Game over – Έντρομοι Ουκρανοί υποχωρούν ατάκτως από Kursk, Pokrovsk και Ugledar – Γερμανία, Γαλλία βλέπουν το τέλος

Game over – Έντρομοι Ουκρανοί υποχωρούν ατάκτως από Kursk, Pokrovsk και Ugledar – Γερμανία, Γαλλία βλέπουν το τέλος 

 Ας δούμε λίγο ψύχραιμα

τα πράγματα στο Ουκρανικό…
Ο Ουκρανικός στρατός καταρρέει και οι αποδείξεις, υποχωρούν πλέον από το Kursk, ενώ είναι συγκλονιστικό το τι συμβαίνει σε Pokrovsk και Ugledar.
Ήδη το Toretsk μια κρίσιμη μεγάλη πόλη έπεσε στα χέρια των Ρώσων… το Donbass ως βασική άμυνα της Ουκρανίας καταρρέει σε ένα μέτωπο 450 χιλιομέτρων…δεν θα μείνει τίποτα όρθιο, οι Ουκρανοί απλά υποχωρούν ατάκτως ειδικά στο Pokrovsk δεν υπάρχει σωτηρία για τον Ουκρανικό στρατό.
Εάν πέσει το Pokrovsk η κύρια γραμμή επιμελητείας των Ουκρανών θα έχει καταρρεύσει και χωρίς επιμελητεία ο στρατός… απλά μετράει μέρες…
Εν τω μεταξύ είναι συγκλονιστικό… ότι η Γερμανία κατάλαβε ότι λόγω της Ουκρανίας δέχθηκε πλήγμα και τώρα μιλάει ανοικτά για ειρήνη.
Ο Καγκελάριος της Γερμανίας Scholz μάλιστα τόνισε ότι η ήττα της Γερμανικής κυβέρνησης οφείλεται στην Ουκρανία…
Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως θα έρθει από την Γαλλία αφού η Le Pen αποφάσισε σιωπηρώς να στηρίξει για πρωθυπουργό τον Michel Barnier αυτό σημαίνει ότι έχει βάλει όρους στον Macron και ένας όρος… είναι η Ουκρανία
H στήριξη της Ουκρανίας από Γερμανία και Γαλλία νομοτελειακά θα μειωθεί.
Εν τω μεταξύ ο διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ή Central Intelligence Agency (CIA) William Burns αποκάλυψε ότι η Ρωσία όντως σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα...
Πλέον η Ρωσία κερδίζει με συμβατικό πόλεμο το ΝΑΤΟ οπότε δεν χρειάζονται τα τακτικά πυρηνικά όπλα...

William Burns (CIA): Η Ρωσία σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία…

Ο διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Central Intelligence Agency (CIA) William Burns προειδοποίησε τη Δύση για την ανησυχία σχετικά με την πυρηνική απειλή.
Ο William Burns δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας ομάδας με τον επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου (MI6) στις 7 Σεπτεμβρίου ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Putin θα συνεχίσει να απειλεί για άμεση αντιπαράθεσης με την Δύση, αλλά ότι αυτές οι απειλές δεν πρέπει να εκφοβίζουν τη Δύση.
Ο William Burns δήλωσε ότι η CIA είχε αξιολογήσει ότι οι ρωσικές δυνάμεις μπορεί να είχαν σκεφτεί να χρησιμοποιήσουν τακτικά πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία το φθινόπωρο του 2022 και ότι βρισκόταν σε επαφή με τον Διευθυντή της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR).
Η αξιολόγηση της CIA για την πιθανή ρωσική ετοιμότητα να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία το φθινόπωρο του 2022 αντιστοιχούσε σε με εντεινόμενη ρωσική ρητορική σχετικά με την πυρηνική σύγκρουση λόγω των ανακατατάξεων στο μέτωπο εκείνη την περίοδο.
Ωστόσο, αυτή η ρητορική ήταν περισσότερο μέρος μιας επιχείρησης ρουτίνας που είχε σχεδιαστεί για να αποτρέψει τη δυτική βοήθεια για την ασφάλεια στην Ουκρανία παρά ως ένδειξη της ρωσικής ετοιμότητας να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα

Παραδοχή σοκ από Olaf Scholz (Γερμανία): Ηττηθήκαμε στις εκλογές λόγω Ουκρανίας, είναι ώρα για ειρήνη

Είναι καιρός να αρχίσουμε να συζητάμε τρόπους επίλυσης της σύγκρουσης στην Ουκρανία, δήλωσε ο Γερμανός καγκελάριος Olaf Scholz.
«Νομίζω ότι είναι καιρός να συζητήσουμε πώς να διευθετήσουμε αυτή τη στρατιωτική κατάσταση και να επιτύχουμε την ειρήνη πιο γρήγορα από ότι φαίνεται ρεαλιστικό τώρα», είπε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι ZDF.
«Ο πρόεδρος της Ουκρανίας και εγώ συμμεριζόμαστε την άποψη ότι η Ρωσία πρέπει να εκπροσωπείται σε μια νέα διάσκεψη για την ειρήνη», τόνισε ο Olaf Scholz.
Ταυτόχρονα, δεσμεύτηκε ότι η Γερμανία θα συνεχίσει τη βοήθειά της προς την Ουκρανία, αλλά παραδέχτηκε ότι τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών στη Γερμανία, όπου τα κόμματα που αντιτίθενται στις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία κέρδισαν την πλειοψηφία, «πηγάζει από το γεγονός ότι κάποιοι είναι αντίθετοι με την υποστήριξη στην Ουκρανία»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις