Ενημέρωση βιογραφικού της Ουκρανίας


 Νέα αναφορά από τη ρωσική MIL, η οποία υποστηρίζει ότι το Πεντάγωνο μετέφερε τη λειτουργία των βιοόπλων του στην Αφρική, λόγω της απελευθέρωσης από τη Ρωσία των εργαστηρίων στην Ουκρανία.

Ο Kirillov ισχυρίζεται ότι η Metabiota που ανήκει στον Μπάιντεν και άλλες ενδιάμεσες ΜΚΟ, καλύπτουν το Υπουργείο Πολιτικών και το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, παρουσιάζοντας ως ανθρωπιστική επιχείρηση, για να κρύψουν τον πραγματικό τους στόχο της παραγωγής παθογόνων για τη Big Pharma.

Ο Κιρίλοφ επισημαίνει επίσης ότι η Metabiota που ανήκει στον Μπάιντεν, αναγκάστηκε να σταματήσει να λειτουργεί σε πολλές χώρες της Αφρικής, λόγω της επίγνωσης της άθλιας βιολογικής τους δραστηριότητας και της ατζέντας τους.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι ο ιδρυτής της Metabiota που ανήκει στον Μπάιντεν είναι η Ghislaine Maxwell και η θυγατρική της Clinton, ο ιολόγος Nathan Wolfe.

Αργότερα στην ενημέρωση, ο Κιρίλοφ ισχυρίζεται επίσης ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να διαδώσουν ασθένεια μέσω αποδημητικών πτηνών. Αυτό έρχεται αφού ο Kirillov ισχυρίστηκε προηγουμένως ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να δημιουργήσουν μια άλλη πανδημία για τις εκλογές του 2024 όπως έκαναν το 2020. Η γρίπη των πτηνών έρχεται στο μυαλό.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις