Tα Λευκα και τα Κοκκινα Καπελα πολεμουν μεχρις εσχατων για να τελειωσουν τη FEMA

 

Tα Λευκα και τα Κοκκινα Καπελα

έχουν παρατήσει τις ιδεολογικές διαφορές -τουλάχιστον προς το παρόν- και ενώθηκαν για να πολεμήσουν έναν γνωστό εχθρό: την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης, τον κυβερνητικό γολιάθ που τρομοκρατεί, ληστεύει και δολοφονεί πατριώτες πολίτες από τότε που ο αείμνηστος Γουίλιαμ Τζέφερσον Κλίντον και η κακή σύζυγός του εξουσιοδότησε την υπηρεσία το 1993.

Τα τελευταία έξι χρόνια, τα Λευκα Καπελα πολέμησαν τη FEMA στο φυσικό της περιβάλλον - ζώνες καταστροφών που καταστράφηκαν από πυρκαγιές, πλημμύρες, τυφώνες και ανεμοστρόβιλους. Σε κάθε περίπτωση, πάντα, τα Λευκα Καπέλα έπιαναν πράκτορες να βασανίζουν και να λεηλατούν αθώους των οποίων η ζωή είχε ανατραπεί από φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές. Σύμφωνα με πηγές στο γραφείο του στρατηγού Smith και στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων Στρατού των ΗΠΑ, τα Λευκα Καπελα έχουν «εξουδετερώσει» περίπου 860 στελέχη της FEMA, συμπεριλαμβανομένης της ανώτερης διοίκησης και του πρώην διευθυντή Brock Long, ενώ η σημερινή διευθύντρια της υπηρεσίας, Deanne Criswell, βρίσκεται επί του παρόντος στο GITMO σε αναμονή.για ένα στρατοδικείο. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε το Deep State να την κρατήσει στη δημοσιότητα μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, του CGI και της ολογραφίας.

Το 2022, τα Λευκα Καπελα επιτέθηκαν στη FEMA στο δικό της οχυρό, το εξαιρετικά μυστικό και σχεδόν απόρθητο Mount Weather Emergency Operations Center, ένα ατρωτο κτιριο για έναν υπόγειο λαβύρινθο γεμάτο με αρκετή δύναμη πυρός για να ξεκινήσει ένας πόλεμος. Παρόλο που τα Λευκα Καπελα κατέλαβαν και κράτησαν το Mt. Weather, η νίκη δεν κλόνισε την αποφασιστικότητα της FEMA ή δεν έσβησε τη δίψα της για εξουσία στο κοινό.

Τα Λευκα Καπελα απέδωσαν την αδυσώπητη συμπεριφορά της FEMA στην υπηρεσία ως πιο σημαντική από το άθροισμα των μερών της. Περιχαρακωμένη στο κακό, η ιεραρχική δομή της FEMA έχει σχεδιαστεί για να επιβιώνει από τον ακρωτηριασμό. Εάν κάποιος σε ηγετική θέση αφαιρεθεί, ένας υφιστάμενος συχνά προωθείται ανεπίσημα για να γεμίσει το κενο του αποχωρούντος. Μόνο μια μαζική σφαγή,  μπορεί να γονατίσει τη FEMA, ωστόσο, δεδομένης της ιστορικής αντοχής της, αυτό μπορεί να μην είναι δεδομένο.

Ωστόσο, στον απόηχο των τυφώνων Helene και Milton, που πολλοί πιστεύουν ότι κατασκευάστηκαν από το Deep State, μια συντονισμένη προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη για να ακρωτηριάσει την μοχθηρη υπηρεσία. Ωστόσο, η τρέχουσα επίθεση δεν ξεκίνησε έτσι.

Όταν τα Λευκα Καπελα απέτυχαν να ανταποκριθούν αμέσως σε μια ένοπλη παρουσία της FEMA στη Βόρεια Καρολίνα, οι Red Hats - ένα κράμα εν ενεργεία και συνταξιούχων στρατιωτικών και μη ομοσπονδιακών αρχών επιβολής του νόμου - πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Ο αρχηγός τους, γνωστός ως συνταγματάρχης Kurtz, αποβίβασε στρατεύματα στο Άσβιλ και τις γύρω κοινότητες για να σταματήσει την κατάληψη της περιοχής από τη FEMA.

Αμέσως είδαν την εγκληματικότητα της FEMA. Σε περιοχές που καταστράφηκαν από πλημμύρες και κατολισθήσεις, οι πράκτορες της FEMA και της ATF μπήκαν χωρίς ένταλμα σε σπίτια και βγήκαν από αυτά μεταφέροντας πυροβόλα όπλα των κατοίκων και άλλη ιδιωτική περιουσία, όπως κοσμήματα και μετρητά. Μια ηλικιωμένη γυναίκα που είχε αντιμετωπίσει την καταιγίδα και το σπίτι της ήταν ερειπωμένο και διαμαρτυρόταν για την παράβαση χωρίς ένταλμα, πετάχτηκε στο έδαφος επειδή απλώς μίλησε. Ένας πράκτορας της FEMA της είπε: «Αυτό δεν είναι πλέον ιδιοκτησία σου».

Μόλις είχε τελειώσει τη φράση του όταν τρεις σφαίρες χτύπησαν την πλάτη του. Αναποδογύρισε, πέφτοντας στο δρόμο της γυναίκας που πλημμύρισε από υφάλμυρο νερό. Οι άλλοι πράκτορες, επίσης, ήταν νεκροί προτού προλάβουν να γυρίζουν και να βγάλουν όπλα. Η πηγή μας είπε ότι παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί σε όλη την περιοχή.

Αντί να διανέμει προμήθειες βοήθειας —τροφή, νερό, κ.λπ.— η FEMA κατέσχεσε θήκες εμφιαλωμένου νερού και κονσερβοποιημένων προϊόντων που οι πολίτες-εθελοντες μοίρασαν στους τραυματίες και τους εκτοπισμένους. Οι Red Hats, είπε η πηγή μας, «καθάρισαν το ρολόι της FEMA», εξαλείφοντας δεκάδες ομοσπονδιακούς που παραβιάζουν τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών.

Οι επίμονοι Κόκκινα Καπέλα υπέστησαν επίσης απώλειες.

Μόλις έφτασαν στο Chimney Rock - το οποίο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε καταλάβει υπό «εξέχουσα κυριαρχία» για να διαχειριστεί τα πολύτιμα κοιτάσματα λιθίου της περιοχής - η Red Hats αντιμετώπισε τρομερή αντίθεση. Από τον πλημμυρισμένο αμερικανικό αυτοκινητόδρομο 64 μέχρι την κορυφή του Perigone's Point, οι αντίπαλες δυνάμεις συγκρούστηκαν ασταμάτητα, ξοδεύοντας, είπε η πηγή μας, τεράστιες ποσότητες πυρομαχικών. Κορμιά από κάθε πλευρά έπεφταν δεξιά και αριστερά.

Αφού η FEMA έστησε ενέδρα και έσφαξε 12 Κόκκινα Καπέλα σε ένα μονοπάτι, ο συνταγματάρχης Kurtz, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, έκανε μια παθιασμένη έκκληση στον στρατηγό Smith, ζητώντας να παραμερίσουν τις προσωπικές διαφορές και να πολεμήσουν τη FEMA ως συνεκτική μονάδα. Ο Kurtz είπε μάλιστα ότι θα ανακαλούσε την κρίση του στρατηγού Smith, καθώς έχει μεγαλύτερη εμπειρία στην καταπολέμηση της FEMA. Μετά από μια έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου των Λευκών Καπέλων, ο στρατηγός Σμιθ συμφώνησε καιτα Λευκα Καπελα—Πεζοναύτες, στρατιώτες και μέλη της κοινότητας των Ειδικών Επιχειρήσεων, ενώθηκαν με τους Red Hats στο βουνό, σχηματίζοντας μια «ένωση», όπως αποκαλούμε τον συνασπισμό.

Ενωμένοι, φέρεται να έδιωξαν τη FEMA από το βουνό αφού κέρδισαν ένα τακτικό πλεονέκτημα και σκότωσαν πράκτορες που είχαν κρυφτεί σε θέσεις πάνω από τη ζώνη πλημμύρας. Όταν η FEMA προσπάθησε να προσγειώσει ελικόπτερα γεμάτα με ενισχύσεις, οι δυνάμεις της Ένωσης πυροβόλησαν εναντίον τους, κατέρριψαν το ένα και αναγκάζοντας το άλλο να υποχωρήσει.

 Αυτή η νίκη, όμως, ήταν εφήμερη. Την επόμενη μέρα, ένας ομοσπονδιακός καβαλάρης μπήκε στο Chimney Rock, αποκλείοντας τον αυτοκινητόδρομο και διέταξε τις δυνάμεις της Ένωσης να παραδοθούν με εντολή της «Προέδρου Χάρις». Η Ένωση είχε προετοιμαστεί για μια παρατεταμένη αντιπαράθεση και με πλεονέκτημα υψομέτρου, άρχισε να αποσυνδέει τις τροφοδοσίες καθώς έβγαιναν από τα οχήματά τους, πολλά από τα οποία είχαν εξοπλιστεί για να διασχίζουν βαθιά νερά.

Από τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, η μάχη για το Chimney Rock συνεχίζεται, χωρίς καμία πλευρά να υποχωρεί. Η πηγή μας είπε ότι η τακτική τεχνογνωσία της Ένωσης θα οδηγήσει τελικά στη νίκη.

Αλλού, τα στρατεύματα της Ένωσης έχουν εμπλακεί στη FEMA στη Φλόριντα και θα δώσουμε λεπτομέρειες για αυτό το θέατρο σύγκρουσης στο επόμενο άρθρο.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Smith και ο Kurtz συναντήθηκαν προσωπικά για να συζητήσουν τη συλλογική προσπάθεια.

«Μερικές φορές η ένωση για να πολεμήσει έναν κοινό εχθρό μπορεί να φέρει δύο ανθρώπους πιο κοντά», είπε.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις