Επτά ένορκοι Deep State υπό κράτηση. Ένας νεκρός που αντισταθηκε στη σύλληψη

 

Επτά από τους δώδεκα ένορκους

που ταχθηκαν με το Deep State που καταδίκασαν άδικα τον Πρόεδρο Donald J. Trump για φανταστικές κατηγορίες βρίσκονται επί του παρόντος υπό στρατιωτική κράτηση σε κέντρο JAG Holding στη Νότια Φλόριντα και ένας όγδοος είναι νεκρός, είπαν πηγές της JAG ,

Ο νεκρός, ένας άνδρας στα 30 του και πιθανώς ο πιο θορυβώδης ενορκος κατά του Τραμπ από τους δώδεκα, σκοτώθηκε κοντά στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη στις 20 Ιουνίου, όταν οι ερευνητές της JAG οπλισμένοι με στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης τον αντιμετώπισαν ενώ επέστρεφε σπίτι από ένα καφε δύο τετράγωνα από το σπίτι του. Οι ινκόγκνιτο ερευνητές παρουσίασαν τα διαπιστευτήριά τους και το ένταλμα και ο ένορκος ισχυρίστηκε ότι είχαν κάνει ένα τεράστιο λάθος. Φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι είχαν τον λάθος άνθρωπο και, στην πραγματικότητα, υποστήριξε την συμπαθεια του για τον Πρόεδρο Τραμπ, λέγοντας ότι ήταν MAGA και είχε ψηφίσει δύο φορές τον Τραμπ.

Στη συνέχεια, έδειξε στους ερευνητές μια σελίδα στο Instagram στο όνομα κάποιου άλλου με δεκάδες φωτογραφίες που έδειχναν τον ένορκο να αθλείται με αλλους MAGA και να ποζάρει δίπλα σε μια αμερικανική σημαία. Μια εικόνα είχε λεζάντα «Αληθινός πατριωτισμός» και μια άλλη, «Στέκομαι με τον Τραμπ».

Η πηγή μας είπε ότι οι ερευνητές συνειδητοποίησαν αμέσως ότι ο ένορκος δεν ήταν MAGA επειδή ο λογαριασμός στο Instagram ήταν μόλις τριών ημερών, ο οποίος δημιουργήθηκε για να θολώσει πιθανη συλληψη του αν κάποιοι τον εβρισκαν.

Η πηγή μας πρόσθεσε ότι οι ανακριτές παρακολουθούσαν τον ένορκο για μέρες και τον είχαν αναγνωρίσει θετικά με βάση στοιχεία αναγνώρισης προσώπου και βίντεο που είχαν τραβήξει τα Λευκα Καπελα από τους ενόρκους κατά τη διάρκεια της παράνομης δίκης.

Όταν έδειχνε ένα απόσπασμα βίντεο με τον εαυτό του να κάθεται στο εδρανο των ενόρκων στη δίκη του Τραμπ, ο ένορκος έγινε νευρικος και είπε στους ανακριτές: «Μπορεί να μοιάζει λίγο με εμένα, αλλά σίγουρα δεν είμαι εγώ. έχεις τον λάθος τύπο. Πώς σου ήρθε αυτό το βίντεο;»

«Άρχισε να ιδρώνει εμφανώς σε εκείνο το σημείο και δεν είχε καμία σχέση με τον καύσωνα στα βορειοανατολικά», είπε η πηγή μας. «Οι άνθρωποί μας ζήτησαν να δουν την ταυτότητά του και τότε ήταν που ο ύποπτος κλιμάκωσε την κατάσταση».

Ο ένορκος, εξήγησε, έριξε μια γροθιά σε έναν από τους ερευνητές, στη συνέχεια άρχισε να ουρλιάζει για βοήθεια  ενώ το εβαλε στα ποδια. Οι ερευνητές τον κυνήγησαν και τον έστειλαν στο πεζοδρόμιο - αφού το κεφάλι του είχε χτυπήσει με "κάποιο τρόπο" βίαια έναν τοίχο από τούβλα πολλές φορές.

«Είναι πολύ ανόητο να τρέχουν άνθρωποι σε τοίχους από τούβλα», είπε η πηγή μας. «Τα κεφάλια δεν είναι φτιαγμένα από ατσάλι».

Ο ένορκος άρχισε να λιποθυμαει και πέθανε από αμβλύ τραύμα λίγο αργότερα.

«Ανακτήσαμε το σώμα και είμαστε σίγουροι ότι έχουμε το κατάλληλο άτομο», είπε η πηγή μας.

Η ιστοσελιδα θα παράσχει λεπτομέρειες για τις συλλήψεις των άλλων ενόρκων αύριο.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις