Ο Υπουργός Υγείας της Αυστραλίας παραδέχτηκε ότι τα εμβόλια Covid ευθύνονται για τον τεράστιο αριθμό καρδιακών προβλημάτων – Εδώ ακόμη σε λένε “ψεκασμένο”!

 Εικόνα

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη

με τον ραδιοφωνικό παρουσιαστή Ben Fordham, ο υπουργός Υγείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Ryan Park, ξέφυγε από τη συνήθη στάση της κυβέρνησης, παραδεχόμενος για πρώτη φορά τη σχέση μεταξύ των εμβολίων για τον COVID-19 και της αύξησης των νοσηλειών και των καρδιακών προβλημάτων στην Αυστραλία. .

Μέχρι τώρα, οι αξιωματούχοι υγείας της Αυστραλίας ακολουθούσαν σε μεγάλο βαθμό το σενάριο της Big Pharma, απορρίπτοντας τις ανησυχίες για ζητήματα που σχετίζονται με τα εμβόλια παρά τις αυξανόμενες αναφορές για σπάνια και σοβαρά προβλήματα υγείας παγκοσμίως.

Ο Park αναγνώρισε ότι: «χωρίς αμφιβολία, ορισμένοι άνθρωποι παρουσιάστηκαν στα ED μας [τμήματα έκτακτης ανάγκης] με πόνο στο στήθος μετά τον εμβολιασμό». Η παραδοχή του ακολουθεί σχετικά με δεδομένα τόσο από τη Νέα Ζηλανδία όσο κι από την Αυστραλία, που δείχνουν την απότομη αύξηση των νοσηλειών και των καρδιακών προβλημάτων μετά την κυκλοφορία των εμβολίων mRNA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις