Ο στρατος συνελαβε τον James Comey

 

Ο στρατός έχει συλλάβει τον

πρώην διευθυντή του FBI James Comey

με κατηγορίες

για προδοσία, παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και βοήθεια και συνέργεια ατόμων που εμπλέκονται ενεργά σε εγκληματική συμπεριφορά.

Ο Ντόναλντ Τραμπ διεταξε την επιδρομή την Τρίτη το πρωί στο πλούσιο, αρχοντικο σπίτι του Comey, μετά από συνενοηση του του με τον Marine Col, John Colch, διοικητή του συντάγματος Marine Raider στο Camp Lejeune στη Βόρεια Καρολίνα. Ο συνταγματάρχης Λιντς διεταξε τουλάχιστον δύο τετραμελείς ομάδες για την αποστολή, είπε μια εμπιστευτική πηγή που εμπλέκεται στην ομαδα του Τραμπ.


Την Τρίτη περίπου στις 3:00 π.μ., ΗΠΑ Οι πεζοναύτες που λειτουργούσαν με την εξουσία του Ντόναλντ Τραμπ εισέβαλαν στο αρχοντικό του Κέιμι, 10.700 τετραγωνικών ποδιών στο McClean της Βιρτζίνια. Παρόλο που οι περισσότερες λειτουργικές λεπτομέρειες είναι ταξινομημένες, η πηγή μας είπε ότι οι Raiders συνελαβαν τον Comey, ο οποίος κοιμόταν στο κρεβάτι πριν προλαβει να χρησιμοποιησει ένα πιστόλι που ειχε κάτω από το μαξιλάρι. Προτού μπορέσει να χρησιμοποιησει το όπλο, ένας Πεζοναυτης χτύπησε το μέτωπο του Comey με το άκρο του τουφέκιου του, καθιστώντας τον Comey αναίσθητο.

"Οι άνθρωποι του Trump είχαν ψηφιακή παρακολούθηση στην κατοικία του Comey για πολύ καιρό. Ήξεραν ότι η σύζυγος του Comey, Patience, θα βρισκόταν έξω από την πόλη για προσωπική δουλειά και κανένα από τα παιδιά δεν θα ήταν κοντά. Ο Τραμπ αναμένει αυτή τη στιγμή πολύ καιρό.", είπε η πηγή μας.

Ο Τραμπ, πρόσθεσε η πηγή μας, είχε υπογράψει ένα σφραγισμένο κατηγορητήριο για τον Comey λίγο μετά τον απολύση του στις 9 Μαΐου 2017. Είχε λάβει αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Comey, συνεργατης του Ομπάμα, ήταν στη μισθοδοσία της Κλίντον και, υπο την εξουσία της, προσπάθησε να συκοφαντήσει. τον πρόεδρο συνδέοντας την εκστρατεία Trump με ρωσική παρέμβαση στις εκλογές του 2016. Επιπλέον, ο Τραμπ είχε αποκτήσει μια ηχογράφηση του 2015 στην οποία ο Κέιμι είπε στη Χίλαρι Κλίντον ότι «θα κάνει ό, τι χρειάζεται, ανεξάρτητα από το τι», για να σταματησει την προσπάθεια του Τραμπ για την προεδρία. Επιπλέον, ο Τραμπ έμαθε ότι η έρευνα του Comey για τον χειρισμό εμπιστευτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Κλίντον ήταν απλώς "δια τα ματια του κοσμου".


"Ο Comey μεταφέρθηκε σε ασφαλή τοποθεσια εν αναμονή της μεταφοράς στο GITMO, όπου θα αντιμετωπίσει στρατιωτικό δικαστήριο. Ένα πράγμα που θα βγει είναι ότι όταν ο Comey πήρε τον φορητό υπολογιστή του Anthony Weiner, βρήκε βίντεο με τη Huma Abedin και τη Χίλαρι Κλίντον να κάνουν αρκετά τρομερά πράγματα στα παιδιά. Ο Comey κράτησε κρυφες αυτές τις πληροφορίες από το κοινό, πιθανώς μετά από εντολη της Clinton, "είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την πηγή μας γιατί, με τόσες πολλές συλλήψεις, η οικογένεια και οι φίλοι των κατηγορουμένων δεν έχουν παραπονεθεί στο CNN ή στο MSNBC για την απαγωγή των αγαπημένων τους ανθρώπων τη νύχτα.

«Η μόνη εξήγηση είναι ότι το Deep State προσπαθει να τα κρατά σιωπηλά», είπε η πηγή μας. "Αν γίνει επίσημα γνωστό ότι άνθρωποι όπως η Κλίντον, ο Ποντέστα, ο Αμπεντίν και τώρα ο Κέιμι έχουν καταδικασθεί από τον στρατό, θα αποδυναμώσει την επιρροή του Deep State στην κοινωνία - γιατί θα έδειχνε ότι χάνουν. Και οι Deep Staters θέλουν πάντα να δίνουν την εμφάνιση της νίκης. Δεν θα είναι ομως σε αυτη τη θέση για πολύ ακομα. " 













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ο Ντόναλντ Τραμπ διεταξε ??? Σε ποιό σύμπαν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο ως πρώην πρόεδρος ?

    Πάντως το ...υπόλοιπο ίντερνετ δεν λέει κάτι σχετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό, το για παραγωγή κλικ, δεν είναι καλό….

    Η αναζήτηση πληροφοριών μας οδηγεί όλους σε διάφορους ιστότοπους. Διαφορετικά θα μέναμε στην πληροφόρηση από την τιβούλα του ΔραΚούλη ή την αντίστοιχη του νυσταλέου Joe.

    Έχουμε επιφυλάξεις, ψάχνουμε τα πράγματα, κάποιες πηγές τις απορρίπτουμε όταν αποδεδειγμένα τα άτομα είναι αρλεκίνοι. Στην περίπτωση του reasrawnews, πιστεύω ότι οι πηγές του Michael Baxter είναι αξιόπιστες και παρέχουν σταθερές και ειλικρινείς πληροφορίες.
    Διαφορετικά, οι αγωγές δυσφήμισης θα είχαν κατατεθεί εδώ και πολύ καιρό.

    Όταν διαβάζουμε άρθρο από ξένο σάιτ, είναι σημαντικό να βλέπουμε τα σχόλια. Τα άτομα που σχολιάζουν ούτε σαχλαμάρες είναι ούτε πεταμένοι. Μπορούμε να δούμε και τις αντιρρήσεις για το κάθε άρθρο. Σε αυτό το σάιτ, υπάρχουν πολλές απαντήσεις από τον Baxter. Ο οποίος υποστηρίζει ότι τις όποιες πληροφορίες, τις παίρνει από το «περιβάλλον Trump».

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ για το τι γίνεται. Αλλά, κάποια πράγματα είναι αναμφισβήτητα. Ο DT ήρθε στην εξουσία για να μας ξυπνήσει όλους, ήταν και είναι στη μέση ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι. Για τον ρόλο του τώρα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ξέρουμε και αυτό, κάποιους μας αποτρελάνει… Είτε έτσι είτε αλλιώς δεν θα φύγει!

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παρακάτω άρθρο - συνέχεια αυτού που είναι αναρτημένο - είναι απαγορευτικό για όσους δέχονται, υποθετικά, την πρόθεση «παραγωγής κλικ»…

    «Ο Τραμπ προσφέρει Επιείκεια για να καταθέσει κατά του Ομπάμα»

    https://realrawnews.com/2021/04/trump-offers-comey-leniency-to-testify-against-obama/

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετικά σάιτ είναι – ok, για μένα – τα παρακάτω:

    https://wearethene.ws - στο οποίο γίνεται εκτενέστατη αναφορά για τον Q – δίδεται δε, «πύλη εισόδου» για τον ιστότοπο που δημοσιεύει τις ανακοινώσεις του, όπως και αντίστοιχο όπου δημοσιεύονται σχόλια αναγνωστών, παρέχοντας – πολύ συχνά - εξαιρετικές πληροφορίες.

    Και https://amg-news.com/

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις