Αλκυόν Πλειάδες


 Σε αυτό το

νέο έκτακτο βίντεο θα δούμε την πραγματικότητα πίσω από την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Kαμάλα Χάρις, η οποία είναι υποψήφια για πρόεδρος της χώρας της Βόρειας Αμερικής, ένα νέο πιόνι που διαχειρίζονται οι δυνάμεις στη σκιά, που αν κέρδιζε, θα οδηγούσε τη χώρα των ελευθεριών προς την αντίθετη πλευρά: στη σκλαβιά και στη χρεοκοπία. 

Για πολλούς Αμερικανούς, ο Πρόεδρος Μπάιντεν ήταν απλώς ένα διακοσμητικό πρόσωπο. Η Καμάλα Χάρις, αν εκλεγεί, θα είναι ακόμη περισσότερο. Η Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών έχει καταληφθεί πλήρως από την τάξη των δισεκατομμυριούχων και η προεδρία δεν είναι πλέον ένας ζωτικής σημασίας θεσμός, τώρα διοικείται από μια εταιρεία. Δεν είναι ότι είμαστε υπέρ του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, αφού και οι δύο είναι μέρος του πολιτικού παιχνιδιού, και η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί που κινούν τα νήματα είναι καλά κρυμμένοι στη σκιά, από όπου βάζουν και απομακρύνουν τους κυβερνώντες σύμφωνα με τα συμφέροντα και την ατζέντα τους. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Αντιπρόεδρος Kαμάλα Χάρις προωθεί την ιδεολογία του φύλου, την ατζέντα των ΛΟΑT, είναι υπέρ των αμβλώσεων, της ένταξης και της ισότητας, αντίθετα στις παραδοσιακές αξίες της ζωής, της οικογένειας, της ελευθερίας και των δικαιωμάτων που πάντα υπήρχαν και έδιναν νόημα στη χώρα της Βόρειας Αμερικής. 

Κάτω από το σύνθημα του «προοδευτισμού» κρύβεται μια ριζοσπαστική, αντι-ανθρώπινη και απολύτως ολοκληρωτική αριστερή ατζέντα, και όπως θα δούμε σε αυτό το ντοκιμαντέρ, το καταστροφικό οικονομικό της πρόγραμμα επιδιώκει να καταρρεύσει τη χώρα, καταστρέφοντας ακόμη περισσότερο την εύθραυστη οικονομία των Αμερικανών. Ας δούμε παρακάτω το ρεκόρ της χειρότερης υποψήφιας για την προεδρία των ΗΠΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις