Μάχη για το αεροδρόμιο Greenville:Λευκα και Κοκκινα καπελα παιδια θυματα trafficking της FEMA

 

Ένας συνασπισμός White Hat/Red Hat

νωρίς το πρωί της Τρίτης συγκέντρωσε ένοπλη FEMA στο αεροδρόμιο Downtown Greenville στη Νότια Καρολίνα, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Smith .

Είπε ότι η συμμαχία επέκτεινε την επίθεσή της προς το νότο ως απάντηση στις αναφορές ότι η FEMA και άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες είχαν καταπατησει το αεροδρόμιο και είχαν αποκλείσει τους διαδρόμους με οχήματα και ελικόπτερα για να εμποδίσουν τους πολίτες-πιλότους να φέρουν προμήθειες βοήθειας σε επιζώντες από καταιγίδες στη Βόρεια Καρολίνα.

Για συντομια, θα αναφερθούμε στα Λευκά και Κόκκινα Καπέλα ως «η Ένωση».

Η ομάδα απεργίας της Ένωσης επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο στις 2:00 τα ξημερώματα της Τρίτης. Τα «μαύρα» ελικόπτερα και τα οχήματα τακτικής κινητής διοίκησης της FEMA απέκλεισαν κάθε άκρο και των δύο διαδρόμων και τέσσερις πράκτορες μάζευαν στο σκοτάδι συζητώντας χαλαρά θέματα, όπως ποια ομάδα θα κέρδιζε το World Series. Ένας κοίταξε αναγκαστικά ένα φωτισμένο ρολόι στον καρπό του, ρωτώντας τον άντρα δίπλα του πότε θα έφτανε η ανακούφιση για να κοιμηθεί λίγο. Παραπονέθηκε ότι δεν είχε κοιμηθεί για περισσότερες από 24 ώρες. Έδειξε τους διαδρόμους, κανένας από τους οποίους δεν ήταν αναμμένος, γιατί η FEMA πρέπει να είχε σβήσει τα φώτα πορειας για να αποτρέψει τους τολμηρούς πιλότους από το να επιχειρήσουν μια επικίνδυνη προσγείωση.

«Κανείς δεν μπαίνει ή βγαίνει από εδώ αυτή την ώρα ούτως ή άλλως», είπε ο πράκτορας. «Χρειάζομαι λίγο να κλείνω τα μάτια μου».

Ο σύντροφός του απάντησε: «Είμαστε εδώ μέχρι να κανουμε τη δουλεια. αντιμετώπισέ το.»

Κρυμμένη πίσω από κτίρια δίπλα στους τροχόδρομους, η Ένωση χρησιμοποίησε παραβολικά μικρόφωνα για να ακούσει τη φλυαρία της FEMA. Τους είχε δοθεί η εντολή να εξαλείψουν τη FEMA.

Τέσσερις ελεύθεροι σκοπευτές της Ένωσης, των οποίων τα τουφέκια είχαν είτε νυχτερινή όραση είτε θερμική οπτική, πήραν θέσεις σε ταράτσες και στόχευσαν τους ανυποψίαστους πράκτορες της FEMA. Οι ελεύθεροι σκοπευτές απείχαν ένα δευτερόλεπτο από το να βάλουν σφαίρες στον εγκέφαλο των πρακτόρων όταν ένα μήνυμα «κρατήστε τη φωτιά» χτύπησε στα ακουστικά τους, που δόθηκε από τον αρχηγό της ομάδας.

Είχε δει έναν από τους πράκτορες να μιλάει σε ένα φορητό ραδιόφωνο και τον άκουσε να δίνει εντολή στους άλλους ορατούς πράκτορες να καθαρίσουν τον διάδρομο 19 επειδή μια πτήση θα έφευγε σύντομα από το αεροδρόμιο. Τα φώτα του διαδρόμου άναψαν και το μακρινό βουητό των κινητήρων ενός turboprop γέμισε τα παραβολικά μικρόφωνα της Ένωσης. Κάπως έτσι, δεν εντόπισαν αρχικά τους πιλότους που αναδύθηκαν από το Greenville Jet Center, 1500' μακριά, και επιβιβάστηκαν σε ένα Cessna 441 Conquest, ένα δικινητήριο στροβιλοκινητήρα με μέγιστη εμβέλεια 2000 μιλίων.

Το αεροπλάνο ταξίδεψε στο κατώφλι του διαδρόμου 19 και μπηκε στο ρελαντί.

Καθώς η Ένωση αξιολογούσε τις επιλογές της, έξι παιδιά με δεμένα τα μάτια, πλαισιωμένα από δύο επιπλέον πράκτορες της FEMA, εμφανίστηκαν έξω από την αποθήκη συντήρησης της SAI Flight Companies. Οι άγριοι πράκτορες είπαν στα παιδιά που έκλαιγαν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και να περπατήσουν ευθεία μήπως πέσουν με τα μούτρα. Οδηγούσαν τα παιδιά στο Cessna.

«Αυτό δεν το περιμέναμε, και σίγουρα έβαλε ένα μικρό κομμάτι στο σχέδιό μας», είπε η πηγή μας. «Οκτώ πράκτορες. Κανένα πρόβλημα. Η ομάδα εργασίας θα μπορούσε να τους πάρει εύκολα, αλλά με τα παιδιά στην επιχειρηση, περιέπλεξε την αποστολή. Οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν ήθελαν να ρισκάρουν να χτυπήσουν τα παιδιά, έτσι δανείστηκαν το βιβλίο παιχνιδιού της FEMA».

Ο ηλιθιος που είχε μετακινήσει τα φορτηγά της FEMA από τον διάδρομο είχε επίσης βολικά αφήσει τις πόρτες ξεκλείδωτες και τα κλειδιά στη μηχανη. Ένας στρατιώτης της Ένωσης γλίστρησε μέσα στο θωρακισμένο τακτικό όχημα Bearcat G5 της FEMA και περίμενε εντολές να εκτραπεί στον διάδρομο προσγείωσης, εμποδίζοντάς το.

Εν τω μεταξύ, ελεύθεροι σκοπευτές της Ένωσης κράτησαν στο στόχαστρο τους τέσσερις περιπλανώμενους πράκτορες και τους δύο που καθοδηγούσαν τα τρομοκρατημένα παιδιά προς το αεροπλάνο. Ένα παιδί ρώτησε τον απαγωγέα του γιατί τους είχαν δεμένα τα μάτια τη νύχτα, στην οποία ο πράκτορας απάντησε: «Άρα δεν μπορείτε να δείτε ποιοι είμαστε».

«Ξέρω ποιος είσαι—είσαι η FEMA», είπε το παιδί και ο πράκτορας χτύπησε το πρόσωπό του με τόση δύναμη που το κεφάλι του παιδιού γύρισε στο πλάι.

«Αλητακι, κράτα το στόμα σου κλειστό», είπε ο πράκτορας.

Όταν ένα δεύτερο παιδί σκόνταψε, έπεσε και ράγισε το πιγούνι του στα ρηχά σκαλοπάτια προς την πόρτα της καμπίνας, ο ίδιος πράκτορας τον αποκάλεσε ηλιθιο και του είπε: «Σύντομα θα έχεις κάτι για να κλάψεις πραγματικά».

Οι δύο πράκτορες στάθηκαν πίσω από τα παιδιά σπρώχνοντάς τα να ανέβουν τα σκαλιά.

Καθώς το τελευταίο παιδί επιβιβάστηκε στο Cessna, οι ελεύθεροι σκοπευτές της Ένωσης εριξαν στα κρανία των πρακτόρων και το Bearcat G5 σταμάτησε να ουρλιάζει εκατό πόδια μπροστά από το αεροπλάνο. Ο οδηγός κατέβηκε και έστρεψε το τουφέκι του στο παρμπρίζ.

Αλλού, οι δυνάμεις της Ένωσης έστειλαν την περίπολο, σύμφωνα με πληροφορίες με τέτοια μανία που δεν σταμάτησαν να πυροβολούν μέχρι να αδειάσουν οι γεμιστήρες τους.

«Οι απαγωγείς αξίζουν αυτό που παίρνουν. Τα παιδιά μας εισέβαλαν στο στενό πιλοτήριο και ρώτησαν τον πιλότο γιατί διακινούσαν παιδιά. Το αρνήθηκε. Ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά ήταν θύματα της καταιγίδας και ότι η FEMA τα μετέφερε σε ασφαλές μέρος. Λοιπόν, αυτό δεν ήταν σωστό. Γιατί θα έπρεπε να έχουν δεμένα τα μάτια; Λοιπόν, σκότωσαν τον πιλότο, δικαιολογημένα αν με ρωτάτε», είπε η πηγή μας.

 Αφού απελευθέρωσαν τα παιδιά, οι δυνάμεις της Ένωσης βομβάρδισαν τα οχήματα εδάφους της Cessna και της FEMA και έψαξαν τα κτίρια για περισσότερες τροφοδότες. Αν και δεν βρήκαν κανένα, έλαβαν ένα ραδιοφωνικό μήνυμα που έλεγε ότι οι ενισχύσεις της FEMA έμαθαν για την εισβολή και κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο από το Γκρίνβιλ, το Μπρούκχαβεν και το Έσλι.

Αντί να μείνουν και να πολεμήσουν, επέλεξαν να φέρουν τα παιδιά στην ασφάλεια και μετά να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο με μεγαλύτερη δύναμη.

Μας είπαν ότι επέστρεψαν αρκετές ώρες αργότερα, αλλά δεν έχουμε ακούσει ακόμη τα αποτελέσματα.

Η πηγή μας είπε ότι η κατάσταση αλλού έχει επιδεινωθεί. Τα Λευκα Καπελα έχουν υποκλέψει αξιόπιστες πληροφορίες που υποδεικνύουν ότι οι πράκτορες της FEMA, του FBI και της ATF έχουν δημιουργήσει κινητά κέντρα διοίκησης ακριβώς έξω από την προβλεπόμενη ζώνη πρόσκρουσης του τυφώνα Milton, η οποία κατευθύνεται προς την περιοχή Sarasota-Tampa με σταθερούς ανέμους 160 mph.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις