τους είναι: Άντζελα, Τερέζα και Ντάλια.
 
 Άλλοι Ναζί κατέφυγαν στην Ανταρκτική, όπου είχαν μια βάση κάτω από τον πάγο. Οι Ναζί είχαν ιπτάμενα αντικείμενα (θα τα λέγαμε UFO) που μπορούσαν να πετάξουν από χωρα σε χωρα σε λιγότερο από 30 λεπτά.
 
Πολλοί από τους ναζί επιστήμονες προσήχθησαν στις ΗΠΑ, πήραν ψευδή ονόματα και προσελήφθησαν από την κυβέρνηση για να τους παράσχει γνώση προς οφελος της τεχνολογίας των ΗΠΑ. 
Οι ΗΠΑ σκέφτηκαν ότι ήταν καλύτερο να τους έχουν από τους Ρώσους. Αυτό ονομάστηκε Επιχείρηση Κλιπς.
 
 Μετά τον θάνατο του Χίτλερ στην Αργεντινή το 1957.......... Η Εύα Μπράουν άλλαξε το όνομά της σε Μάντελιν Λι Πέιν, πήρε την κόρη της Ανν και μετακόμισε στις ΗΠΑ. Παντρεύτηκε τον Stanley Dunham και το όνομά της άλλαξε σε Madelyn Dunham. Η Ann έγινε Stanley Ann Dunham Ann ήταν 19 όταν έμεινε έγκυος από έναν Κενυάτη πολίτη που τον έλεγαν Barack Obama. Μετακόμισε στην Κένυα και γέννησε τον γιο τους Μπάρι. Στο διάστημα αυτό συνειδητοποίησε ότι ο άνδρας που ′′ παντρεύτηκε ′′ ήταν ήδη παντρεμένος και επιστρέφει στην Αμερική με τον γιο της. Λίγο μετά την επιστροφή της στην Αμερική, παντρεύτηκε τον Lolo Soetoro και απέκτησε ένα δεύτερο παιδί, μια κόρη Maya.
 
 Επιπλέον, ο Χίτλερ ήταν Ρόθτσαϊλντ. Μητέρα της ήταν η Klara Polzi, η οποία προσλήφθηκε ως καθαρίστρια στην Αυστριακή πατρίδα του Salomon Meyer Rothschild, όπου έμεινε έγκυος. Επέστρεψε στη Γερμανία για να γεννήσει τον Adolph και αργότερα παντρεύτηκε τον Alois Schicklgruber, ο οποίος αργότερα άλλαξε το όνομά του σε Χίτλερ. Οι γενεαλογικές γραμμές είναι πολύ σημαντικές για τους Illuminati και μεγαλώνουν τα παιδιά τους ή κάνουν παιδιά εκτός γάμου για να τα εξαπλώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο.
 
 Ας δούμε τον Barry Soetoro.
Για να καταλάβεις Barry Soetoro = Barack Obama II = εγγονός του Χίτλερ = Rothschild εξ αίματος. Ίσως αυτό εξηγεί γιατί η θεία της Άγγελα Μέρκελ, Γερμανίδα καγκελάριος, τον φίλησε και τον κοίταξε με αγάπη κατά τη διάρκεια επίσκεψης εκεί. Οι άλλες δύο θείες της είναι η Theresa May, πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και η Dalia Grybauskaite, πρόεδρος της Λιθουανίας.
 
 Το σχέδιο του Χίτλερ για ένα 3 Ράιχ μετατράπηκε στο σημερινό 4 ο Ράιχ και οι απόγονοί του βρεθηκαν σε υψηλές θεσεις σε στρατηγικές χώρες για να επιβάλουν τους Ιλλουμινάτι ΝΤΠ = Ναζιστική παγκόσμια τάξη και ΑΥΤΟ εμποδίζει ο Τραμπ ή προσπαθεί να αποτρέψει. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Στην δημοσίευση του eopolitic από τις 6 Μαΐου ΄20 – που είναι αναδημοσίευση από το http://benjaminfulford.net/ - υπάρχουν, μεταξύ των άλλων, 2 φωτογραφίες που επαληθεύουν – κατά τον bf - την συγγένεια της Μέρκελ με τον Χίτλερ.

    https://exopolitic39333.blogspot.com/2020/05/00028-relatorio-do-escritor-e.html

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις