Οι καρκινοπαθείς αναρρώνουν ως εκ θαύματος μετά την ιβερμεκτίνη

 

Οι καρκινοπαθείς αναρρώνουν

ως εκ θαύματος μετά την ιβερμεκτίνη

«Αυτό είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον». Ένας ασθενής με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη είπε στον Καναδό ογκολόγο William Makis ότι το επίπεδο του PSA έπεσε σχεδόν αμέσως σε επίπεδα ύφεσης μετά τη λήψη ιβερμεκτίνης.

Οι γιατροί έμειναν σοκαρισμένοι βλέποντας πόσο γρήγορα έγινε καλύτερα, χωρίς να έχει παρενέργειες. Ο ασθενής αποφάσισε να μην πει στους γιατρούς του ότι έπαιρνε τακτικά ιβερμεκτίνη.

 Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρκετοί ασθενείς της καρκινοχειρουργού Kathleen Ruddy με προχωρημένο καρκίνο έχουν επίσης αναρρώσει μετά τη λήψη ιβερμεκτίνης. Ένας από τους ασθενείς της ήταν σε άσχημη κατάσταση και τότε συνέβη κάτι αξιοσημείωτο. Ο άνδρας είχε μια προχωρημένη μορφή καρκίνου του προστάτη και οι γιατροί είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα περισσότερο για αυτόν. Αποφάσισε να πάρει ιβερμεκτίνη. Μετά από λιγότερο από ένα χρόνο μπορούσε να βγαίνει τρεις νύχτες την εβδομάδα. Ένας άλλος άνδρας, ο Έντι, ήταν επίσης σε κακή κατάσταση. Είχε δύο όγκους στον οισοφάγο του που δεν μπορούσαν να αφαιρεθούν. Κάπνιζε, δεν μπορούσε να καταπιεί και έχασε 20 κιλά. Μέσα σε μήνες, μπόρεσε να ξανά καταπιεί, πήρε ξανά βάρος και η φωνή του ακουγόταν καλύτερα, είπε ο Ράντι. Λίγες εβδομάδες αργότερα, δεν ήταν ορατοί άλλοι όγκοι στις ακτίνες. Είχαν εξαφανιστεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι είχε ήδη πουλήσει το ψαροκάικο του. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις