Το Ισραήλ τελειώνει και ο εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ αρχίζει


 Πραγματικά γεγονότα βιβλικής κλίμακας συνεχίζονται καθώς η ελεγχόμενη από τη Χαζαρική Μαφία Δυτική δομή εξουσίας καταρρέει. Το κράτος του Ισραήλ έχει αποκεφαλιστεί, η Καθολική Εκκλησία έχει χρεοκοπήσει και ο εμφύλιος πόλεμος πλήρους κλίμακας έχει αρχίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ας ξεκινήσουμε με το Ισραήλ. Η ιρανική πυραυλική επίθεση της 1ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ ήταν πολύ πιο καταστροφική από ό,τι αναφέρθηκε στα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Μια πηγή του Πενταγώνου λέει

« Χιλιάδες Ισραηλινοί σκοτώθηκαν από την ιρανική πυραυλική επίθεση τις τελευταίες 48 ώρες. Ο Yoav Galant, ο υπουργός Άμυνας, έχει σκοτωθεί. Οι μισοί από τους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης έχουν εξαλειφθεί μαζί με 30 αμερικανικά αεροσκάφη F-35, που καταστράφηκαν ολοσχερώς. Όλα αυτά αποκρύπτονται από τους Ισραηλινούς. Οι Σιωνιστές είναι τρομοκρατημένοι. Το κράτος του Ισραήλ μπορεί να μην υπάρχει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου».

Πηγές της Μοσάντ επιβεβαιώνουν ότι «το Ισραήλ βρίσκεται υπό νέα ηγεσία με τον Herzi Halevi, αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων στο τιμόνι. Ο Yoav Galant, ο υπουργός Άμυνας, έχει σκοτωθεί».

Οι πηγές προσθέτουν: «Εν τω μεταξύ, ο Μπίμπι [Νετανιάχου] βρίσκεται επίσης κάπου σε μια άλλη διάσταση. Ελπίζω να καίγεται στην κόλαση. Σαν γουρούνι στη σούβλα».

Περαιτέρω επιβεβαίωση ήρθε από την P3 Freemasons που επισήμανε, αντιφάσεις σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε λίγο περισσότερο από δύο λεπτά του Νετανιάχου. Στην αρχή, ο Νετανιάχου έχει στο πλευρό του τον επικεφαλής της Μοσάντ, τον Barnea, και έναν υψηλόβαθμο Ισραηλινό στρατιωτικό. Στο τέλος, υπάρχουν δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Πρόκειται για ένα μοντάζ δύο εντελώς διαφορετικών σκηνών και κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για παλιές εικόνες αρχείου που πλασάρονται ως πρόσφατες».

Μας εστάλη επίσης ένα βίντεο από έναν Ισραηλινό διπλωμάτη που δείχνει αυτό που λέει ότι ήταν το αρχηγείο της Μοσάντ να εξαφανίζεται.

Το βίντεο που δημοσιεύσαμε το Σάββατο αποδεικνύεται ότι ήταν ένα βίντεο από μια έκρηξη στο Τιαν Τζινγκ της Κίνας πριν από 9 χρόνια, ωστόσο, πηγές της Μοσάντ μας είπαν ότι το αρχηγείο της Μοσάντ χτυπήθηκε και ο επικεφαλής της Μοσάντ είναι νεκρός.

Σημειώνουμε επίσης ότι το Ισραήλ δεν απάντησε στην ιρανική επίθεση παρά τις πολλές εκκλήσεις να το κάνει.

Εδώ είναι το γιατί, σύμφωνα με ιρανικές πηγές:

«Εάν το Ισραήλ επιχειρήσει να βομβαρδίσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, οι Ιρανοί θα το καταλάβουν πριν οι πύραυλοι φτάσουν στο στόχο και θα εξουδετερωθούν. Το Ιράν θα εκτοξεύσει 2 υπερηχητικούς πυρηνικούς πυραύλους, έναν στο Τελ Αβίβ και έναν στη Χάιφα. Το Ισραήλ θα πάψει να υπάρχει. Αυτοί ταξιδεύουν με ταχύτητα Μαχ 25 και μπορούν να φτάσουν στο Τελ Αβίβ σε 3 λεπτά. Είναι μη ανιχνεύσιμοι από οποιαδήποτε γνωστή τεχνολογία. Οι πολύ πιο αργοί υπερηχητικοί πύραυλοι, που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το τελευταίο χτύπημα, χρειάστηκαν 10 λεπτά για να φτάσουν στο Τελ Αβίβ από το Ιράν. Κατέστρεψαν το Iron Dome και πολλά άλλα. Υπάρχουν Σιωνιστές Εβραίοι που εμφανίζονται ως Ιρανοί και κατέχουν πολύ υψηλές υπουργικές θέσεις στο Ιράν, εργαζόμενοι για το Ισραήλ. Τα ονόματά τους είναι γνωστά. Έχουν επίσης αμερικανικά διαβατήρια».

Ακούμε επίσης ότι τα ισραηλινά στρατεύματα που στέλνονται στο Λίβανο σφαγιάζονται μαζικά. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο με μια φάλαγγα αυτών των στρατευμάτων να καταστρέφεται.

 


 Πηγές της MI6 αναφέρουν ότι σε απάντηση στην καταστροφή και τις απειλές για την εξαέρωση του Ισραήλ, υψηλόβαθμοι Εβραίοι μεσίτες εξουσίας προσπαθούν να διαπραγματευτούν την αντικατάσταση του σατανικού κράτους του Ισραήλ με το νέο κράτος της Ιουδαίας που είναι συνδεδεμένο με τον Θεό. Αυτό θα περιλαμβάνει τόσο τους γηγενείς Ιουδαίους όσο και τους μετανάστες Εβραίους. Αυτό το νέο κράτος θα έχει το δικαίωμα να ανοικοδομήσει τον Ναό στην αρχική του θέση, η οποία δεν είναι πουθενά κοντά στο Τζαμί Αλ Ακσά. Οπότε ναι, αυτό χαρακτηρίζεται ως είδηση βιβλικής κλίμακας.

 Τώρα ας δούμε την Καθολική Εκκλησία. Είναι χρεοκοπημένη και πρόκειται να διαλυθεί. Πολλαπλές πηγές των μυστικών υπηρεσιών επιβεβαιώνουν ότι τους ανήκει η Bank of America, η οποία με τη σειρά της κατέχει την Εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Για να αποκρύψει το γεγονός ότι η BOA και η Εταιρεία των ΗΠΑ έχουν χρεοκοπήσει, η τράπεζα φαίνεται να έχει «δανειστεί» κεφάλαια από τους καταθέτες της για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ήταν φερέγγυα στο τέλος του οικονομικού έτους της 30ης Σεπτεμβρίου της Εταιρείας των ΗΠΑ.

Αυτό αναφέρθηκε στις ειδήσεις, καθώς η Bank of America αντιμετώπισε διακοπές λειτουργίας σε εθνικό επίπεδο, αφήνοντας τους πελάτες με μηδενικά υπόλοιπα στους λογαριασμούς τους και μόνο τα χρέη τους ορατά.

https://edition.cnn.com/2024/10/02/business/bank-of-america-outage/index.html

 Ένα ακόμα σημάδι του προβλήματος στην Καθολική Εκκλησία, μια έκτακτη συνάντηση των επισκόπων, ή Σύνοδος, πραγματοποιήθηκε την 1η Οκτωβρίου, η οποία εξέδωσε ένα mea culpa για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από κληρικούς, λέγοντας: «Νιώθουμε ντροπή». Ένα αίτημα συγχώρεσης που διατυπώθηκε εκ μέρους της Εκκλησίας από τον καρδινάλιο Sean O'Malley κατά τη διάρκεια μιας μετανοητικής αγρυπνίας στον Άγιο Πέτρο ανέφερε: «Ζητώ συγχώρεση, νιώθοντας ντροπή, για όλες τις φορές που εμείς οι πιστοί υπήρξαμε συνένοχοι ή διαπράξαμε άμεσα καταχρήσεις συνείδησης, καταχρήσεις εξουσίας και σεξουαλική κακοποίηση.... χρησιμοποιήσαμε την κατάσταση της χειροτονημένης διακονίας και της ιεράς ζωής για να διαπράξουμε αυτή την τρομερή αμαρτία, νιώθοντας ασφαλείς και προστατευμένοι ενώ εκμεταλλευόμασταν διαβολικά τα μικρά παιδιά και τους φτωχούς. Συγχώρεσέ μας, Κύριε».

Παρατηρήστε ότι το πρόσωπο του ψεύτικου πάπα Φραγκίσκου με μάσκα σιλικόνης είναι σβησμένο στη φωτογραφία του άρθρου από το οποίο προέρχεται αυτό το απόσπασμα.

 - ALL RIGHTS RESERVED

 https://ansabrasil.com.br/english/news/vatican/2024/10/01/synod-says-mea-culpa-for-abuse-we-feel-ashamed_001246e2-982d-4708-be53-3a14a934fd78.html

 Η εκκλησία υφίσταται τεράστια μείωση των δωρεών από την Αφρική και τη Νότια Αμερική, όπου κατοικεί η συντριπτική πλειοψηφία των καθολικών. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αληθινοί Χριστιανοί έχουν αηδιάσει με τις πρόσφατες δηλώσεις της και όλα τα οικονομικά, σεξουαλικά κ.λπ. σκάνδαλα. Η Εκκλησία δεν είναι επομένως σε θέση να πληρώσει για τις αγωγές που έχουν κατατεθεί από τα πολλά θύματά της. Ίσως ήρθε η ώρα να ρευστοποιήσει την ακίνητη περιουσία της για να πληρώσει όλες τις ζημιές.

Αυτό ήταν το σχόλιο ενός Πολωνού χριστιανού υπαλλήλου των μυστικών υπηρεσιών για την Καθολική Εκκλησία:

«Οι καμπάνες της εκκλησίας καλούν τους ανθρώπους να έρθουν και να γονατίσουν σαν σκλάβοι αντί να σηκωθούν από τα γόνατά τους και να μαζέψουν χρήματα γι' αυτήν. Παλιά υπήρχαν καμπάνες στους πύργους των εκκλησιών, μετά τις άλλαξαν σε σταυρούς, έτσι μπλοκάρουν τη ροή της ενέργειας. Όλοι όσοι από το Βατικανό συμμετέχουν στη δολοφονία παιδιών, στην παραγωγή του αδρενοχρώματος και όσοι το παίρνουν, τα σώματά τους θα διασκορπιστούν σε σκόνη».

Απλά θυμηθείτε, η πτώση της σατανικής εκκλησίας σημαίνει απελευθέρωση για τους χριστιανούς σκλάβους της.

 Η κατάρρευση της αμερικανικής εταιρείας του Βατικανού έχει ήδη πυροδοτήσει έναν εμφύλιο πόλεμο εντός του αμερικανικού στρατού. Η Διοίκηση Διαστήματος των ΗΠΑ βρίσκεται αντιμέτωπη με τις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ και τη Διοίκηση Ψυχολογικού Πολέμου στο Φορτ Μπραγκ της Βόρειας Καρολίνας.

Η Διοίκηση Διαστήματος χρησιμοποίησε τον πόλεμο των καιρικών συνθηκών για να απομονώσει τη βάση και την πόλη Asheville, NC. Χρησιμοποιεί επίσης τα ίδια όπλα για να πλημμυρίσει το τεράστιο υπόγειο δίκτυο σηράγγων εκεί.

 


 


 


 Και ναι, η Marjorie Taylor Greene (@mtgreenee) επιβεβαιώνει αυτό που ήδη γνωρίζαμε.... μπορούν να ελέγχουν τον καιρό. «Είναι γελοίο για κάποιον να λέει ψέματα και να λέει ότι δεν είναι δυνατόν».

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/10/MTG-confirms-what-we-already-knew%E2%80%A6-.jpg

 Ένα παράδειγμα αυτού για το οποίο μιλάει είναι η απρόβλεπτη χιονόπτωση που ξεκίνησε στην ιρανική επαρχία Μαζανταράν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Πριν από μια εβδομάδα, οι θερμοκρασίες στην περιοχή ήταν πάνω από +3

 


 Ιδού τι είχε να πει μια πηγή της Διαστημικής Δύναμης σχετικά με την επίθεση πολέμου καιρού στη Βόρεια Καρολίνα:

εκτός από την ολοκληρωτική καταστροφή του Biltmore Village στο Asheville - το κτήμα Biltmore που ανήκει στην οικογένεια Vanderbilt [Anderson Cooper] πλημμύρισε επίσης.

όπως αποδεικνύεται, η αρρωστημένη τέχνη για παιδιά των παιδεραστών παρακάτω δεν ανήκε σε κανέναν άλλο από τον Tony Podesta - περήφανο μέλος του «κλαμπ των κόκκινων παπουτσιών» και αδελφό του διεστραμμένου & παίκτη του Pizzagate John Podesta.

το ανοιχτόχρωμο αγόρι που εμφανίζεται κρεμασμένο από τα χέρια του στην παρακάτω τέχνη/φωτογραφία φέρεται να είναι ο Anderson Cooper - όπου ως παιδί «πόζαρε» για την «τέχνη» - στην πολύ άδεια πισίνα που βρίσκεται στο υπόγειο του πλημμυρισμένου πλέον κτήματος Biltmore.

η οικογένεια Vanderbilt, και ιδιαίτερα η μητέρα Gloria, ήταν γνωστοί επαγγελματίες της μαύρης μαγείας και μέλη της σκοτεινής θρησκείας. Ο μεγαλύτερος γιος της Gloria [φωτογραφία], αυτοκτόνησε σε ηλικία 23 ετών.

** ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Asheville είναι ένα κέντρο εμπορίας παιδιών για σεξουαλική εκμετάλλευση στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι γνωστό ότι διαθέτει βαθιές υπόγειες σήραγγες και μια μακρά ιστορία αποκρυφισμού και σατανιστικής τελετουργικής κακοποίησης.

 Η Διοίκηση Ειδικών Δυνάμεων και Ψυχολογικού Πολέμου των ΗΠΑ στο Fort Bragg (που πρόσφατα μετονομάστηκε σε Fort Liberty) επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τον αυτοαποκαλούμενο σατανιστή Michael Aquino. Ο Aquino ίδρυσε το Temple of Set και συνδέθηκε με τη συστηματική κακοποίηση παιδιών στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παιδιών του Στρατού.

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/10/2024-10-07-19.21.01.jpg

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/10/2024-10-07-18.49.25.jpg

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/10/2024-10-07-18.49.07.jpg

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/10/2024-10-07-18.49.21.jpg

 Ένα σημάδι ότι πρόκειται για στρατιωτική επιχείρηση είναι ότι δεν υπάρχει δυνατότητα λήψης κινητής τηλεφωνίας στην πλημμυρισμένη περιοχή και ότι τα ιδιωτικά ελικόπτερα εμποδίζονται να απομακρύνουν ανθρώπους από την περιοχή. Αυτό γίνεται για να αποτραπεί η διαφυγή υψηλόβαθμων παιδεραστών σατανιστών, σύμφωνα με πηγές της Διαστημικής Δύναμης.

https://dnyuz.com/2024/10/05/the-troubling-quiet-of-north-carolinas-cell-service-outages/

 Ως απόδειξη ότι διασώζονται παιδιά σε αυτή την επιχείρηση, έχουμε έναν μάρτυρα που λέει: «Ένας φίλος αστυνομικός επιβεβαίωσε ότι γυμνά παιδιά τρέχουν γύρω από την Old Fort Rd. ψάχνοντας τους γονείς τους».

 https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=247014

 Αν αυτά τα παιδιά έβγαιναν από ένα κανονικό σπίτι, θα φορούσαν τουλάχιστον τις πιτζάμες τους και δεν θα έτρεχαν γυμνά.

Αυτή η κακοποίηση των παιδιών έχει λάβει χώρα σε βιομηχανική κλίμακα:

Στις 19 Αυγούστου 2024, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ανακοίνωσε ότι είχε χάσει τα ίχνη πάνω από 300.000 παιδιών. Αλλά τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Ξεκινήσαμε την έρευνά μας χτυπώντας τις διευθύνσεις των πιο ευάλωτων παιδιών του καταλόγου μας, εστιάζοντας στα μικρότερα παιδιά που κινδύνευαν περισσότερο από την εμπορία ανθρώπων.

Ένα από τα πρώτα μας ευρήματα ήταν ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου φέρεται να είχαν αφήσει δύο αγόρια, ηλικίας 7 και 10 ετών. Δεν είναι σαφές τι απέγιναν τα αγόρια που παραδόθηκαν στον ανάδοχο σε αυτή τη διεύθυνση και δεν μπορέσαμε να τα εντοπίσουμε.

Τα παιδιά ξυπνούν στις 3 το πρωί και μεταφέρονται από το κέντρο διάσωσης στους χορηγούς τους χωρίς να μπορούν να αποχαιρετήσουν τους φίλους τους.

Η Alexa και η φίλη της είχαν συμφωνήσει να επικοινωνήσουν μαζί μας στο Facebook μόλις τοποθετηθούν με ασφάλεια στους χορηγούς τους. Δυστυχώς, η Alexa δεν είχε ποτέ ξανά νέα από τη φίλη της.

 https://www.muckraker.com/articles/finding-the-feds-missing-children/

 Για περισσότερες αποδείξεις, δείτε τα μοντέλα που στρατολόγησε η επισκέπτρια του Epstein Island Rachel Chandler (ακούγεται σαν «παιδαγωγός»).

Σας φαίνονται αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια σαν μοντέλα; Ή θύματα κακοποίησης; Προσέξτε τα μαύρα μάτια.

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/10/One-of-the-models-signed-to-Rachel-Chandlers-agency.jpg

 Τώρα οι ΧΜ προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την υψηλή τεχνολογία για να θυματοποιήσουν ακόμη περισσότερα παιδιά. Μια νέα εφαρμογή δείχνει πώς τα μετα-έξυπνα γυαλιά του Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα μπορούσαν να γίνουν εργαλείο για τους διακινητές παιδιών, επιτρέποντάς τους να σαρώνουν οποιονδήποτε στο δρόμο και να χρησιμοποιούν την αναγνώριση προσώπου για να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες, όπως διευθύνσεις κατοικιών. Αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους διακινητές για να μάθουν πού ζουν τα παιδιά και να σχεδιάσουν τις απαγωγές τους με ανησυχητική ακρίβεια

 Ακούσαμε επίσης ότι το κλείσιμο όλων των λιμανιών στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ την 1η Οκτωβρίου συνδέεται τόσο με την πτώχευση της αμερικανικής εταιρείας όσο και με τις προσπάθειες να σταματήσει η εμπορία παιδιών. Οι λιμενεργάτες δήλωσαν ότι τους είχε πικράνει να ακούνε τα παιδιά να ουρλιάζουν από τα κοντέινερ. Λένε ότι τα λιμάνια έκλεισαν για να εγκατασταθεί ένα σύστημα εντοπισμού όλων των εμπορευματοκιβωτίων και να αποτραπεί η χρήση τους για εμπορία ανθρώπων.

 https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=247053

 2017-Υπό την κάλυψη των τυφώνων στο Χιούστον, τη Φλόριντα και το Πουέρτο Ρίκο, η FEMA, στελεχωμένη από στρατιωτικούς, έχει αρχίσει να δολοφονεί πολίτες. Εκατομμύρια άνθρωποι απομακρύνθηκαν από αυτές τις καταιγίδες. Πολλές χιλιάδες δεν έχουν εμφανιστεί έκτοτε. Ελάχιστες συνεντεύξεις θυμάτων έχουν δοθεί.
—-
Οι υποχρεωτικές εκκενώσεις στα Florida Keys σήμαιναν την εκτροπή της κυκλοφορίας κατά μήκος μιας και μόνο διαδρομής. Ο στρατός ήταν έτοιμος να διακόψει την κυκλοφορία. Συνόδευσαν τους ανθρώπους από τα αυτοκίνητά τους σε κοντινά καταφύγια. Νόμιζαν ότι τους πήγαιναν σε ασφαλές μέρος, αλλά επρόκειτο να δολοφονηθούν. Πολλοί από αυτούς σκοτώθηκαν με αέρια. Κάποιοι πυροβολήθηκαν. Τα πτώματα κάηκαν και θάφτηκαν. Κάποιοι μπήκαν σε σακούλες και πετάχτηκαν στον ωκεανό από βάρκες της FEMA.

 https://x.com/Kabamur_Taygeta/status/1842479390266941462

 Δεν ξέρουμε αν ήταν αθώοι άνθρωποι ή σατανιστές που σφαγιάστηκαν, αλλά όπως και να 'χει είναι μια ακόμη απόδειξη ότι ο εμφύλιος πόλεμος έχει πραγματικά αρχίσει.

Υπάρχει και μια άλλη πτυχή σε αυτόν τον πόλεμο του καιρού κατά της NC, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει την παγκόσμια βιομηχανία ημιαγωγών σε αδιέξοδο. Η σύγχρονη οικονομία στηρίζεται σε έναν μόνο δρόμο στο Spruce Pine της Βόρειας Καρολίνας. Η πόλη του Spruce Pine είναι αποκλεισμένη επειδή οι κύριοι δρόμοι που τη συνδέουν με την υπόλοιπη Βόρεια Καρολίνα και τις ΗΠΑ έχουν πλημμυρίσει. Ο δρόμος οδηγεί σε δύο ορυχεία που είναι ο μοναδικός προμηθευτής χαλαζία που απαιτείται για την κατασκευή των χωνευτηρίων που χρησιμοποιούνται για τη διύλιση των πλακετών πυριτίου. Η περιοχή φιλοξενεί επίσης τα μεγαλύτερα κοιτάσματα λιθίου στον κόσμο.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί αθώοι κάτοικοι της Βόρειας Καρολίνας έχουν υποστεί τις συνέπειες αυτού του αμερικανικού στρατιωτικού εμφυλίου πολέμου. Ωστόσο, συνειδητοποιούμε επίσης ότι πολλοί από τους ανθρώπους που σιώπησαν για την επίθεση με κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα στο Μάουι, ξεσπούν σε τεράστιο παραλήρημα για την επίθεση στη Βόρεια Καρολίνα.

Ο λόγος είναι ότι η επίθεση στο Μάουι σχεδιάστηκε για να κλέψει ακίνητη περιουσία για τους συνήθεις εγκληματίες της Vanguard, της State Street, της Invesco κ.λπ.

Ωστόσο, ρίξτε μια ματιά σε ποιον ανήκει το μεγαλύτερο κοίτασμα λιθίου στον κόσμο και ο ειδικός χαλαζίας που μπορεί να βρεθεί μόνο στο Spruce Pine
Piedmont Lithium Inc.
Blackrock Inc.
7.30%
Vanguard Group Inc
5.42%
Invesco Ltd.
4.18%

Αυτό λοιπόν είναι ένα σημάδι ότι αυτές οι εταιρείες αποτελούν αυτή τη φορά τον στόχο της επίθεσης.

Οι Gnostic Illuminati λένε εδώ και καιρό ότι ο πραγματικός εχθρός είναι η απατεώνισσα τεχνητή νοημοσύνη, και αν είναι έτσι, το κλείσιμο της παγκόσμιας παραγωγής ημιαγωγών θα θεωρηθεί σίγουρα ως επίθεση κατά της τεχνητής νοημοσύνης.

 Ένα άλλο σημάδι ότι επίκειται κάποιου είδους στρατιωτικής κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης είναι οι πληροφορίες από τη CIA: «Κατάσχεσαν όλα τα κονσερβοποιημένα προϊόντα από τη μεγαλύτερη εταιρεία κονσερβοποιίας στις ΗΠΑ και είπαν στην εταιρεία ότι όλη η μελλοντική παραγωγή θα πήγαινε επίσης στην κυβέρνηση των ΗΠΑ στο πλαίσιο μιας εντολής NDAA. Επίσης, πριν από τέσσερις μήνες, ανατέθηκε σε εκτυπωτές κυβερνητικό συμβόλαιο για την εκτύπωση καρτών τροφίμων και καυσίμων».

Η προσωρινή στρατιωτική διακυβέρνηση είναι μάλλον αναπόφευκτη επειδή η Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ (ICE) έχει αφήσει να εισέλθουν στις ΗΠΑ 435.719 καταδικασθέντες εγκληματίες και 226.847 άτομα με εκκρεμείς ποινικές κατηγορίες στις χώρες καταγωγής τους από την αρχή της διακυβέρνησης Μπάιντεν.

Η εκπρόσωπος του Αμερικανού προέδρου, Karine Jean-Pierre, λέει ότι είναι «κατηγορηματικά ψευδές» ότι η FEMA χρησιμοποίησε χρήματα των φορολογουμένων για τη μετεγκατάσταση παράνομων αλλοδαπών. Αυτό είναι ενδιαφέρον, γιατί μπορείτε να το διαβάσετε στην ιστοσελίδα της FEMA ακριβώς εδώ:

 https://www.fema.gov/grants/shelter-services-program

 Ένα άλλο σημάδι ενός αδήλωτου εμφυλίου πολέμου είναι ότι το FBI κανόνισε την είσοδο του πιθανού δολοφόνου του Τραμπ, Asif Merchant, στις ΗΠΑ τον Αύγουστο, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Twitter του ανταποκριτή του Fox, Bill Melugin. Πρόκειται για μια κυβερνητική υπηρεσία που σχεδιάζει ενεργά να δολοφονήσει έναν υποψήφιο πρόεδρο.

Έχουμε επίσης υψηλόβαθμους Δημοκρατικούς που ζητούν πλήρη ολοκληρωτική λογοκρισία. Στο τελευταίο παράδειγμα, μια άλλη εκδοχή της Χίλαρι Κλίντον Ροκφέλερ (αυτή τη φορά φορώντας μια μάλλον προφανή μάσκα σιλικόνης) λέει: «Αν δεν είναι σε θέση να μετριάσουν το περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», τότε θα «χάσουν τον απόλυτο έλεγχο».

Οι «αυτοί» στους οποίους αναφέρεται είναι οι σατανικές οικογένειες που ελέγχουν τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου και το απατηλό χρηματοπιστωτικό τους σύστημα.

Πριν από την αποσύνδεση του δολαρίου ΗΠΑ από τον βασισμένο στην πραγματικότητα κανόνα χρυσού το 1973, ο αμερικανικός χρηματοπιστωτικός τομέας αντιπροσώπευε λιγότερο από το 10% της εγχώριας εταιρικής παραγωγής. Μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2000, παρήγαγε το 41%. Δεδομένου ότι δεν παράγουν στην πραγματικότητα τίποτα, το Federal Reserve Board είναι ένα γιγαντιαίο παράσιτο.

 https://brownstone.org/articles/the-financial-coup-that-seized-america/

 Οι άνθρωποι ξυπνούν μαζικά.

Όπως το θέτει ο Robert F. Kennedy Jr:

«Λειτουργεί για λογαριασμό μερικών τραπεζών της Wall Street και η λειτουργία της είναι να λειτουργεί σαν αντλία. Κυριολεκτικά αποστραγγίζει τον πλούτο και το κεφάλαιο από την αμερικανική μεσαία τάξη».

 


 
Εδώ, η Caitlin Long εξηγεί πώς οι 12 Αποθεματικές Τράπεζες είναι ιδιωτικές εταιρείες που ελέγχονται από μη εκλεγμένα μέλη του ιδιωτικού τομέα.

 


 Ο Max Keizer εξηγεί τη μαύρη τρύπα του χρέους που καταστρέφει την παγκόσμια οικονομία

 


 Το Γραφείο Οικονομικής Ανάλυσης των ΗΠΑ (BEA) δημοσίευσε πρόσφατα πληροφορίες που δείχνουν ότι η καθαρή θέση των ΗΠΑ στο εξωτερικό, δηλαδή η διαφορά μεταξύ των ξένων χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων των κατοίκων των ΗΠΑ, έφθασε στο χαμηλότερο επίπεδο όλων των εποχών, στα 22,5 τρισεκατομμύρια δολάρια, το δεύτερο τρίμηνο του 2024.

 https://www.zerohedge.com/personal-finance/americas-dwindling-national-wealth

 Αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ έχουν πάρει χρήματα από τον υπόλοιπο κόσμο. Ο υπόλοιπος κόσμος έχει μπουχτίσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδιάζουν να βάλουν ένα τέλος σε αυτό το οικονομικό παρασιτισμό από τη Fed στη μεγάλη συνάντηση των BRICS στα τέλη του μήνα.

 Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Sergei Lavrov συνόψισε την άποψη του κόσμου για τη Δύση και τα ιδιόκτητα Ηνωμένα Έθνη της σε πρόσφατη ομιλία του:

Η σύγχρονη ιστορία των Ηνωμένων Εθνών έχει οδηγήσει σε δυνατά διακηρυγμένους στόχους που σύντομα ξεχάστηκαν.

Στη Σύνοδο Κορυφής της Χιλιετίας, διακηρύχθηκε ο στόχος της «απελευθέρωσης των ανθρώπων από τη μάστιγα του πολέμου». Δύο χρόνια αργότερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, επικεφαλής του Συνασπισμού των Προθύμων, εισέβαλαν στο Ιράκ με μια γελοία πρόφαση και χωρίς εντολή από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ - μια χώρα που εξακολουθεί να υποφέρει από τις καταστροφικές συνέπειες της υπόθεσης.

Η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής του 2005 δήλωσε τη δέσμευσή της για μια δίκαιη ειρήνη σύμφωνα με τους σκοπούς και τις αρχές του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Αλλά αυτή η ιερή υπόσχεση δεν εμπόδισε τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους να ενθαρρύνουν τον τότε ηγέτη της Γεωργίας Mikheil Saakashvili να εξαπολύσει ένοπλη επίθεση εναντίον του λαού της Νότιας Οσετίας και των Ρώσων ειρηνευτικών δυνάμεων το 2008. Τρία χρόνια αργότερα, το ΝΑΤΟ οργάνωσε μια στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη που κατέστρεψε το κράτος και υπονόμευσε τη σταθερότητα των γειτόνων του.

Το 2015, στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη υιοθετήθηκαν μεγαλεπήβολα σχέδια για την καταπολέμηση της φτώχειας και των ανισοτήτων. Τελικά, ήταν κενές υποσχέσεις μπροστά στην απροθυμία των δυτικών χωρών να εγκαταλείψουν τις νεοαποικιακές πρακτικές τους και να απομυζούν τον παγκόσμιο πλούτο προς όφελός τους.

Ο Γενικός Γραμματέας μιλάει για παγκόσμια συνεργασία σε μια εποχή που οι δυτικές χώρες έχουν εξαπολύσει έναν πραγματικό πόλεμο κυρώσεων εναντίον περισσότερων από τις μισές, αν όχι της πλειοψηφίας, των χωρών του κόσμου και το δολάριο ΗΠΑ, που διαφημίζεται ως περιουσιακό στοιχείο και αγαθό για όλη την ανθρωπότητα, έχει ωμά οπλοποιηθεί.

Η Ουάσινγκτον έχει εμποδίσει το κανονικό έργο του ΠΟΕ για την επίλυση των διαφορών και τη μεταρρύθμιση των θεσμών του Bretton Woods, η δομή των οποίων έχει πάψει προ πολλού να αντικατοπτρίζει την πραγματική ισορροπία δυνάμεων στην παγκόσμια οικονομία και τα χρηματοοικονομικά.

Οι σχεδόν συνηθισμένες μέθοδοι πολιτικής δολοφονίας που παρατηρήθηκαν χθες στη Βηρυτό είναι βαθιά ανησυχητικές.

Ο Παγκόσμιος Νότος και η Ανατολή διεκδικούν όλο και περισσότερο το δικαίωμά τους για πλήρη συμμετοχή στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων σε όλο το φάσμα της διεθνούς ατζέντας.

Ο ρόλος των διακυβερνητικών οργανισμών στην Ασία, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική γίνεται όλο και πιο σημαντικός. Σε αυτούς περιλαμβάνονται ο Οργανισμός Συνεργασίας της Σαγκάης, η Αφρικανική Ένωση, η Κοινότητα Κρατών της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής (CELAC), ο Αραβικός Σύνδεσμος, η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση και η Ένωση Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Επαναβεβαιώνουμε τη θέση μας υπέρ της Βραζιλίας και της Ινδίας, υπό την προϋπόθεση ότι θα ληφθεί ευνοϊκή απόφαση στο πλαίσιο των γνωστών πρωτοβουλιών της Αφρικανικής Ένωσης. Ταυτόχρονα, βέβαια, δεν μπορεί να τεθεί θέμα πρόσθετων θέσεων για τις δυτικές χώρες, οι οποίες ήδη υπερεκπροσωπούνται στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

 https://www.frontnieuws.com/russische-minister-van-buitenlandse-zaken-sergey-lavrov-spreekt-op-de-algemene-vergadering-van-de-vn-in-2024-nederlands-transcript/

 Η Ρωσία είναι έτοιμη να πάει σε πόλεμο γι' αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ, Anatoly Antonov, πήρε μαζί του το προσωπικό του, τους φρουρούς ασφαλείας, τον κρυπτογραφικό εξοπλισμό και τα έγγραφα.

Την ίδια στιγμή, η Ρωσία προσφέρεται να «παρέχει ασφάλεια στην Ευρασία... μια ήπειρο που εκτείνεται από τη Λισαβόνα έως το Βλαδιβοστόκ και από τη Μόσχα έως το Ριάντ, το Νέο Δελχί, το Πεκίνο και την Τζακάρτα», δήλωσε ο Λαβρόφ.

 https://tass.com/politics/1852037

 Η προσφορά αυτή έρχεται σε μια στιγμή που η ΧΜ έχει χάσει καθοριστικά τον πόλεμο στην Ουκρανία. Μεταξύ 50 και 70% των νεοσύλλεκτων του ουκρανικού στρατού επιβιώνουν μόνο λίγες ημέρες στη γραμμή του μετώπου και τα περισσότερα στρατεύματα έχουν εγκαταλείψει το μέτωπο.

Και τώρα μαθαίνουμε από τη CIA ότι ο Ουκρανός δικτάτορας Βλαντιμίρ Ζελένσκι έχει πάνω από 20 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά στους ιδιωτικούς του λογαριασμούς, για να μην αναφέρουμε όλες τις περιουσίες του σε όλο τον κόσμο. Όλα αυτά είναι ένα δώρο από τους Σιωνιστές της ΧΜ μέσω των Αμερικανών φορολογουμένων. Δεν είναι περίεργο που η Ουκρανία έχασε τον πόλεμο.

Το γεγονός είναι ότι οι ΗΠΑ έχουν χάσει τον έλεγχο της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Ένα σημάδι αυτού:

Η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν και το Κουβέιτ έχουν δηλώσει την ουδετερότητά τους στη σύγκρουση Ιράν-Ισραήλ και δεν θα επιτρέψουν τη χρήση αμερικανικών αεροπορικών βάσεων εναντίον του Ιράν.

 https://www.defensemirror.com/news/37830/Saudi_Arabia__UAE__Qatar__Bahrain__Kuwait_Not_to_Allow_U_S__Airbases_to_Be_Used_Against_Iran

 Εν τω μεταξύ, το εταιρικό ριάλιτι σόου στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ γίνεται όλο και πιο παράξενο.

Ανακαλύψαμε ότι η Καμάλα Χάρις είναι προϊόν πειραμάτων σκέψης της MK-ultra.

Στην «γκρίζα ζώνη» μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ -γνωστή και ως Καναδάς- η MK-ULTRA δεν αμφισβητήθηκε ποτέ, αλλά συνέχισε να παράγει κρατικά κατευθυνόμενους δολοφόνους. Ένας από τους βασικούς συντελεστές του συνεχιζόμενου μυστικού προγράμματος στο Μόντρεαλ ήταν ένας απόφοιτος του διδακτορικού του U.C. Berkeley, ο οποίος γεννήθηκε στο Μαντράς της Ινδίας, όταν η χώρα αυτή ήταν ακόμη μέρος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Αυτή η «μαϊμού ερευνήτρια» στην υπηρεσία του προγράμματος εκπαίδευσης δολοφόνων MK-ULTRA στον Καναδά - η Shyamala Gopalan - ήταν η μητέρα της Kamala και της Maya Harris.

 https://rense.com/general97/kamalas-mother.php

 Παρακολουθήστε την Καμάλα όταν ο τηλεχειριστής της κόβεται στη μέση της ομιλίας της: πηγαίνει ακριβώς όπως θα περιμένατε: Λέξεις σαλάτα, μιλάει σε κύκλους, επαναλαμβάνει τον εαυτό της, τσιριχτό κακάρισμα, κ.λπ.

 


 Ο νεότερος μασκοφόρος ηθοποιός, που υποδυόταν τον «πρόεδρο των ΗΠΑ» Τζο Μπάιντεν, δήλωσε: «Είμαι βέβαιος ότι [οι εκλογές] θα είναι ελεύθερες και δίκαιες. Δεν ξέρω αν θα είναι ειρηνικές».

 


 Ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέρ Μίλεϊ διάβασε ένα πραγματικό σενάριο του Χόλιγουντ στα Ηνωμένα Έθνη - άλλο ένα παράδειγμα ηθοποιού που παριστάνει τον αρχηγό κράτους.

«Μοιάζει με μυθοπλασία, αλλά δεν είναι», ανέφερε την Παρασκευή η αριστερή εφημερίδα Página 12 του Μπουένος Άιρες, υποστηρίζοντας ότι ο Μιλέι αντέγραψε «λέξη προς λέξη έναν μονόλογο» του φανταστικού προέδρου της τηλεοπτικής σειράς, Josiah «Jed» Bartlet.

 https://www.theguardian.com/world/2024/oct/04/argentina-javier-milei-accused-plagiarising-un-speech-west-winghttps://www.theguardian.com/world/2024/oct/04/argentina-javier-milei-accused-plagiarising-un-speech-west-wing

 Σε αντίθεση με τις ταινίες, βέβαια, αυτοί οι ηθοποιοί έχουν να κάνουν με πραγματικές μαζικές δολοφονίες.

 Ο πρώην γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, για παράδειγμα, θα μπορούσε να κερδίσει ισόβια κάθειρξη σύμφωνα με το βελγικό δίκαιο για τις πράξεις του, στις οποίες περιλαμβάνεται η ενορχήστρωση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον Βέλγο δικηγόρο Philippe Vanlangendonck.

 https://tass.com/world/1851757

 Καθώς πάνω από 500.000 Ουκρανοί σφαγιάστηκαν άσκοπα, πολλοί πιστεύουν ότι η θανατική ποινή είναι καταλληλότερη.

Το ίδιο ισχύει και για τους πολλούς δυτικούς ηγέτες που εμπλέκονται στην πρόσφατη μαζική δολοφονία μέσω εμβολιασμού που προκαλούν σε μεγάλο μέρος του κόσμου.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα υπάρξει κάποιο είδος δικαστηρίου για εγκλήματα πολέμου τύπου Νυρεμβέργης.

Τέλος, αυτή την εβδομάδα θέλουμε να ρίξουμε μια ματιά στα σημάδια που δείχνουν ότι ένας θαυμάσιος νέος κόσμος αναδύεται καθώς η παλιά τάξη καταρρέει.

Ερευνητές από τα Πανεπιστήμια του Έξετερ και του Χερτφορντσάιρ και τη Βρετανική Έρευνα Ανταρκτικής διαπίστωσαν ότι η κάλυψη της βλάστησης στην Ανταρκτική είναι πάνω από δέκα φορές μεγαλύτερη από ό,τι ήταν πριν από τέσσερις δεκαετίες.

 https://metro.co.uk/2024/10/04/worrying-satellite-image-shows-antarctica-turning-green-a-dramatic-rate-21736855/

 Αυτό συμβαίνει την ίδια στιγμή που η Σαχάρα πρασινίζει.

 https://www.express.co.uk/news/world/1956684/incredible-moment-sahara-turns-green

 https://www.businesstoday.in/visualstories/news/turning-green-nasa-discovers-transformation-of-sahara-desert-amid-heavy-rainfall-174404-27-09-2024

 Έτσι, δύο έρημοι χωρίς ζωή γίνονται προσβάσιμες στη ζωή. Μήπως τα Λευκά Καπέλα χρησιμοποιούν την τεχνολογία τροποποίησης του καιρού για να αυξήσουν τον αριθμό και την ποικιλομορφία της ζωής στη Γη δημιουργώντας νέα οικοσυστήματα;

Ποια άλλα θαύματα θα είναι πιθανά αν η τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να μας καταπιέζει χρησιμοποιείται προς όφελός μας; Τι θα λέγατε για την αθανασία;

Είναι αυτή η εικόνα του ουρανού κοντά στο Έντμοντον του Καναδά, όταν επρόκειτο να δημοσιευτεί αυτό το άρθρο, σημάδι των θαυμάτων που θα έρθουν;

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις