Τα Λευκά Καπέλα και τα Κόκκινα Καπέλα ενώνονται για να πολεμήσουν το FEMA/FBI στη Βόρεια Καρολίνα

 

Η διευθύντρια της FEMA Deanne Criswell

είναι στο GITMO, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους υφιστάμενους της στο κακό, αυτόνομο πρακτορείο να κυριαρχούν στον τρόμο στον αμερικανικό πληθυσμό.

Στον απόηχο του τυφώνα Helene, ο οποίος προκάλεσε άνευ προηγουμένου καταστροφές σε μέρη της Νοτιοανατολικής πλευράς, η FEMA ανέπτυξε 3.500 οπλισμένο προσωπικό στη Βόρεια Καρολίνα που είχε καταστραφεί από την καταιγίδα, ιδιαίτερα στο Asheville, που πήρε το κύριο βάρος της βιβλικής καταστροφής της Helene. Πραγματικά, οι τεράστιες συνοδείες και οι πτήσεις της FEMA δεν μετέφεραν προμήθειες βοήθειας και φάρμακα, μόνο κιβώτια με αυτόματα τουφέκια, ατσάλινα κάνιστρα γεμάτα με απεριόριστα πυρομαχικά για να διεξαγάγουν έναν αιματηρό πόλεμο ενάντια στους κατεστραμμένους από τη θύελλα πρόσφυγες και τις περιουσίες τους και μια υγιή προμήθεια σακουλών. , δήθεν για να στεγάσουν αιώνια τα θύματά τους.

Μόλις οι άνεμοι της Helene εξασθενούσαν και η καταρρακτώδης βροχή σταμάτησε, η FEMA κατέβηκε στην Tar Heel State με αριθμούς που δεν φάνηκαν από τότε που η υπηρεσία διεξήγαγε έναν αιματηρό πόλεμο φθοράς στη Lahaina πριν από δύο χρόνια.

Ένας κάτοικος του Άσβιλ, του οποίου το σπίτι και τα υπάρχοντά του κατεδάφισε η καταιγίδα, θα έλεγε αργότερα στην ιστοσελιδα ότι το προσωπικό της FEMA φαινομενικά υπερτερούσε των πολιτών του Άσβιλ—πληθυσμός 94.000. Πέρα από την υπερβολή, ένα γεγονός είναι ακόμα βέβαιο: η FEMA έστειλε το ισοδύναμο τριών ταγμάτων του Στρατού των ΗΠΑ στα βουνά Blue Ridge, έχοντας τα εξοπλίσει για μια παρατεταμένη σύγκρουση.

Η ίδια κάτοικος μας είπε ότι όταν ρώτησε τη FEMA πού θα μπορούσε να αναζητήσει καταφύγιο μέχρι να υποχωρήσει η πλημμύρα, οι πράκτορες, που έφεραν M-16 και πιστόλια, της πρότειναν να βρει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου έξω από την περιοχή της καταστροφής. Μόνο που δεν υπήρχαν διαθέσιμα δωμάτια ξενοδοχείου. Η FEMA είχε ήδη κλείσει κάθε δωμάτιο σε ακτίνα 150 μιλίων. Και ακόμα κι αν έβρισκε ένα, δεν θα μπορούσε να το φτάσει, γιατί το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε σαν σχεδία όταν η καταρρακτώδης βροχή μεταμόρφωσε τον δρόμο της σε ορμητικά νερά. Είχε χάσει το σπίτι της, το αυτοκίνητό της, τα υπάρχοντά της και δεν είχε ούτε φαγητό ούτε νερό. Προσθέτοντας εναν τραυματισμο που ειχε, ένας πρακτορας φέρεται να της είπε: «Κρίμα που τα έχασες όλα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια συμφωνία αν είχατε κάτι να ανταλλάξετε».

Καθώς η FEMA ανταγωνιζόταν και εκφοβίζει τους πολίτες, μια άλλη κρίση εκτυλίχθηκε σε ένα χωριό της κομητείας Ράδερφορντ. Στις 27 Σεπτεμβρίου, η πλειοψηφία του Chimney Rock, που κάποτε ήταν γαλήνια, με γραφική θέα, καταστράφηκε από πλημμύρες, με τον Broad River να πλημμυρίζει το χωριό. Δύο μέρες αργότερα, καθώς οι κάτοικοι πάλευαν να σώσουν ό,τι μπορούσαν, το καθεστώς Μπάιντεν-Χάρις κατέλαβε το Chimney Rock υπό την αιγίδα ενός εξέχοντος τομέα, ενός αρχαϊκού, αντισυνταγματικού νόμου που επιτρέπει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση να κατασχέσει άσκοπα και αμετάκλητα ιδιωτική περιουσία για δημόσια χρήση.

Οι κάτοικοι του Chimney Rock βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωποι με δύο αντιπάλους - τον καιρό και τις ομοσπονδιακές δυνάμεις. Στις 30 Σεπτεμβρίου, η FEMA επιτέθηκε στο μικροσκοπικό χωριό των 2,8 τετραγωνικών μιλίων και έδωσε στους πολίτες ένα ανατριχιαστικό τελεσίγραφο: Φύγετε ή αλλιώς θα πυροβολησουμε.

Η καταιγίδα είχε ισοπεδώσει το χωριό. Ο πληθυσμός της - 140 άτομα- είχε χάσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας και κάθε μέσο για να εγκαταλείψει το Chimney Rock, καθώς οι πλημμύρες είχαν κατακλύσει αυτό που λίγοι δρόμοι οδηγούσαν μέσα και έξω. Όταν οι κάτοικοι αρνήθηκαν να πάνε με τα πόδια, οι πράκτορες της FEMA τους έστρεψαν τα τουφέκια, απαιτώντας να βγουν έξω με ό,τι υποδήματα φορούσαν ή να τους πυροβολήσουν.

Ένας κάτοικος που άντεξε το ταξίδι, περνώντας μέσα σε νερό μέχρι τη μέση, γεμάτο με δηλητηριώδη φίδια και έντομα, είπε την Παρασκευή ότι είδε πράκτορες της FEMA να πυροβολούν έναν γείτονα που αρνήθηκε να εκκενώσει το σπίτι του που είχε πλημμυρίσει. Ο ίδιος κάτοικος, ένας 36χρονος ανθρακωρύχος λιθίου, είπε: «Υπάρχουν πτώματα παντού. Είδα δεκάδες να επιπλέουν στο νερό, τρύπες από σφαίρες παντου. Είμαι τυχερός που τα κατάφερα».
 
Δεδομένης της μακράς ιστορίας της FEMA τρομοκρατών και δολοφονιών θυμάτων καταιγίδας, πρέπει να τεθεί ένα σημαντικό ερώτημα: Πού ήταν οι Λευκοί Καπέλα, αφού ο στρατηγός Σμιθ σίγουρα δεν αγνοεί την επαναλαμβανόμενη εγκληματικότητα της FEMA;

Από την Πέμπτη, τα Λευκα Καπελα βρίσκονταν στη Βόρεια Καρολίνα και είχαν συμμετάσχει σε ομοσπονδιακές δυνάμεις, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Smith. «Κάλλιο αργά παρά ποτέ», είπε.

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι αν ο στρατηγός Σμιθ δεν είχε λάβει ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα από ένα γνωστο άτομο, τα Λευκα Καπελα πιθανότατα δεν θα ήταν στη Βόρεια Καρολίνα σήμερα.

Αυτό το άτομο είπε στον στρατηγό Σμιθ: «Ξέρω ότι δεν θα με πιστευετε, αλλά είμαστε στη μάχη της ζωής μας εδώ και δεν θα μας πείραζε λίγη βοήθεια». Ο καλών δεν ήταν άλλος από τον άνδρα που ήταν γνωστός ως Συνταγματάρχης Kurtz, ο αινιγματικός ηγέτης των Red Hats, ο οποίος είπε ότι οι άνδρες του είχαν φτάσει στο Chimney Rock και έδιναν μια σκληρή μάχη ενάντια σε πράκτορες της FEMA και του FBI που προσπαθούσαν να διεκδικήσουν την τεράστια περιοχή της περιοχής με κοιτάσματα λιθίου. Ο Κουρτς είπε στον στρατηγό Σμιθ ότι είχε χάσει 12 άντρες το προηγούμενο βράδυ, καθώς τα Κοκκινα Καπελα πάλευαν για να σταματήσουν την επιδρομή των πρακτόρων της FEMA από το να οχυρώσουν τη θέση τους. Είπε ότι οι άνδρες του «έβγαλαν απο τη μεση» δύο ελικόπτερα που προσπάθησαν να εισαγάγουν περισσότερους πράκτορες της FEMA κοντά στο πλέον πλημμυρισμένο Great Woodland Adventure Trail.

 Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου των Λευκών Καπέλων, το οποίο, μετά από δίωρη σύγκληση, ψήφισε ομόφωνα υπέρ των πολιορκημένων Κοκκινων Καπελων.

Το απόγευμα της Πέμπτης, οι Αμερικανοί πεζοναύτες έφτασαν με ελικόπτερα και οχήματα εδάφους στο Άσβιλ και στο Τσίμνι Ροκ, όπου, καθώς τα χείλιά τους αιωρούνταν πάνω από σύννεφα πράσινου καπνού - το διεθνώς αναγνωρισμένο σύμβολο για μια ασφαλή ζώνη προσγείωσης - οι Red Hats είχαν μόλις βγαλει απο τη μεση  ένα πλήθος πρακτόρων της FEMA .

Ταυτόχρονα, οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ από το Camp Liberty έστησαν ενέδρα στο προσωπικό της FEMA που είχε αποκλείσει το περιφερειακό αεροδρόμιο του Άσβιλ, καταστρέφοντας 15 οχήματα της FEMA και σκοτώνοντας 23 πράκτορες εξοπλισμένους με τα πάντα, από πλευρικά όπλα μέχρι τουφέκια μέχρι αυτόματα όπλα της ομάδας. Τέσσερα ατομα απο τις γενναίες Ειδικές Δυνάμεις πέθαναν από πυρά, είπε η πηγή μας.

Εν τω μεταξύ, στο Chimney Rock, οι White Hats και οι Red Hats πολέμησαν πλάι-πλάι, με τη FEMA/FBI που απεγνωσμένα προσπάθησε να κρατήσει το Esmeralda Inn & Restaurant, ένα τριώροφο bed & breakfast όπου οι πράκτορες στον επάνω όροφο πυροβολούσαν από τα παράθυρα στα Λευκά Καπέλα και τα Κόκκινα Καπέλα. Πολλοί καλοί άντρες, των οποίων το θαρρος κλόνισε την αποφασιστικότητα της FEMA, έχασαν τη ζωή τους, αλλά ο συνασπισμός White Hat/Red Hat επικράτησε, αποσταθεροποιώντας την κυριαρχία της FEMA στην περιοχή.

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, οι White Hats και Red Hats έχουν στείλει ενισχύσεις, όπως και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Η πηγή μας είπε ότι τόσο οι White Hats όσο και οι Red Hats θα παραμείνουν στη Βόρεια Καρολίνα έως ότου εκδιωχθεί ή σκοτωθεί κάθε διεφθαρμένος ομοσπονδιακός πράκτορας. Η μάχη μαίνεται υπο αγριες συνθηκες...






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις