«Βόμβα» από το Βερολίνο: «Η αμερικανική εταιρεία Palantir που συνεργαζόταν προσωπικά ο Κ.Μητσοτάκης ανήκει στην CIA»!

«Βόμβα» από το Βερολίνο: «Η αμερικανική εταιρεία Palantir που συνεργαζόταν προσωπικά ο Κ.Μητσοτάκης ανήκει στην CIA»! 

 Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel προχωρά σε αποκαλύψεις για την αμερικανική εταιρεία διαχείρισης προσωπικών δεδομένων Palantir, η οποία,

είχε λάβει απ'ευθείας ανάθεση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για ανάλυση προσωπικών δεδομένων των Ελλήνων πολιτών: Η εταιρεία φαίνεται ότι έχει, όπως λέει το Spiegel, στενές σχέσεις με την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών CIA.

Η  Palantir με αντάλλαγμα τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων είχε δημιουργήσει το πρόγραμμα «Πανοπτικόν» ειδικά για το γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με περιεχόμενο που αφορούσε την πανδημία και τις πιθανές αντιδράσεις των πολιτών στα μέτρα απαγόρευσης.

Οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν μέχρι τις 22 Ιανουαρίου, όταν μετά το σάλο που είχε δημιουργηθεί, η κυβέρνηση, τουλάχιστον επίσημα, ακύρωσε τη σύμβαση με την Palantir.

Δημοσίευμα του Spiegel έρχεται να δώσει νέα διάσταση στο ζήτημα και προκαλέσει ακόμα περισσότερα ερωτήματα για τις σχέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη με την συγκεκριμένη εταιρεία την οποία το περιοδικό υποστηρίζει ότι συνδέεται άμεσα με τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και η οποία έλαβε τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων πολιτών.

Και δεν ήταν το πρώτο: Το αμερικανικό περιοδικό Newsweek έχει εκτεταμένο ρεπορτάζ για τις σχέσεις της Papantir με την CIA.

Όμως η πρώτη αναφορά στις σχέσεις της CIA με την Palantir είχαν γίνει από τον Guardian, το 2017!

Ακόμα και το τουρκικό TRT σε άρθρο του για την Palantir, πριν από την αποκάλυψη ότι είχε συμβληθεί απ'ευθείας με το γραφείο του Κ.Μητσοτάκη, υποστηρίζει ότι πρόκειται για «οργανωμένη κατασκοπεία της CIA, συνδεδεμένη με το Ισραήλ».

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Με λιγα λογια οι Γερμανοι εκβιαζουν γιατι ο Μητσοτακης τα εδωσε στην Νεοταξιτικη CIA η οποια ειναι κοληταρι με την Mossad και δεν τα εδωσε στην BND (μυστικες υπηρεσιες της Γερμανιας) η οποια ειναι επισης Νεοταξιτικη αλλα οχι οσο η CIA μιας και εχει ακομα κομματια απο την παλια Δυτικη Γερμανια.

Για οσους γνωριζουν το αντικειμενο το Spiegel ειναι φερεφωνο των μυστικων υπηρεσιων της Γερμανιας και πολυ καλα κανει γιατι ετσι λειτουργουν τα σοβαρα κρατη και δη οι μυστικες τους υπηρεσιες.

Ουσιαστικα διαμαρτυρεται οχι γιατι τα εδωσε αλλα γιατι δεν τα εδωσε σε αυτους....!!!

 

 

 













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις