Υπάρχουν βάσεις στη Σελήνη...?

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 
 
Η «διαρροή» που ανατίναξε τα δίκτυα
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος είπε ότι υπάρχουν βάσεις στη Σελήνη. Εδώ και πολλά χρόνια, συνωμοσίες προσπάθησαν να συνδέσουν τους δορυφόρους μας με μυστικές εγκαταστάσεις που κατασκευάστηκαν από μια ανώνυμη κυβέρνηση, ακόμη και από τους Ναζί! 
 
Επί του παρόντος, ένα άτομο αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο Έλων Μασκ θα είχε γνώση αυτής της μεγάλης ανώνυμης περιήγησης και ότι θα το είχε διαρρεύσει κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας.
 
Σε ολόκληρο τον αριθμό του κεφαλαίου του βίντεο και του podcast «De Todo un Mucho», με καθοδήγηση τον οικοδεσπότη Yordi Rosado και την ηθοποιό Martha Higareda, δήλωσε ότι ο επιχειρηματίας της Νότιας Αφρικής Elon Musk θα αποκάλυπτε ότι υπάρχουν ήδη βάσεις και άντρες που ζουν στο Σελήνη.
 
Καθ 'όλη τη διάρκεια του έργου με τίτλο "Υπόθεση συνωμοσίας", η Higareda μοιράστηκε ότι είναι φίλη με μια κοπέλα που εργάστηκε για τον Musk πριν από χρόνια γράφοντας ομιλίες και ότι ήταν αυτή που του έδωσε αυτό το εκπληκτικό σημείο.
 
Σύμφωνα με την ηθοποιό, ο πρώην εργαζόμενος ρώτησε τον ίδιο τον Musk για ανώνυμες φωνές. Η απάντηση που ελήφθη ήταν κάτι στο επίπεδο μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας, τονίζοντας ότι μέσα σε αρκετά χρόνια θα αποκαλυφθεί στον πλανήτη.
 
Ομοίως, ο Higareda αποκάλυψε ότι ο Musk είπε επίσης στον πρώην εργάτη του ότι εκείνη την εποχή υπήρχαν ήδη βάσεις στη Σελήνη και επίσης άνθρωποι που ζούσαν εκεί. Μοιαζει αδιανοητο, έτσι δεν είναι; Αλλά δεν είναι το μόνο πράγμα. Στη συνομιλία με την ηθοποιό, η φίλη της της αποκάλυψε επίσης ότι έχει ήδη την απαραίτητη τεχνολογία ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν έως και 150 χρόνια.
 
Εάν επιβεβαιωθούν αυτές οι φερόμενες διαρροές, θα ήταν μια «βόμβα», η οποία θα επαληθεύσει πολλαπλές υποθέσεις συνωμοσίας που συνδέονται με τη μυστική τεχνολογία στην εξουσία των ηγεμόνων και την ανθρώπινη παρουσία έξω από τη Γη.
 
Αντ 'αυτού θα μπορούσε ο Elon Musk να έχει αποκαλύψει τόσο τεράστια δεδομένα σε έναν πρώην εργαζόμενο; Μπορεί μια παγκόσμια ανώνυμη περιήγηση να αποκαλυφθεί σε μια συνομιλία; Δεν αρνούμαστε ότι σίγουρα ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας έχει γνώση πολλαπλών πραγμάτων που κρύβονται από εμάς λόγω του περιβάλλοντος στο οποίο κινείται, αλλά η αποκάλυψή τους με αυτόν τον τρόπο είναι λίγο ύποπτο. Ή αν πιστεύουμε διαφορετικά, θα μπορούσε να είναι μια στρατηγική για την κάλυψη μιας αλήθειας; Θα μπορούσε να είναι μια μικρή ώθηση προς μεγάλη διάδοση;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις