Τι είπε ο Ιάπωνας καθηγητής που πρέπει να ακούσουν όλοι

 

Ο Masayasu Inoue, PhD

και ομότιμος καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Οσάκα, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα οκτάλεπτο βίντεο με ένα επαναστατικό μήνυμα για τον κόσμο.
Είπε: «Η πανδημία χρησιμοποιήθηκε από τον ΠΟΥ ως ψεύτικο πρόσχημα για να αναγκάσει όλους τους ανθρώπους στον κόσμο να εμβολιαστούν».

Ο Inoue δήλωσε επίσης ότι η δόλια χρήση της «πειραματικής γονιδιακής θεραπείας σε υγιείς ανθρώπους» δεν ήταν μόνο μια «ακραία παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», αλλά «το αποτέλεσμα ήταν η πρόκληση του φρικτού τραυματισμού που προκλήθηκε από τα ναρκωτικά χωρίς προηγούμενο στην ανθρώπινη ιστορία».

Δεν είμαστε μόνο εμείς που τα δηλώνουμε αυτά εδώ και 3 χρόνια (4 χρόνια μιλάμε για την μεγαλύτερη απάτη ποτέ) από τότε που τους έχωσαν τις ΦΟΛΕΣ-19 στους ώμους αλλά και ο καθηγητής που επιτέλους ανοίγει το στόμα του.

Η ομιλία του μεταφρασμένη:



“Σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε αυτήν την πολύτιμη ευκαιρία να μεταφέρω το μήνυμά μου σχετικά με τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην εποχή του COVID-19. Ονομάζομαι Masayasu Inoue, ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Οσάκα. Η ειδικότητά μου είναι η μοριακή παθολογία και η ιατρική.

Η πανδημία χρησιμοποιήθηκε από τον ΠΟΥ ως ψεύτικο πρόσχημα για να εμβολιαστούν όλοι οι λαοί του κόσμου. Έγινε ένα σχέδιο για να μειωθεί ο χρόνος για την ανάπτυξη εμβολίων, που συνήθως διαρκεί περισσότερο από μια δεκαετία, σε λιγότερο από ένα χρόνο. Λειτουργία Warp Speed. Αυτή η επέμβαση χρησιμοποιήθηκε για να καλύψει τις παρανοήσεις των γενετικών εμβολίων. Με πρόσχημα την εξοικονόμηση χρόνου, επιλέχθηκε μια εξαιρετικά επικίνδυνη μέθοδος.

Δηλαδή, ενδομυϊκή ένεση ιικών γονιδίων για την παραγωγή τοξικών πρωτεϊνών ακίδας απευθείας στους ανθρώπινους ιστούς για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επειδή αυτή είναι μια εντελώς νέα μέθοδος που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν στην ανθρώπινη ιστορία, είναι αδύνατο για τους περισσότερους γιατρούς να δώσουν ενημερωμένη συγκατάθεση. Ωστόσο, λόγω των ανεύθυνων εκστρατειών της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης για την προώθηση των εμβολίων, το 80% των Ιαπώνων έχει εμβολιαστεί.

Δυστυχώς, μέχρι στιγμής έχουν γίνει επτά ενέσεις. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος και χειρότερος εμβολιασμός στον κόσμο. Και το αποτέλεσμα ήταν η πρόκληση φρικτού τραυματισμού που προκλήθηκε από ναρκωτικά, πρωτοφανής στην ανθρώπινη ιστορία. Πιστεύω ότι η δόλια χρήση πειραματικής γονιδιακής θεραπείας σε υγιείς ανθρώπους, ιδιαίτερα σε υγιή παιδιά, αποτελεί ακραία παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ωστόσο, ο Keizo Takemi, υπουργός Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας της Ιαπωνίας, επιμένει ότι δεν υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες για τη βλάβη που προκαλείται από τα γενετικά εμβόλια. Και χωρίς να μάθουν από την τρέχουσα κατάσταση των τραυματισμένων ασθενών, σχεδιάζουν να κατασκευάσουν ένα νέο σύστημα παραγωγής εμβολίων προετοιμάζοντας την επόμενη πανδημία. Αυτή είναι μια απίστευτη, τρελή κατάσταση.

Η ιαπωνική κυβέρνηση έγινε η πρώτη στον κόσμο που ενέκρινε έναν νέο τύπο εμβολίου που ονομάζεται εμβόλιο αυτοαναπαραγόμενου αντιγράφου και σχεδιάζει να ξεκινήσει να το παραδίδει αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα. Το Υπουργείο Οικονομίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας παρέχει ένα τεράστιο ποσό επιδοτήσεων για αυτό το έργο. Και στην Ιαπωνία, το ένα εργοστάσιο μετά το άλλο κατασκευάζονται για την παραγωγή νέων εμβολίων. Έχω επισκεφτεί προσωπικά αυτά τα εργοστάσια.

Επιπλέον, η ιαπωνική κυβέρνηση ζητά επί του παρόντος κλινικές δοκιμές μεγάλης κλίμακας αξίας 900 εκατομμυρίων δολαρίων από φαρμακευτικές εταιρείες που αναλαμβάνουν την πρόκληση της ανάπτυξης εμβολίων στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επόμενη πανδημία της νόσου X που προτάθηκε στη φετινή διάσκεψη του Νταβός. Υπάρχουν εικασίες ότι η κίνηση της ιαπωνικής κυβέρνησης αποτελεί μέρος της αποστολής 100 ημερών της CEPI Coalition for Epidemic Preparedness Innovation, η οποία στοχεύει να συντομεύσει το χρόνο στο ένα τρίτο του Operation Warp Speed. Προσπαθούν να συντομεύσουν τον κύκλο λειτουργίας των εμβολίων αναπτύσσοντας ένα εμβόλιο σε μερικές εκατοντάδες ημέρες. Αυτό είναι δυνατό μόνο αγνοώντας την προοπτική των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι τροποποιήσεις στον ΠΟΥ, στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) και στη λεγόμενη Σύμβαση για την Πανδημία, που πρόκειται να εγκριθούν στην 77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας φέτος, επιδιώκουν να δώσουν ορθολογισμό και νομικά δεσμευτική ισχύ σε τέτοια αντιεπιστημονικά και επικίνδυνα παράλογα σχέδια .

Εάν συνεχιστεί αυτό, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τα εμβόλια ιαπωνικής κατασκευής να εξάγονται υπό το πρόσχημα της ψευδούς εμπιστοσύνης. Εάν η Ιαπωνία γινόταν εγκληματίας εμβολίων, θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά στις μελλοντικές γενιές. Επομένως, οι ενέργειες της ιαπωνικής κυβέρνησης ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσουν μέσω διεθνούς συνεργασίας.

Αν και έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να δίνω διαλέξεις για να εκπαιδεύσω τους Ιάπωνες σχετικά με τους κινδύνους των εμβολίων, εξακολουθεί να είναι δύσκολο να διεισδύσεις στα ηχητικά φράγματα των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης. Αν πούμε την αλήθεια για τα εμβόλια στο YouTube, θα καταργηθεί σε μια μέρα. Η πραγματικότητα είναι ότι αντιμετωπίζουμε σχεδόν καθημερινά τη λογοκρισία και την καταστολή του λόγου.

Γι’ αυτό έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στην έκδοση ενός βιβλίου που θα περιέχει την τελική έκδοση της ομιλίας και έχω εκδώσει ένα βιβλίο με τίτλο «Αποχώρηση από τον ΠΟΥ» Είναι δύσκολο να σταματήσει αυτό το κίνημα γιατί είναι πλέον πολιτικά απελπιστικό να επιλυθεί η κατάσταση της ιαπωνικής κυβέρνησης. Το μήνυμα που θέλω να περάσω στον κόσμο είναι ότι αν η Ασθένεια

Πιστεύω ότι το να μοιραστούμε την αλήθεια και τις χώρες είναι τόσο σημαντικό και ότι αυτό είναι ένα βήμα προς την ενότητα και την αλληλεγγύη. Μόνο με την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ όλων των χωρών του κόσμου μπορούμε να βρούμε ελπίδα μέσα στην απόγνωση. Ελπίζω η δήλωσή μου να βοηθήσει όλους εσάς να προστατεύσετε την υγιή ζωή σας και την οικογένειά σας. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

– Καθηγητής Masayasu Inoue, ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Οσάκα.















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Το λέγαμε κι εμείς όλοι το 2021. Ότι δεν έγιναν τα εμβόλια για την πανδημία, αλλά η πανδημία για τα εμβόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά, αγαπητέ μου. Κι όλα μαζί σχεδιάστηκαν γιά τον έλεγχο τής ανθρώπινης συνείδησης.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις