Ο Dr. Fauci κέρδισε μυστηριωδώς 9.000.000 $ το 2020

 

Ο Fauci καυχιέται για τα κερδη του και είπε ότι εχει

κερδίσει αρκετά χρήματα το 2020 για να συνταξιοδοτηθεί, να αγοράσει ένα ιδιωτικό αεροπλάνο και να γυρισει όλο τον κόσμο.

Ο Fauci είναι προνομιουχος, ο ετήσιος μισθός του στο NIH είναι 417.000 $. Ήταν ο υψηλότερος αμειβόμενος ομοσπονδιακός υπάλληλος το 2019, με μισθό μεγαλύτερο από τον πρόεδρο. Επιπλέον, τα δημόσια αρχεία του 2019 εκτιμούν την καθαρή αξία του σε περίπου 2.700.000 δολάρια, ένα μεγάλο ερωτηματικο για τον λεγόμενο "δημόσιο υπάλληλο".

Το ερώτημα που γεννιεται ειναι πώς τριπλασιάστηκε η οικονομική του καθαρή αξία μέσα σε ένα χρόνο;

Σίγουρα κερδίζει λίγο παραπανω με το να εμφανίζεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και από ομιλίες, αλλά πως έφτασε σε $ 9.000.000....?

Η πηγή μας, ένας αμειβόμενος τεχνικός εργαστηρίου NIH, δήλωσε ότι ο Fauci δεν θα αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το πώς αυτός - ή οποιοσδήποτε - θα μπορούσε να δηλώσει 9.000.000 $ σε διάφορα έσοδα, αλλά απέδειξε ότι οντως τοσα είχε δείχνοντας ένα επικυρωμένο αντίγραφο των φορολογικών δηλώσεών του 2020.

"Οι Fauci που είδατε δημόσια και ο Fauci που ξερουμε εμεις είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Ο Fauci αρέσει να καυχιεται, αν ξέρετε τι εννοώ.Τον περασμένο μήνα βρισκόμαστε στο Barking Dog, ένα μπαρ στη Bethesda, περίπου οκτώ από εμάς και ο Fauci μετά τη δουλειά. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, κανένας από εμάς στο τραπέζι δεν φορούσε μάσκες, συμπεριλαμβανομένου του Fauci. Έτσι, ηπιε  πέντε ή έξι ποτα και μετά ξεκινά να καυχιέται για όλα αυτά τα χρήματα που κερδίζει και ορισμένοι από εμάς λένε μαλακίες. Και βγάζει από το χαρτοφύλακά του ένα αντίγραφο των φορολογικών του αρχείων και μια πρόσφατη τραπεζική κατάσταση που δείχνει πάνω από δέκα εκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό », δήλωσε η πηγή μας.

Είπε τον ρώτησε τον Fauci εάν τα χρήματα προέρχονταν από τις πωλήσεις εμβολιασμού Covid-19.


"Δεν θα έλεγα ναι και δεν θα έλεγα όχι"

Χαμογελούσε όλη την ώρα. Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι θα κέρδιζε 10 φορές περισσότερα χρήματα το 2021, είπε η πηγή μας.

Η πηγη που ανεφερε ολα αυτα ειναι επιβεβεβαιωμενα εγκυρη.

Επικοινωνησαμε με τον John McManus, συνιδιοκτήτη του Barking Dog. Ο κ. McManus είπε, «Δρ. Ο Fauci είναι ένας τακτικός πελατης που απολαμβάνει τα ποτά του. "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Και λίγα είναι... το άτομο αυτά δήλωσε, αλλά είναι δυνατόν μόνο αυτά να του μπούκωσαν οι αφέντες του; Από οκταψήφια νούμερα και πάνω αξίζουν οι υπηρεσίες του στην cabalκομπανία... τα δικά μας τα βριλ της επιτροπής, 26 στον αριθμό, από μια 500άρα να μπουκώθηκαν, οκταψήφιο νούμερο βγάζουν... και είναι δευτεράντζες υπηρέτες της cabal...
    Ο Trump είχε δηλώσει τον Δεκέμβριο και το επανέλαβε τον Μάρτιο, ότι τούτος εδώ, πρέπει να πάει φυλακή, μάλλον το gitmo εννοούσε...
    Ο νυσταλέος Joe όμως – λειτουργεί σαν μπάτλερ της cabal, λόγω θέσης – αποφάσισε να κηρύξει την «Doctor Fauci Day»... μάλιστα, ο σωτήρας λέει της ανθρωπότητας.
    Αν ο νόμος, για την θέσπιση Εθνικής ημέρας Fauci δεν περάσει από το κογκρέσο, είναι αποφασισμένος ο παιδοβιαστής να εκδώσει Νομοθετικό Διάταγμα...
    Οι πληροφορίες από χθεσινό δημοσίευμα :

    https://realrawnews.com/2021/04/biden-wants-dr-fauci-day-national-holiday/

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις