Ξεκαρδιστειτε...Τάιλερ Τσέρι: Αυτός είναι ο νέος αναπληρωτής διευθυντής επικοινωνίας του Τζο Μπάιντεν…!!!


 Αυτός είναι

ο νέος  Αναπληρωτής Διευθυντής Επικοινωνίας του Αμερικανού πρόεδρου Τζο Μπάιντεν ο οποίος θα προκαλέσει σίγουρα πολλές συζητήσεις καθώς ανήκει στην κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+!

Ονομάζεται Tyler Cherry και περιγράφεται ως «αριστερός» (κατά τα πρότυπα των ΗΠΑ τουλάχιστον).

Εικονίζεται αριστερά στη φωτογραφία με το μουστάκι.

Πρώην διευθυντής επικοινωνίας του Υπουργείου Εσωτερικών στην διοίκηση  Μπάιντεν προσλήφθηκε σε νέο ρόλο και θα εργάζεται για τις επικοινωνίες εντός του Λευκού Οίκου, παρά το γεγονός ότι πυροδότησε διαμάχη πέρυσι για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς επιτέθηκε στην αστυνομία, επέκρινε Ρεπουμπλικάνους, ενώ υποστηρίζει το αντι-ισραηλινό κίνημα.

«Έπειτα από περισσότερα από τρία χρόνια στο υπουργείο Εσωτερικών  που εργαζόταν για τον υπουργό Deb Haaland, ο Cherry ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα ως αναπληρωτής  διευθυντής επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο», ανέφερε το Politico.

 

 

 

Ο Τάιλερ Τσέρι πυροδότησε διαμάχη πέρυσι μετά την εμφάνιση αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες κατακεραύνωσε τις αρχές επιβολής του νόμου ενώ ταυτόχρονα  προωθούσε το fake «Russiagate», που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τίποτα άλλο παρά προπαγάνδα των Δημοκρατικών.

«Προσευχόμαστε για τη #Βαλτιμόρη, αλλά προσευχόμαστε ακόμα πιο σκληρά για τον τερματισμό ενός καπιταλιστικού αστυνομικού κράτους που υποκινείται από ρητές και σιωπηρές φυλετικές προκαταλήψεις», δημοσίευσε ο Τσέρι το 2015 εν μέσω ταραχών που πυροδοτήθηκαν μετά τον θάνατο του Φρέντι Γκρέι, ενός μαύρου, υπό κράτηση από την αστυνομία. στη Βαλτιμόρη.

«Είναι καιρός να θυμηθούμε ότι το σύγχρονο αστυνομικό σύστημα είναι μια άμεση εξέλιξη των περιπολιών κατά των  σκλάβων από τους μαφιόζους του λιντσαρίσματος», δήλωσε σε ξεχωριστή ανάρτηση μήνες αργότερα.

Το 2018, ο Τσέρι ζήτησε να καταργηθεί η Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE), η υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας που είναι επιφορτισμένη με την πρόληψη του διασυνοριακού εγκλήματος και της παράνομης μετανάστευσης.

Ο Τσέρι  δημοσίευσε επίσης υποστήριξη για την “Παλαιστίνη” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2014 κατά τη διάρκεια του πολέμου της Γάζας, κατά την οποία οι παλαιστινιακές δυνάμεις, υπό την ηγεσία της ριζοσπαστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, που υποστηρίζεται από το Ιράν, εκτόξευσαν εκατοντάδες ρουκέτες στο Ισραήλ, πυροδοτώντας μια σθεναρή ισραηλινή απάντηση που περιελάμβανε αεροπορικές επιδρομές και μια χερσαία εισβολή.

Σε μια δήλωση στο Fox News Digital, ο ανώτερος αναπληρωτής γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Άντριου Μπέιτς είπε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε τον Τάιλερ στην ομάδα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Καλε τι όμορφες π@@τανιτσες παράγει η χώρα των (πρώην) cow boys!!!

    ΛΗΤΩ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμας τον πατέρα που κερνούσε στο καφενείο από την χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις