KEANU REEVES


 Ηθοποιός, σκηνοθέτης,

παραγωγός ταινιών και μουσικός Keanu Charles Reeves,νομίζω δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις

Έχασε τα πρώτα 20 λεπτά του πάρτι αφιερωμένου στο τέλος των γυρισμάτων της νέας του ταινίας σε ένα από τα κλαμπ της Νέας Υόρκης επειδη περίμενε υπομονετικά στη βροχή για να μπει μέσα.


Κανείς δεν τον αναγνώρισε.

Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ είπε: «Δεν ήξερα καν ότι ο Keanu στεκόταν στη βροχή περιμένοντας να μπει μέσα - δεν είπε τίποτα σε κανέναν. ”


"Ταξιδεύει με μέσα μαζικής μεταφοράς. "


«Επικοινωνεί εύκολα με άστεγους στους δρόμους και τους βοηθάει. "


Ειναι 60 ετών (2 Σεπτεμβρίου 1964)


Μπορεί να φάει μόνο χοτ ντογκ στο πάρκο και να κάθεται ανάμεσα σε φυσιολογικούς ανθρώπους.

 - Μετά τα γυρίσματα ενός από τα «Matrix», έδωσε σε όλους τους κασκαντέρ μια νέα μοτοσικλέτα HARLEY σε αναγνώριση των δεξιοτήτων τους.

Aυξησε τους περισσότερους μισθούς των σχεδιαστών κοστουμιών και των τεχνικων υπολογιστών που τράβηξαν τα ειδικά εφέ στο "The Matrix" - αποφασίζοντας ότι το μερίδιό τους από τον προϋπολογισμό της ταινίας δεν εκτιμήθηκε σωστα.

 Μείωσε τον μισθό του για την ταινία "The Devil's Advocate" για να έχει αρκετά χρήματα για να καλέσει τον Al Pacino.


- Σχεδόν την ίδια ώρα πέθανε ο καλύτερός του φίλος. 

 Το 1998 γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, την Τζένιφερ Σιμ, η οποία μένει έγκυος στην κόρη τους, όπου μετά από οκτώ μήνες γεννιέται νεκρή. Δεκαοκτώ μήνες αργότερα, η Τζένιφερ σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο Keanu δεν εσκυψε το κεφαλι.

Δώρισε 5 εκατομμύρια δολάρια στην κλινική που θεράπευσε την αδερφή του, αρνήθηκε να συμμετεχει σε μια νεα ταινια (για να είναι μαζί της), και ίδρυσε το Ίδρυμα Λευχαιμίας, δωρίζοντας σημαντικά ποσά από κάθε αμοιβή για την ταινία.

  Όταν έμαθε ότι ένας φίλος του που κατασκεύαζε κινηματογραφικά σκηνικά αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, του έδωσε ως δώρο Χριστουγέννων μια επιταγή αξίας 20.000 δολαρίων. Ο ίδιος έχει δηλώσει σχετικά με τα χρήματα ότι: “Τα χρήματα είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι. Θα μπορούσα να ζήσω με αυτά που ήδη έχω για τους επόμενους αιώνες”.

 

Κυριος και αντρας παλιας κοπης με ολη τη σημασια της λεξης. 


Γεννήθηκε το 1964 στη Βυρηττό και μεγάλωσε στον Καναδά. Ο πατέρας του έχει Χαβανέζικη καταγωγή, ενώ η μητέρα του είναι από την Αγγλία.

 Ο πατέρας του, Σάμουελ Ριβς, πέρασε καιρό στις φυλακές λόγω διακίνησης κοκαϊνης, πριν εγκαταλείψει την οικογένειά του οριστικά όταν ο Κιάνου ήταν μόλις τριών ετών.

 Η μαμά του Πατρίσια απέμεινε μόνη να μεγαλώσει τον Κιάνου και την αδερφή του Κιμ. Μολονότι ήταν σχεδιάστρια ρούχων είχε δουλέψει και ως στρίπερ για να τα βγάλει πέρα με τα οικογενειακά έξοδα. Τελικά η οικογένεια μετακόμισε στον Καναδά και η μαμά του ξαναπαντρεύτηκε 3 φορές- που σημαίνει πως ο Κιάνου είχε τρεις πατριούς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 Το όνομα του στην Χαβανεζική γλώσσα σημαίνει “δροσερό αεράκι πάνω από τα βουνά”.

Και τα παραπάνω είναι μόνο μερικές ιστορίες για το πόσο ηθικός και αντισυμβατικός είναι ο ηθοποιός αυτός. 

 

 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

  1. Στην λίστα του Jeffrey δεν ήταν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .
    Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

    Δεν ξέρω πώς να σάς το πω…

    Ο αγαπημένος μας Αριστόμαχος έφυγε· για το μεγάλο του ταξίδι, την τελευταία του αποστολή προς τα Ανώτερα Πεδία των Δημιουργών των Ελλήνων.


    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2024/09/blog-post_91.html
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι λες τωρα....σοβαρα μιλας...?....Δεν τον ειχα γνωρισει απο κοντα αλλα μιλουσαμε μεσω μειλ και μου ηταν ιδιαιτερα συμπαθης.Μου ειχε πει καποια πραγματα για τη ζωη του και για τη δουλεια του...Πολυ στεναχωρηθηκα....Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει και καλη ανταμωση στη φωτεινη πατριδα...

      Διαγραφή
    2. ....τώρα μας έκανες κομμάτια ----

      Διαγραφή
    3. .
      ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ...

      ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΝΑ΄ ΧΟΥΜΕ...
      .

      Διαγραφή
  3. Του βγάζω το καπέλο. Είναι πολλά, αλλά πρώτη του προτεραιότητα είναι να παραμένει Άνθρωπος. Μπράβο του!!!
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πω μερικά λόγια για τον πολύ συμπαθή ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ. Άνθρωποι σαν αυτόν δεν πεθαίνουν. Το αποτύπωμα που αφήνουν είναι χαραγμένο στις ψυχές και στις καρδιές των ανθρώπων που τον έζησαν από κοντά, που τον γνώρισαν μέσω της γραφής του όπως εγώ. Ο φίλος ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ήταν η προσωποποίηση της Εμψύχωσης όταν όλοι πέφταμε ψυχολογικά από τα τεκταινόμενα, με ένα σχόλιο του, όλοι ανεβαίναμε. Το δε χιούμορ του απίστευτο, πάντα συνόδευε τον εμψυχωτικο του λόγο. Ανώτερη ψυχή, προφανώς είχε να εκτελέσει μεγάλη αποστολή στην γήινη ζωή του. Δεν θα κρύψω την βαθειά λύπη μου για το "φευγιο" του, όμως τέτοιος άνθρωπος μένει ζωντανός στην ψυχή του καθενός και συνεχίζει να εμψυχώνει και μετά θάνατον. Σπάνιας ομορφιάς ψυχή Ελληνική, σίγουρα είχε καταγωγή από ένδοξους προγόνους.

    Φίλε ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ. Σε ευχαριστώ για τον εμψυχωτικο σου λόγο, για το απίστευτο Ελληνικό σου χιούμορ ,για την μαχητικότητα της ψυχής σου, για την καλοσύνη σου που ξεχείλιζε.
    Ο Θεός να σε έχει κοντά Του.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις