Η τουρκική μαφία παίρνει σταδιακά τον «έλεγχο» στην Θράκη!

 Η τουρκική μαφία παίρνει σταδιακά τον «έλεγχο» στην Θράκη!

Σε άλλες διαστάσεις κινούνται πλέον οι Τούρκοι μαφιόζοι

(ή αιτούντες ασύλου ή τουρίστες) κατά την ελληνική κυβέρνηση καθώς μετά την χαλάρωση στα σύνορα σχεδόν ελεύθερα κινούνται μέσω του Έβρου για να «κανονίσουν« τις δουλειές» τους στην Ελλάδα!

Και αυτές οι κινήσεις έχουν αυξηθεί τόσο λόγω της ευκολίας που περνούν τα σύνορα ως αιτούντες ασύλου από τον ποταμό είτε απλά γιατί έχουν γίνει πολύ εύκολες οι θεωρήσεις εισόδου και εισέρχονται κανονικά από τα σύνορα.

Το ζήτημα είναι ότι τουρκική μαφία και ΜΙΤ συνεργάζονται στενά καθώς αποτελούν «την προπορευμένη δύναμη» της Τουρκίας όταν θέλει να πετύχει κάτι, όπως χρησιμοποιούν τις μαφίες πάντα οι μυστικές υπηρεσίες κρατών.

Να θυμίσουμε ιστορικά την κατάληψη «αναίμακτα» της Σικελίας από Βρετανούς-Αμερικανούς το 1943 γιατί απλά η αμερικανική κυβέρνηση είχε συνεργαστεί με τον αρχιμαφιόζο Λάκι Λουτσιάνο όταν πραγματοποίησαν την «Επιχείρηση Υπόκοσμος», κατά την οποία οι Ηνωµένες Πολιτείες χρησιµοποίησαν τις διασυνδέσεις των Αμερικανών µαφιόζων στη γενέτειρά τους, τη Σικελία, ώστε να προετοιμάσουν καλύτερα την απόβαση του 1943 στην ιταλική χερσόνησο.

Τούρκοι σήμερα μαφιόζοι εκμεταλλευόμενοι παράνομους μετανάστες, μουσουλμάνους της Θράκης αλλά και τουρκική βουλγαρική μαφία από το σχεδόν 1.000.000 Τούρκων (αναγνωρισμένοι) της Βουλγαρίας, που είναι πολίτες της ΕΕ, έτσι πλέον περνούν άνετα από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, καθορίζουν πολλά.

Αγορές ακινήτων, διακινήσεις παράνομων μεταναστών και κάθε είδους λαθραίο υλικό έχουν από πίσω τους την τουρκική μαφία, η οποία βρίσκει βοήθεια και σε Έλληνες που μετά την οικονομική κρίση είναι ευκολότερα δεκτικοί να πουλήσουν κάτι ή να δεχθούν να δουλέψουν γι αυτούς.

Μάλιστα η ευκολότερες μεταβιβάσεις ακινήτων ακόμα και σε μουσουλμάνους, πλέον, και σε συνδυασμό με τα τεράστια ποσά που διακινούν οι Τούρκοι μαφιόζοι έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό πλέγμα στην Θράκη.

Θυμίζουμε ότι μετά την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο το 1974 οι κυβερνήσεις άτυπα είχαν περιορισμούς επί των αγοραπωλησιών ακινήτων όπως το να μην δίνεται η άδεια (με κάθε τρόπο) της αγοράς σπιτιού σε σταυροδρόμι για να μην ελέγχουν τις οδεύσεις  τόσο περιφερειακά (σε 4 κατευθύνσεις).

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τις χαλαρώσεις ελέγχων για την είσοδο Τούρκων πολιτών και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ διαμαρτύρονται όταν αυτές καθυστερούν αλλά η παράνομη μετανάστευση παραμένει η μεγαλύτερη πληγή.

Όμως αυτό σημαίνει ότι πλέον βλέπουμε Τούρκους μαφιόζους που έρχονται στην Ελλάδα παράνομα μέσω του ποταμού Έβρου, αιτούνται άσυλο μέσω του ΚΥΤ Φυλακίου και μένουν ελεύθεροι και στη συνέχεια έχουμε… ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ τους.

Αυτό είναι δεδομένο για τον Τούρκο κουρδικής καταγωγής, που δολοφόνησε μέσα σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά πριν από 10 περίπου ημέρες έναν ομοεθνή του.

Ο δράστης της επίθεσης, είχε περάσει τα σύνορα τον περασμένο Φεβρουάριο από τον Έβρο, ακολουθώντας τα ίχνη του 23χρονου θύματος, που βρισκόταν στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο.

Έτσι τον σκότωσε και τραυμάτισε έναν ακόμα, υποστηρίζοντας ότι το θύμα είχε σκοτώσει στην Τουρκία τον θείο του και είχαν διαφορές για εμπόριο ναρκωτικών.

Είναι λοιπόν δεδομένο ότι οι συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος από την Τουρκία έχουν μεταφέρει την «βεντέτα» τους και στην Ελλάδα και ποιος ξέρει τι άλλο.

Το κάνουν μάλιστα ερχόμενοι μέσω του Έβρου. Αυτό συνέβη και με δύο συλληφθέντες τον περασμένο Φεβρουάριο στα Χανιά, οι οποίοι αποδείχθηκε ότι  ήρθαν στη χώρα το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, διασχίζοντας τα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας στον Έβρο.

Υπέβαλαν την ίδια ημέρα αίτημα ασύλου στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Φυλακίου, δηλώνοντας ότι κινδυνεύουν από το καθεστώς στην Τουρκία!

Έτσι έμειναν ελεύθεροι, αλλά τουλάχιστον στην περίπτωση αυτοί τέθηκαν υπό επιτήρηση από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και τον περασμένο Φεβρουάριο αποφασίστηκε η σύλληψή τους από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων το πρωί της Δευτέρας 19 Φλεβάρη και υπό άκρα μυστικότητα.

Οι δυο νεαροί Τούρκοι ηλικίας 22 και 27 ετών, έμεναν στο Ακρωτήρι Χανίων και συγκεκριμένα σε υπερπολυτελή μισθωμένη βίλα όπου είχαν καταλύσει, στην παραλία Τερσανάς, σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο (έχουν πολλά χρήματα).

Για τις μετακινήσεις τους οι δύο Τούρκοι υπήκοοι χρησιμοποιούσαν ένα αυτοκίνητο Porsche Cayenne, το οποίο –σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές– κατασχέθηκε από υπαλλήλους του Τελωνείου Χανίων για παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα.

Αξιωματούχοι που μετείχαν στην έρευνα είχαν χαρακτηρίσει την υπόθεση σοβαρή, αποφεύγοντας να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για τη δράση των δύο νεαρών στην Κρήτη και εν γένει στην Ελλάδα.

Ένα από τα σενάρια που εξεταζόταν, για την εγκληματική δράση των δύο νεαρών, είναι να έχουν ανάμειξη σε υποθέσεις διακίνησης παράτυπων μεταναστών, καθώς, τόσο η Κρήτη όσο και η Γαύδος δέχονταν τους τελευταίους μήνες μεγάλη μεταναστευτική πίεση, με σκάφη να καταφθάνουν από τις ακτές της Αιγύπτου και της Λιβύης.

Μετά τη σύλληψη των δύο νεαρών Τούρκων, αποκαλύφθηκε πως ο ένας εκ των δύο, ήταν μέλος του κυκλώματος οργανωμένου εγκλήματος «Bayğaras» που δρούσε στα Άδανα της Τουρκίας και της οποίας αρχηγός είναι ο καταζητούμενος Ramazan Baygara.

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος καταζητείται διεθνώς για το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, συνελήφθη από μονάδες της INTERPOL στην Αθήνα στις 15 Μαίου και αποδείχθηκε ότι ο ένας από τους δυο νεαρούς που είχαν συλληφθεί στα Χανιά και είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο μέσω του ΚΥΤ Φυλακίου, ανήκε στην εγκληματική του οργάνωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις