Η FEMA ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ


 Η αλήθεια είναι ότι η FEMA

είναι στην πραγματικότητα η πραγματική κυβέρνηση, ενώ οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι που βλέπουμε είναι απλώς μαριονέτες.

 Η ιδέα ότι η FEMA υπάρχει για να βοηθάει σε καταστροφές είναι μια πρόσοψη.

 Γνωρίζετε την γελοία πληρωμή των 750 δολαρίων που υποτίθεται ότι θα λάβουν οι πολίτες που επλήγησαν από τον τυφώνα Helene;

 Λοιπόν, πρώτα πρέπει να υπογράψουν μια συμφωνία και κρυμμένο στα ψιλά γράμματα λέει ότι εάν αυτό το δάνειο των 750 $ - ναι, το δάνειο - δεν αποπληρωθεί εντός ενός έτους, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορεί να κατασχέσει όλη την περιουσία αυτού του ατόμου.

 Η FEMA εμποδίζει ενεργά τους Αμερικανούς να βοηθήσουν τους γείτονές τους που έχουν πληγεί σοβαρά από τον τυφώνα Helene.

Σταματούν επίσης ανθρώπους που προσπαθούν να προσφέρουν βοήθεια, κατάσχουν κεφάλαια και προμήθειες που προορίζονται για τα θύματα και, ακόμη χειρότερα, επαναχρησιμοποιούν αυτά τα κονδύλια για να φέρουν παράνομους μετανάστες στις Ηνωμένες Πολιτείες για να μας αντικαταστήσουν εκεί.

Στα βουνά της Βόρειας Καρολίνας υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που χρειάζονται απεγνωσμένα βοήθεια και αφήνονται να πεθάνουν.

Δυστυχώς, αμέτρητοι άλλοι έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους λόγω της εσκεμμένης κατάχρησης εξουσίας, της ανικανότητας και της αδράνειας της κυβέρνησης Μπάιντεν-Χάρις.

Λόγω του χειρισμού τέτοιων καταστάσεων, η FEMA θα πρέπει να χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση.

Μάθετε για το REX 84, μια μυστική άσκηση που θα μπορούσε να επιτρέψει στην κυβέρνηση να κρατήσει μεγάλο αριθμό Αμερικανών πολιτών που θεωρούνται «απειλές για την εθνική ασφάλεια».

Για το λόγο αυτό, η FEMA υπάγεται στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Τζορτζ Μπους μετά την 11η Σεπτεμβρίου.  Ταυτόχρονα, ισχύει επίσης για τον Patriot Act και τις μαζικές παραβιάσεις της Τέταρτης Τροποποίησης από την TSA.

Από την ίδρυσή της το 1979, η FEMA δραστηριοποιείται μυστικά και έχει εμπλακεί σε μαζικές απαλλοτριώσεις γης.

Οι αναζητητές της αλήθειας OG θα θυμούνται τα «στρατόπεδα FEMA» που φημολογείται ότι είχαν στηθεί κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ομπάμα.  Πολλές από αυτές τις εγκαταστάσεις λέγεται ότι έχουν μετατραπεί σε Walmarts.

Ο σκοπός της FEMA είναι να δημιουργήσει ένα εθνικό δίκτυο ελέγχου του κράτους των φυλακών για τη φυλάκιση και κράτηση αντιφρονούντων καθώς προχωράμε προς την κατάκτηση των Ηνωμένων Πολιτειών από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Όλα αυτά στοχεύουν στην παράνομη παρακολούθηση, λογοκρισία και καταστολή των Αμερικανών πολιτών.

Σημειώστε ότι η FEMA δεν έχει κάνει τίποτα για να βοηθήσει πραγματικά τους Αμερικανούς σε περιόδους μεγάλης ανάγκης, όπως στο Μάουι του Τέξας ή τώρα με τον τυφώνα Helene.

Αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης επιχείρησης εμπορίας ανθρώπων πέρα ​​από τα ανοιχτά σύνορα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις