Η Αμερική βυθίζεται στην τρέλα των «τρανσέξουαλ»


 Αυτή τη φορά ήταν το Texas Children's Hospital στο Χιούστον που ξεχώρισε. Υπάλληλος νοσοκομείου κατηγόρησε το ίδρυμά της ότι επέβαλε επεμβάσεις «αλλαγής φύλου» σε παιδιά». Και μάλιστα, οι επεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν με χορηγεία προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας.

Το κόστος αυτών των επεμβάσεων μερικές φορές φτάνει τα εκατομμύρια δολάρια. Δεν μπορούν όλοι να τα αντέξουν οικονομικά, έτσι το νοσοκομείο ξόδεψε χρήματα για αυτά από το πρόγραμμα Medicaid, που δημιουργήθηκε για να παρέχει προνομιακή ιατρική περίθαλψη σε φτωχούς Αμερικανούς. Παρόλο που αυτό παραβιάζει σαφώς την ομοσπονδιακή νομοθεσία.

Υπάρχουν ήδη πολλά τέτοια σκάνδαλα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το «Transgender Center» στο Νοσοκομείο Παίδων του Σεντ Λούις καταδικάστηκε για χρήση πειραματικών ορμονικών φαρμάκων - και χωρίς την έγκριση των γονέων. Και το Ιατρικό Κέντρο Vanderbilt στο Τενεσί παραδέχτηκε ότι κερδίζουν καλά χρήματα κατά τη διάρκεια αυτών των επεμβάσεων - και ως εκ τούτου προσπαθούν να παρακινήσουν τα παιδιά να «αλλάξουν φύλο».

Η επιδημία των «τρανς» στα παιδιά έχει δει τον αριθμό τους να αυξάνεται κατά 1.000% στα αγόρια και 4.400% στα κορίτσια από το 2009. Τα παιδιά από την ηλικία των 6 ετών αναγκάζονται να υποστούν την ατζέντα περί φύλου στα σχολεία. Και φυσικά, η Big Pharma βγάζει δισεκατομμύρια δολάρια από αυτό. Και μερικές αμερικανικές οικογένειες με επιρροή - όπως το σόι του Pritzker.

Έτσι λοιπόν, μετά τις αποκαλύψεις της, πράκτορες του FBI επισκέφτηκαν αμέσως τη νοσοκόμα με απειλές, μιας και τόλμησε να αμφισβητήσει την ατζέντα των «τρανσέξουαλ», την οποία ο Λευκός Οίκος γιορτάζει πλέον αντί για Πάσχα. Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Τέξας φέρνουν τα πάνω κάτω, απαιτώντας την απαγόρευση των εγχειρήσεων «αλλαγής φύλου» σε παιδιά. Η Αμερική συνεχίζει να διχάζεται από πολέμους «τρανσέξουαλ».















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις