Οι πεζοναύτες αποστέλλονται στο Οχάιο για να προστατεύσουν…κατοικίδια

 

Τα Λευκα Καπελα

αποστέλλουν έναν άγνωστο αριθμό πεζοναυτών στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο, ως απάντηση σε ευρέως διαδεδομένους ισχυρισμούς ότι παρανομοι μετανάστες από την Αϊτή απάγουν και τρώνε την τοπική άγρια ​​ζωή -χήνες, πάπιες και σκίουρους- και κατοικίδια.

Οι ειδήσεις για την κατανάλωση κατοικίδιων απέκτησαν έλξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα, αφού ο υποψήφιος αντιπρόεδρος JD Vance είπε ότι το γραφείο του απηύθυνε πολυάριθμες κλήσεις από φοβισμένους κατοίκους που ισχυρίζονταν ότι οι Αϊτινοί καταπατούσαν ιδιωτική περιουσία, συνήθως αυλές, και έκλεβαν κατοικίδια για να ζήσουν. Ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει την αστυνομία να ανακρίνει μια γυναίκα που είχε μαγειρέψει και φάει μια γάτα σε ένα δημόσιο πεζοδρόμιο προκάλεσε συναγερμό. Ο Πρόεδρος Τραμπ αύξησε την εθνική ευαισθητοποίηση για το πρόβλημα κατά τη διάρκεια της νικηφόρας αντιπαράθεσης του εναντίον της Καμάλα Χάρις.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Αριστερά κατηγόρησε τον Τραμπ ότι ενίσχυσε ψεύτικες ειδήσεις, αφού ο διευθυντής της πόλης του Σπρίνγκφιλντ, Μπράιαν Χεκ, διέψευσε τις ιστορίες για Αϊτινούς που τρώνε κατοικίδια και ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης της πολιτείας, Μάικ Ντε Γουάιν, απέρριψε τον ισχυρισμό των μεταναστών ως «τρελή συζήτηση στο Διαδίκτυο».

Ένας εκπρόσωπος της εκστρατείας του Τραμπ είπε ότι ο DeWine είτε "αγνοεί το θέμα για πολιτικούς λόγους" είτε δεν έχει επαφή με την εκλογική του περιφέρεια. Το γραφείο του κυβερνήτη δεν απάντησε στις κλήσεις μας ούτε απάντησε στα email μας.

Αν και η Αριστερά και οι δυνητικά συμβιβασμένοι Ρεπουμπλικάνοι επέλεξαν να αγνοήσουν την κρίση, ο στρατός την έχει αναγνωρίσει ως μια κλιμακούμενη καταστροφή που πρέπει να ξεπεραστεί πριν βγει εκτός ελέγχου. Πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ είπε ότι τα Λευκα Καπελα έχουν επαληθεύσει ανεξάρτητα 11 λογαριασμούς που αιχμαλωτίζουν Αϊτινούς που έσπρωχναν γάτες και σκύλους και αποκεφαλίζουν χήνες σε τοπικά πάρκα.

Η πηγή είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ κινητοποίησε την Πέμπτη «μερικούς πεζοναύτες» στο Σπρίνγκφιλντ για να αξιολογήσουν την επιδημία απαγωγής κατοικίδιων και, αν χρειαστεί, να αποκρούσουν ή «αλλιώς να αποτρέψουν» τον εκρηκτικό πληθυσμό της Αϊτής της πόλης από το γλέντι με ζωα.

Κάναμε στην πηγή μια κρίσιμη ερώτηση: «Γιατί, με τόσα πολλά Deep Staters που εξακολουθούν να καταστρέφουν τη χώρα, τα Λευκα Καπελα χρησιμοποιούν πολύτιμους πόρους για να αποτρέψουν τις απαγωγές κατοικίδιων ζώων, όταν υπάρχουν υπηρεσίες όπως η PETA και η ASPCA εκεί έξω για να εξετάσουν αυτό το ζήτημα;»

Η πηγή μας απάντησε: «Μερικά πράγματα. Πρώτον, δεν αφορά απλώς τα κατοικίδια. Μιλάμε για την εισαγωγή αλλοδαπών που έρχονται στις ΗΠΑ μεταδίδοντας ασθένειες όπως ο HIV και η φυματίωση, αλλοδαποί που φέρνουν οι Δημοκρατικοί για να τους ψηφίσουν. Είναι μια κρίση δημόσιας υγείας και ψηφοθηρική απάτη. Δεν λέω ότι όλοι οι Αϊτινοί είναι κακοί, αλλά πολλοί από αυτούς είναι ακάθαρτοι και ασεβείς και σκορπούν βρωμιά όπου πάνε. Και τα κατοικίδια - δεν ξέρω για εσάς, αλλά θεωρώ ότι τα σκυλιά και οι γάτες μου είναι μέλη της οικογένειας και έχω συνταγματικό δικαίωμα να προστατεύσω την οικογένειά μου. Αν έβλεπα έναν Αϊτινο να αρπάζει τη γάτα μου, θα τον πυροβολούσα στο ψαχνο».

Ανέφερε μια άλλη ανησυχία - ότι αν οι Αϊτινοί στο Σπρίνγκφιλντ συνεχίσουν να σφάζουν και να τρώνε κατοικίδια απρόσκοπτα, μπορεί να κλιμακώσουν το κακό τους απάγοντας και καταβροχθίζοντας ιδιαίτερα μικρά ζωα.

«Κοιτάξτε, αν δεν ενεργήσουμε, αν κάτσουμε πίσω και τους δώσουμε ελεύθερα τα κατοικίδια, γιατί δεν θα αναβαθμίσουν το παιχνίδι τους, ξέρετε, να πάρουν τα παιδιά από τις κούνιες και τα καροτσάκια. Πολλοί από αυτούς ασκούν βουντού και ανθρωποθυσίες. Για αυτούς, οι χήνες, οι γάτες και οι σκύλοι θα μπορούσαν να είναι σαν μια αρχη για να τρώνε ανθρώπους. Και αυτό θα πρέπει να αφορά οποιονδήποτε πολίτη με κατοικίδια ή παιδιά», είπε η πηγή.

Ερωτηθείς πώς θα αντιδρούσαν οι πεζοναύτες όταν έβλεπαν έναν Αϊτινό να ορμαει πάνω σε ένα κατοικίδιο, είπε: «Θα απαντήσουν σαν πεζοναύτες. Κάνε αυτό που ξερεις.»

 

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις