Γιατί οι διασημότητες έχουν τατουάζ τον πλανήτη Κρόνο...?


 Είναι παντού στη μουσική, σε ταινίες, σε κτίρια, σε εφαρμογές... κυριολεκτικά παντού στον κόσμο.

Οι μάζες είναι στο σκοτάδι, αλλά εκείνοι που τραβούν τα νήματα στα παρασκήνια γνωρίζουν πολύ καλά τη λατρεία του Κρόνου.

Ο Κρόνος είναι ένας σεληνιακός θεός του κάτω κόσμου, εξισώνεται με τον υλισμό, την παρεμπόδιση, τον έλεγχο, την εξουσία, την ιεραρχία, τον περιορισμό και τον εχθρό της συνείδησης στους αρχαίους πολιτισμούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. "" εξισώνεται "" ... περισσότερο με την κρόνια λατρεία (η πραγματική θρησκεία της ελίτ όπως κάποτε στην Ατλαντίδα), η οποία κατ'εξοχήν περιλαμβάνει ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ΒΡΕΦΟΘΥΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΒΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

    https://jhmromeo.blogspot.com/2024/01/blog-post_6.html

    X.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κρόνος σχετίζεται με την "πτώση του ήλιου " και με τη δύναμη του σκότους,με ροπή προς την μαγεία και με την προσπάθεια πρόσβασης στα Ακασικά Αρχεία ενώ κατά τον Μεσαίωνα τον ονόμαζαν "Κύριο του Κάρμα", συμβολίζει επίσης τον χρόνο,τα όρια,τον θάνατο,το πένθος και την κατάρα.Θεωρείται εξολοθρευτής των βρεφών τα οποία "θερίζει" με διάφορες ασθένειες ή με άλλους τρόπους και συχνά συνδέεται και με τη στειρότητα κυρίως στις γυναίκες αλλά όμως και με την "κοσμική δικαιοσύνη" που ενεργοποιείται με τη χρήση μαγείας και ιδιαίτερα, όταν αυτή διαταράσσει τις ισορροπίες.Φυσικό είναι να έχουν έχουν τον Κρόνο σαν σύμβολο αφού όλοι αυτοί έχουν σχέση με όλα αυτά που αντιπροσωπεύει και είναι δέσμιοι των δακτυλίων του.
    Έχει γράψει ένα καταπληκτικό άρθρο η κυρία Χρυσούλα Μπουκουβάλα στο blog απεροπία το 2022 "Η Ανταρκτική και η Νέα Τάξη Πραγμάτων" και αναλύει πώς συνδέονται οι Κρόνιοι με τους σημερινούς "σκοτεινούς" και τον ρόλο της Σελήνης, μέσα από τα κείμενα αρχαίων συγγραφέων.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ26 Ιουνίου, 2024 22:51

    Υπάρχουν κυριολεκτικώς αμέτρητες εταιρίες όλων των μεγεθών από τοπικές μέχρι πολυεθνικές οι οποίες έχουν ως σύμβολο τον Κρόνο,εάν ψάξετε το θέμα θα μείνετε άναυδοι από τον αριθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά υπάρχει η Κρόνεια λατρεία παντού αφού είναι η αληθινή θρησκεία των αληθινών ανθρώπων των Ελλήνων.Και για να δώσω λίγο φως στους ανθελληνικες συκοφάντες προς τον Μέγα Πατήρ ,από το χριστιανικό παπαδαριο,θα παραθέτω τον επόμενο Ορφικό ύμνο.
      Ορφικός Ύμνος της Εστίας
      Ἑστία εὐδυνάτοιο Κρόνου θύγατερ ( Η Εστία η θυγάτηρ του Παντοδύναμου με καλωσυνη Κρόνου)βασίλεια, ἣ μέσον οἶκον ἔχεις πυρὸς ἀενάοιο(που κατέχεις τον μέσον οίκον του αενάου, μεγίστου πυρός. ), μεγίστου,τούσδε σὺ ἐν τελεταῖς ὁσίους μύστας ἀναδείξαις,θεῖσ' αἰειθαλέας,(αειζώων, που ζει για πάντα) πολυόλβους, εὔφρονας, ἁγνούς∙οἶκε θεῶν μακάρων, θνητῶν στήριγμα κραταιόν,ἀιδίη, πολύμορφε, ποθεινοτάτη, χλοόμορφε∙μειδιόωσα, μάκαιρα, τάδ' ἱερὰ δέξο προθύμως,ὄλβον ἐπιπνείουσα καὶ ἠπιόχειρον ὑγείαν(Ασκ+λ+ήπιος υγείαν).
      Άρα ο Ορφέας είχε επίγνωση ,για την καλωσυνη του Πατήρ Κρόνου και γνωρίζε ότι αυτός ποτέ δεν έχασε την Βασιλεία του όπως συκοφαντικά διαλαλούν τα διάφορα παπαγαλάκια του σιδήρου γένους ( ή του γένους της σιλικόνης) , αλλά Οικειοθελώς αποσύρθηκε αφού δεν άντεξε την τόσο ηλιθιότητα ων ανθρώπων και την υποβάθμιση τους σε κάτι ...που μόνο πόνο και θλίψη γεννά στα μάτια του (στην καλυτέρα των περιπτώσεων).

      Διαγραφή
    2. Μόνο εσείς και οι κομουνιστές μισητε τόσο πολύ τους συνελληνες επειδή δεν πιστεύουν αυτά που πιστεύετε οι ίδιοι.... Επίσης με αυτή την συμπεριφορά και την τόση κακία σας διώχνετε προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που θέλετε να πάτε το δικό σας ποίμνιο. Παγακομουνιστες στην ουσία ανθέλληνες γιοι του εφιάλτη.

      Διαγραφή
  5. Κρονος ή Εκατη (η 3μορφη θεα) , ποιος εχει τα πρωτεια στον σηληνιακο οικο;

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις