Τον Οκτώβριο, το Βατικανό θέλει να καλέσει μια ορδή νέων δαιμόνων στη Γη

 


Όπως αναφέρει

 το 444prophecynews.com , οι συντάκτες του ιστότοπου έλαβαν ένα μήνυμα από κάποια Εύα, η οποία είχε ένα όραμα – μερικοί άνθρωποι στο Βατικανό εκτελούσαν ένα τελετουργικό για να καλέσουν δαίμονες:

Βλέπω το Βατικανό. Τους βλέπω να ετοιμάζουν κάτι εκεί. Βλέπω να σηκώνονται ποτήρια για να γιορτάσουν κάποιο γεγονός. 

Και μετά βλέπω σκοτεινές σκιές να αναδύονται από ένα σκοτεινό σύννεφο. Και καταλαβαίνω ότι ήταν δαιμονικές οντότητες που ήρθαν, ότι ήταν το Βατικανό που τους άνοιξε την πόρτα στη διάστασή μας.

Έρχονται με μεγάλη οργή εναντίον της ανθρωπότητας, περπατούν σε όλη τη Γη και ο σημερινός Πάπας ενεργεί ως ο προάγγελος της άφιξής τους.

Μεγάλο σκοτάδι έρχεται στη Γη. 

 Το Βατικανό είναι, φυσικά, ένας πολύ περίεργος οργανισμός.

Τον Οκτώβριο του 2019, το Βατικανό διοργάνωσε μια έκθεση του Μολώχ.

Και τον Οκτώβριο του 2021, στην πρώην κατοικία του Πάπα, ανέβασαν μια παράσταση με τις Πύλες της Κόλασης:

Τώρα είμαστε πάλι στον μήνα Οκτώβριο, οπότε μπορεί κάλλιστα οι άγιοι πατέρες να σχεδιάζουν ξανά κάτι τέτοιο. Το κοινό δεν γνωρίζει ακόμη για τη νέα παράσταση ή δεν θα μάθει ποτέ κάτι, αλλά μια ευαίσθητη κυρία έριξε μια ματιά.

Ωστόσο, υπάρχει μια περίεργη στιγμή – μηνύματα σε χριστιανικά φόρουμ, όπου οι άνθρωποι εκπλήσσονται από τη ροή ανακοινώσεων για πολυάριθμες «μαύρες μάζες» που γίνονται εδώ κι εκεί. Για παράδειγμα, ένα κλαμπ στην Ατλάντα διαφημίζει ένα πάρτι στις 25 Οκτωβρίου:

Η Black Mass – Satanic Panic φτάνει στο MJQ Concourse! Προετοιμαστείτε για μια νύχτα με σκοτεινές τελετουργίες, δυσοίωνη μουσική και διαβολική διασκέδαση. Ελάτε μαζί μας για μια ανατριχιαστική εμπειρία που θα σας κάνει να αμφισβητήσετε όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε. Είτε είστε έμπειρος αποκρυφιστής είτε απλά ενδιαφέρεστε για τη σκοτεινή πλευρά της ζωής, αυτό το γεγονός είναι σίγουρο ότι θα σας συναρπάσει. Μη χάσετε αυτή τη μοναδική συλλογή από κακούς και παράξενους ανθρώπους. Τα λέμε εκεί αν τολμάς!

Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για όσους έχουν πληρώσει για εισιτήρια. Λέει ότι τα σύνεργα που έχουν κλαπεί από μια από τις εκκλησίες έχουν προετοιμαστεί για το πάρτι και με τη βοήθειά του, οι ειδικοί θα καλέσουν τρεις δαίμονες. 

Είναι πιθανό, φυσικά, το Halloween απλά να πλησιάζει και οι άνθρωποι να βγάζουν χρήματα από αυτό, αλλά μπορεί επίσης να συντονίζονται τέτοια πάρτι. Στο Βατικανό και κάπου σε άλλα μέρη, θα πραγματοποιηθεί το κύριο τελετουργικό και το πλήθος θα παρέχεται από rednecks κάπου στους εφεδρικούς χορευτές, που παίζουν μακριά από το κύριο γεγονός. αλλά συγχρονισμένα. Τι σε κάνει να σκέφτεσαι έτσι;

Πρώτον, τα προφητικά μηνύματα για την κάθοδο μερικών δράκων και δαιμόνων στη Γη, για την έναρξη του άυλου σκότους, κατά κάποιο τρόπο έχουν γίνει πιο συχνά . Για παράδειγμα, ταυτόχρονα με αυτήν την Εύα, κάποια Donna Sykes έστειλε τα ακόλουθα στο 444prophecynews.com :

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Ιουνίου 2023, είχα ένα όραμα. Στο όραμα, τράβηξα την κουρτίνα και κοίταξα τις κορυφές των ουρανοξυστών που ήταν χτισμένοι ο ένας κοντά στον άλλο. Όλα τα φώτα έσβησαν. Η μόνη πηγή φωτός ήταν ένα τεράστιο, γεμάτο, πορτοκαλοκόκκινο φεγγάρι. Ήταν μπροστά μου, κρεμασμένη χαμηλά ακριβώς πίσω από τους ουρανοξύστες.

Μετά κοίταξα το πάτωμα της κρεβατοκάμαράς μου και είδα τρία τεράστια φίδια. Ενστικτωδώς, ήθελα να πηδήξω αμέσως στο κρεβάτι, αλλά κάπου μέσα κατάλαβα ότι ήταν άχρηστο να τρέχω μακριά από τα φίδια, ότι άλλοι κρύβονταν κάτω από το μαξιλάρι του κρεβατιού, γιατί το σκοτάδι σκέπαζε ολόκληρη τη Γη. 

Ας υποθέσουμε ότι αυτή η Donna Says έβλεπε απλώς ταινίες τρόμου και τώρα είναι μέρος αυτού του σκότους , οι δαίμονες της επιτίθενται σε κάθε όραμα. Αλλά, ας σας θυμίσουμε τη χρονολογία: το Βατικανό ανέβασε μια παράσταση του αγάλματος του Μολώχ – και μερικούς μήνες αργότερα άρχισε η πανδημία, το Βατικανό ανέβασε μια παράσταση των Πυλών της Κόλασης – και μερικούς μήνες αργότερα ο πόλεμος ξεκίνησε στην Ουκρανία. 

Τώρα ο κόσμος έχει παγώσει εν αναμονή του πολέμου στη Μέση Ανατολή, εν αναμονή μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και μιας νέας πανδημίας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καθοριστεί άλλη μια πρόσκληση νέων ορδών δαιμόνων (δημόσιων ή μη), οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 















ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις