Η ξαφνική έλλειψη συνωμοσιων για τη δολοφονία του Τραμπ ανησυχεί τα Λευκά Καπέλα

 

Η έλλειψη συζητήσεων για το Deep State

που συζητούσε τον θάνατο του προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ ώθησε τα Λευκά Καπέλα να ενισχύσουν την ασφάλεια για τον πρόεδρο, την οικογένειά του και τις περιουσίες του, λίγες μόνο ημέρες πριν από την πρώτη προεδρική συζήτηση, που θα διεξαχθεί στα στούντιο του CNN στην Ατλάντα και με οικοδεσπότες τους φερέφωνους των Deep State, Jake Tapper και Dana Bush.

Τις ημέρες ρουτίνας τα τελευταία επτά χρόνια, η Διοίκηση Κυβερνοχωρίου του Στρατού των ΗΠΑ και η Διοίκηση Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων Πεζοναυτών άκουσαν, αποκρυπτογραφούσαν και διάβασαν δεκάδες απειλές, τις αξιόπιστες και τις απίθανες, για τη ζωή του προέδρου. Αυτές οι προαισθανόμενες δηλώσεις προέρχονταν συχνά από τις αίθουσες του Κογκρέσου ή το κτίριο J. Edgar Hoover στην Ουάσιγκτον, D.C., και κυκλοφορούσαν μεταξύ των πολιτικών και στρατιωτικών συμμάχων τους.Τα Λευκά Καπέλα, μια πηγή της ARCYBER είπε, έχουν αναπτύξει ένα σύστημα για να διακρίνει τις εύλογες απειλές από τις παραληρητικές συρράξεις στο Deep State. Για παράδειγμα, τον Φεβρουάριο του 2024, η αλκοολική Kamala Harris τηλεφώνησε τυχαία στην Alexandria Ocasio Cortez στις 2:00 π.μ. και είπε ζαλισμένα: «Νομίζω ότι θα σκοτώσω τον Ντόναλντ Τραμπ σήμερα. Θέλετε να με βοηθήσετε;» Η Χάρις ήταν βαθιά μεθυσμένη τότε, αδυνατώντας να συνδυάσει δύο λέξεις χωρίς να μπερδέψει την ομιλία της και γελούσε υστερικά.

«Η Χάρις θα ήθελε να δει τον Τραμπ νεκρό, αλλά ξέραμε ότι αυτό ήταν απλώς η χαζή φλυαρία της. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η σκύλα, αλλά αν ο κόσμος γνώριζε ότι είναι μια μαινόμενη αλκοολική, θα τη μισούσε ακόμα περισσότερο. Άλλες απειλές λαμβάνουμε πιο σοβαρά», είπε η πηγή.

Η ιστοσελιδα ανέφερε για μερικές αποτυχημένες απόπειρες τερματισμού της ζωής του Τραμπ, που έγιναν από διεθνείς δολοφόνους, ακόμη και από τη Μυστική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, την οντότητα που είναι επιφορτισμένη με τη διαφύλαξη της ζωής του προέδρου, αποδεικνύοντας ότι το εύρος της προδοσίας εκτείνεται σε όλες τις υπηρεσίες .

Πηγές ισχυρίστηκαν ότι τα Λευκά Καπέλα απάντησαν σε περισσότερα από 300 υπονοούμενα δολοφονίας από το 2016 και απέτρεψαν 19 επίδοξους δολοφονους εναντίον του προέδρου Trump ή της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένου ενός ιδιαίτερα άθλιου σχεδίου δολοφονίας του μικρότερου γιου του, Barron. Άλλα εναλλακτικά ειδησεογραφικά πρακτορεία έχουν τοποθετήσει αυτόν τον αριθμό κοντά στα 60, αν και η ιστοσελιδα δεν μπόρεσε να προσδιορίσει ανεξάρτητα την ακρίβεια αυτών των ισχυρισμών.

«Ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που επέζησε ποτέ από περισσότερες απόπειρες δολοφονίας από τον Πρόεδρο Τραμπ είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν», είπε η πηγή μας. «Η κουβέντα για την εξάλειψη του Τραμπ αυξήθηκε εκθετικά μόλις κατέστη σαφές ότι θα ήταν ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων και έγινε ακόμη πιο δυνατή όταν δεσμεύτηκε να συζητήσει για τον εγκληματία Τζόζεφ Μπάιντεν σε εχθρικό έδαφος. Μέσα σε μία μόνο μέρα, ερευνήσαμε 27. Κάποιες ήταν κρυφές απειλές, άλλες αρκετά κραυγαλέες. Κάνουμε τη δουλειά της Μυστικής Υπηρεσίας, καθώς είναι μέρος του Deep State που προσπαθεί να σκοτώσει τον Πρόεδρο Τραμπ. Στη συνέχεια, την περασμένη εβδομάδα, όλες οι συζητήσεις για πυροβολισμούς, δηλητηρίαση, καρδιακή προσβολή και πνιγμό του Τραμπ σταμάτησαν ξαφνικά. Όλοι οι αγωγοί σκοτείνιασαν».

«Δεν πιστεύουμε ότι είναι επειδή ξέρουν ότι τους ακούμε», συνέχισε η πηγή. «Και ξέρουμε ότι ξέρουν γιατί αλλάζουν συχνά το κωδικοποιημένο λεξιλόγιό τους όπως κάποτε χρησιμοποιούσαν τη λέξη πίτσα για την εμπορία παιδιών. Όταν αυτό έγινε γνωστό, το άλλαξαν. Τον περασμένο μήνα, η φράση «βροχθίζοντας RedBull» ήταν κωδικός για τη δολοφονία του Τραμπ. Όταν τα ακούμε, μπορούμε σχεδόν να καταλάβουμε ποια ομιλία πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη και τι μπορούμε να απορρίψουμε. Το να μην ακούς τίποτα έχει δημιουργήσει ένα κενό σιωπής και αυτό είναι ανησυχητικό. Η απότομη σιωπή τους θα μπορούσε να σημαίνει ότι σχεδιάζουν κάτι τεράστιο ή τίποτα απολύτως. Και αυτό είπαμε στον στρατηγό Σμιθ».

Πηγή στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ επιβεβαίωσε τη δήλωση της πηγής του ARCYBER και είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ διπλασίασε για άλλη μια φορά τον αριθμό των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ και των Χειριστών Δύναμης Δέλτα που παρακολουθούν τους Τραμπ και τα περιουσιακά τους στοιχεία.

«Ο στρατηγός Σμιθ και ο Πρόεδρος Τραμπ μίλησαν και συμφωνούν, αν και ο πρόεδρος δεν πιστεύει ότι το Deep State θα προσπαθήσει να τον σκοτώσει πριν από τη συζήτηση της Πέμπτης. Ωστόσο, θα παρακολουθούμε και θα περιμένουμε».

Κλείνοντας, η πηγή του ARCYBER είπε ότι οι ανώτεροί του θα παρακολουθούν στενά τη συζήτηση εάν το καθεστώς στείλει έναν κλώνο ή ένα επιμελώς εκπαιδευμένο σώμα για να αντικαταστήσει τον Μπάιντεν.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις