Πεζοναυτες διασώζουν απαχθέντα παιδιά από κοντεινερ σε λιμανι στο Μαϊάμι

 

Οι Πεζοναυτες διέσωσαν

τον περασμένο μήνα 11 υποσιτισμένα παιδιά που ήταν φυλακισμένα σε ένα κοντέινερ στο λιμάνι του Μαϊάμι της Φλόριντα.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι Πεζοναυτες στις 17 Σεπτεμβρίου εξαφάνισαν το μυστικό αποθετήριο Adrenochrome του Sean "Diddy" Combs στο λιμάνι, ανοίγοντας τρύπες σε IV θήκες που περιείχαν χιλιάδες λίτρα βιοσυνθετικού κοκτέιλ.

Η ιστοσελιδα έμαθε από τότε ότι οι SEAL αντιμετώπισαν ένα εμπόδιο κατά την είσοδό τους από τη νότια πλευρά του νησιού Dodge στην αποθήκη του Combs. Ενώ παρέσυραν τον πανύψηλο λαβύρινθο των εμπορευματοκιβωτίων διατροπικών εμπορευμάτων, οι SEAL άκουσαν πνιχτές κραυγές που προέρχονταν από ένα και ένιωσαν υποχρεωμένοι να το ερευνήσουν. Βρήκαν ένα στο οποίο κάποιος είχε ανοίξει δεκάδες τρύπες εξαερισμού, η καθεμία με διάμετρο μιας δεκάρας. Τα SEAL πέρασαν μια κάμερα οπτικών ινών μέσα από ένα από τα ανοίγματα και είδαν το αδιανόητο.

Μέσα ήταν έντεκα ιδιαίτερα μικρά παιδιά, τα περισσότερα φιμωμένα και δεμένα στους καρπούς και τους αστραγάλους, μαζεμένα σε μια σκοτεινή γωνιά. Ένα παιδί, ένα αγόρι ίσως επτά ή οκτώ χρονών, είχε με κάποιο τρόπο εβγαλε το φίμωμά του και ούρλιαζε, «Βοηθήστε μας, παρακαλώ», η φωνή του ήταν τραχιά από προφανή εξάντληση και αφυδάτωση.

Οι SEAL επικοινώνησαν με το γραφείο του στρατηγού Σμιθ και ζήτησαν άδεια να καθυστερήσουν την επιδρομή στη φωλιά αδρενοχρωμίας του Combs μέχρι να σώσουν τα παιδιά και να τα συνοδεύσουν σε ασφαλές μέρος.

«Δεν επρόκειτο να αφήσουμε εκείνα τα φτωχά παιδιά πίσω, αλλά οι SEALS είχαν ένα χρονοδιάγραμμα και, για να μην αναφέρουμε, το σκάφος τους δεν μπορούσε να χωρέσει επιπλέον 11 ατομα, ακόμη και μικρά παιδιά. Ο στρατηγός Σμιθ είπε στον Διοικητή της SEAL να αφήσει δύο άνδρες στο κοντέινερ, ενώ οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν πρώτα την αποστολή του Combs και μετά να βγάλουν αυτά τα παιδιά από εκεί».

Πρόσθεσε ότι ο στρατηγός Σμιθ μίλησε με την Περιοχή 7 της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ στο Μαϊάμι και κανόνισε να τοποθετηθεί σε κατάσταση αναμονής ένα σκάφος Medium Endurance Cutter, ένα σκάφος μήκους 270 ποδιών, για να διηθήσει τα απειλούμενα παιδιά μέσω ενός άκαμπτου κύτους που είχε αναπτυχθεί κι ενα φουσκωτό σκάφος. Ο στρατηγός ενημερώθηκε, ωστόσο, ότι η πλησιεστερη ομαδα διεξήγαγε μια νυχτερινή άσκηση έρευνας και διάσωσης 60 μίλια πάνω από την ακτή και θα χρειαζόταν δύο ώρες για να φτάσει στο Μαϊάμι.

"Αυτός είναι ο πραγματικός λογος, και χρειαζόμασταν αυτό το σκάφος στον σταθμό πριν από πέντε λεπτά", είπε ο στρατηγός .


Εν τω μεταξύ, οι SEAL που είχαν καταστρέψει την προμήθεια αδρενοχρωμίου του Combs, ενώθηκαν ξανά με τους δικους τους στο κοντέινερ και μόνο τότε ανακοίνωσαν την παρουσία τους στα παιδιά, διασφαλίζοντάς τους ότι είχαν έρθει να βοηθήσουν. Μόνο αφού έκοψαν τις κλειδαριές και μπήκαν στο κοντέινερ, οι Πεζοναυτες συνειδητοποίησαν πόσο αδυνατισμένα, διψασμένα και, σε τρεις περιπτώσεις, τραυματισμένα ήταν τα παιδιά. Το αγόρι που είχε δεσμευτεί είπε ότι είχε απαχθεί από έναν άγνωστο σε ένα Walmart στο Μαϊάμι. του είχαν δεμένα τα μάτια και ναρκωμένα και είχε ξυπνήσει μέσα στο κοντεινερ με τα άλλα παιδιά. Υπέθεσε ότι ήταν στο κοντέινερ για τρεις μέρες, αλλά δεν ήταν σίγουρος επειδή είχε χάσει την αίσθηση του χρόνου και είπε ότι «δύο άντρες με όπλα μας έδωσαν νερό, νομίζω πριν από μια μέρα ίσως περισσότερο». Είπε στους SEALs ότι δεν είχε φάει από την απαγωγή.

Οι απαγωγείς, είπε η πηγή μας, είχαν κοροϊδέψει τα παιδιά, λέγοντάς τους ότι «πήγαιναν μια βόλτα με βάρκα για να κάπου που η μαμά και ο μπαμπάς δεν θα σας ξαναδούν ποτέ».

Οι SEAL παρότρυναν τα παιδιά να μείνουν σιωπηλοί καθώς τους έκοψαν τα δεσμά. Τρία παιδιά ήταν πολύ αδύναμα για να περπατήσουν, το ένα με λοίμωξη στο πόδι του και οι SEAL έπρεπε να τα μεταφέρουν στο σημείο εξαγωγής.

Η ελπίδα φάνηκε στον ορίζοντα. Οι SEAL εντόπισαν το φουσκωτό σκάφος να κινείται με ταχύτητα προς το μέρος τους. Η πηγή μας είπε ότι τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε ασφαλες σημειο και δωθηκαν οι πρωτες βοηθειες.

Έχει μοιραστεί τα εξής: 8 αγόρια και 3 κορίτσια, ηλικίας 7-11 ετών, όλα ζουν στην κομητεία Miami-Dade? Οι απαγωγές έγιναν είτε σε ένα τοπικό Walmart είτε στο Brickell City Centre, ένα πολυτελές εμπορικό κέντρο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Τα Λευκα Καπελα επέστρεψαν τέσσερις από τα 11 στους γονείς τους.

«Λοιπόν, τα αλλα τα έχουμε ασφαλη. Ακούσαμε μια περίεργη ιστορία από ένα από τα κορίτσια, που είπε ότι η μητέρα και ο πατέρας της την «έδωσαν». Γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει αυτό το κοντέινερ, πότε τοποθετήθηκε σε ένα φορτηγό πλοίο και πού πήγε το πλοίο, αλλά δεν μπορώ να το μοιραστώ τώρα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι τα παιδιά είναι πλέον ασφαλή. Κάποιοι θα έλεγαν ότι είναι σύμπτωση ότι οι SEAL ήταν εκεί εκείνη την τυχαία στιγμή, αλλά αν με ρωτάτε, λέω ότι ο Θεός συνέβαλε στο να κρατήσει αυτά τα παιδιά μακριά από τα χέρια των διακινητών και των παιδεραστών», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις