ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ....!!!


 Η Candace Owens έριξε

μια βόμβα σε εκατομμύρια τηλεθεατές.

Οι Ισραηλινοί πολίτες προειδοποιήθηκαν για την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου δύο ώρες πριν συμβεί!!!!

• Μια υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων που ονομάζεται «ODIGO», η οποία ήταν ιδιοκτησίας και λειτουργίας του Ισραήλ, είχε τα κεντρικά γραφεία δύο τετράγωνα μακριά από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.

• Στις 26 Σεπτεμβρίου 2001, 15 ημέρες μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, μια δημοφιλής ισραηλινή έκδοση με το όνομα «Haaretz» ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι της ODIGO είχαν προειδοποιηθεί για τις επιθέσεις

«Η ODIGO, η υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων λέει ότι δύο από τους εργαζομένους της έλαβαν μηνύματα ΔΥΟ ΩΡΕΣ πριν από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους…» προβλέποντας ότι η επίθεση θα συμβεί γύρω στις 7 π.μ. ανατολική ώρα.

• Η ODIGO συνεργάζεται με τις ισραηλινές και αμερικανικές αρχές επιβολής του νόμου, συμπεριλαμβανομένου του FBI, στην προσπάθεια να βρει τον αρχικό αποστολέα του μηνύματος που προβλέπει την επίθεση.

• Δύο εβδομάδες μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ODIGO, Alex Diamandis, είπε ότι το μήνυμα έλεγε ότι κάτι μεγάλο επρόκειτο να συμβεί σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα — και έγινε, σχεδόν στο λεπτό.
—— Οι υπάλληλοι της ODIGO δεν προειδοποίησαν κανέναν.
—— Το Ισραήλ «ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας» δεν προειδοποίησε κανέναν.

Τα ΜΜΕ έκρυψαν αυτή την ιστορία και τίποτα σχετικό δεν εκτέθηκε ξανά στο κοινό…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις