ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ...!!!

 


Βίντεο από ισραηλινά ελικόπτερα Απάτσι

δείχνει τις εκτελέσεις των Ισραηλινών αμάχων στις 7 Οκτωβρίου

– Μας ήταν γνωστό 1 χρόνο πριν και έχουμε σηκώσει αρκετές πληροφορίες από τότε!

Οι εικόνες που διέρρευσαν από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία αποδεικνύουν ότι ήταν ο IDF που σκότωσε τους δικούς του πολίτες με ελικόπτερα Apache κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ Nova στις 7 Οκτωβρίου… Το Ισραήλ παραδέχτηκε τώρα ότι 28 ελικόπτερα Apache εκτόξευσαν τα πυρομαχικά τους και έπρεπε να φορτωθούν ξανά…

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερες σε ένα από τα πραγματικά επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι που συμμετέχουν στην «Αυτοάμυνα» 10/7.

Τα πληρώματα του IDF στάλθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες και τους είπαν ότι πραγματοποιούνταν τρομοκρατικές επιθέσεις όλη την ώρα. Είχαν εντολή να «πυροβολήσουν ό,τι κινείται» και ΔΕΝ είχαν ιδέα ότι επιτίθενται στους ίδιους τους Ισραηλινούς πολίτες τους.

Τα εμπλεκόμενα στρατεύματα προσπάθησαν απεγνωσμένα να εξοντώσουν τους «κακούς εισβολείς», αλλά δεν τους είπαν ότι υπήρχαν Ισραηλινοί πολίτες που προσπαθούσαν να διαφύγουν.

Οι στρατιώτες ανακάλυψαν μόνο μετά τα επεισόδια της 10/7 ότι είχαν σκοτώσει κατά λάθος τους πολίτες τους.

Το Ισραήλ έχει επανειλημμένα πει σε όποιον άκουγε ότι «1.200 Ισραηλινοί σκοτώθηκαν στις επιθέσεις 10/7». Το Ισραήλ δεν είπε σε ΚΑΝΕΝΑΝ ότι ήταν ο στρατός τους που σκότωσε περισσότερους από τους μισούς πολίτες.

 Πριν από έναν χρόνο περίπου είχαμε ανεβάσει διάφορες πληροφορίες ότι ήταν οι ίδιοι πίσω από την επίθεση επάνω σε εορτή τους για περισσότερη δόνηση και απάτη.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις