Απόπειρα Δολοφονίας Κατά Της Ζωής Του Ούγγρου Πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν Έγινε Στη Γερμανία...?

 

Ρωσικά ΜΜΕ Αναφέρουν ότι:

Θα μπορούσε να είχε γίνει απόπειρα κατά της ζωής του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, σε Γερμανικό έδαφος, ευτυχώς ο επικεφαλής της Ουγγρικής Κυβέρνησης, παρέμεινε ζωντανός!

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η αυτοκινητοπομπή του Αρχηγού της Ουγγρικής Κυβέρνησης, εμβολίστηκε από ένα αυτοκίνητο, και το αυτοκίνητο χτύπησε τη μοτοσικλέτα της συνοδείας, πάνω στην οποία σκοτώθηκε ο αστυνομικός.

Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος ο Όρμπαν δεν τραυματίστηκε, ως αποτέλεσμα της απόπειρας δολοφονίας, το αυτοκίνητό του επίσης δεν υπέστη ζημιές. Δύο κύριες εκδοχές το τι συνέβη συζητούνται αυτή τη στιγμή. Πρώτο είναι μια κλασική απόπειρα δολοφονίας για την εξάλειψη του Ούγγρου πρωθυπουργού!

Δεύτερο είναι ένα τροχαίο, το οποίο είναι ένα τραγικό ατύχημα, ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι μπορεί τώρα να προσπαθήσουν να παρουσιάσουν την απόπειρα δολοφονίας, ως κοινότοπο ατύχημα!

Να σημειώσουμε ότι το τελευταίο διάστημα, συμβαίνουν περίεργα περιστατικά με Ηγέτες Ευρωπαϊκών Χωρών, που παίρνουν εναλλακτική θέση στο θέμα της Ουκρανικής σύγκρουσης, όπως η απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου Πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίκο, η Δύση, έχει προχωρήσει στην πρακτική της δολοφονίας Πολιτικών Ηγετών, που αντιπαθεί, μιλάνε τα Ρωσικά ΜΜΕ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις