Η επίθεση στην παραλία της Σεβαστούπολης με αμερικανικούς πυραύλους ATACMS είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

Επίθεση με ATACMS των Ουκρανών στην Κριμαία: Κτύπησαν παραλία με λουόμενους!  

"Σήμερα έγινε μια επίθεση

στην περιοχή της παραλίας της Σεβαστούπολης στην οποία [αρκετοί] άνθρωποι σκοτώθηκαν και ο αριθμός τους αυξάνεται. Δύο παιδιά, ένα τρίχρονο και ένα εννιάχρονο, σκοτώθηκαν και δύο ενήλικες από ATACMS, αμερικανικά πυραυλικά πυρομαχικά που εκτοξεύθηκαν από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, χωρίς αμφιβολία καθοδηγούμενα και διαχειριζόμενα από στρατιωτικό προσωπικό των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι ειδικοί στη διαχείριση αυτών των οπλικών συστημάτων", δήλωσε στο Sputnik ο πρώην αναλυτής του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας Scott Bennett.

Η επίθεση στη Σεβαστούπολη στόχευσε σκόπιμα μια πολιτική παραλία, μια περιοχή χωρίς στρατιωτική παρουσία, γεγονός που την καθιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και έγκλημα πολέμου, τόνισε.

Ο Bennett κάλεσε τις ΗΠΑ να διερευνήσουν την επίθεση, διαφορετικά "οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αίμα στα χέρια τους και είναι πρόθυμος συμμέτοχος σε αυτά τα συνεχιζόμενα εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας".
 
Το περιστατικό θα πρέπει να συμπεριληφθεί σε μια καταγγελία προς τον πρέσβη των ΗΠΑ στη Ρωσία ως απόδειξη εγκλημάτων πολέμου, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και παραβιάσεων του διεθνούς δικαίου, των συνταγματικών αρχών των ΗΠΑ και διαφόρων συνθηκών, πρόσθεσε.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις