Η "ΦΑΡΣΑ" ΤΟΥ CERN


Το 2016, ο κόσμος σοκαρίστηκε όταν ένα βίντεο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο με εικόνες μιας περιεργης τελετης που διοργανώθηκαν στο έδαφος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικής Έρευνας (CERN).

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έδειχνε μυστηριώδεις φιγούρες με κουκούλες να συμμετέχουν σε ένα περιεργο τελετουργικό, που οργανώθηκε στη μέση της νύχτας, κάτω από ένα τεράστιο άγαλμα μιας ινδουιστικής θεότητας.

Η θεότητα αυτη ηταν ένα άγαλμα του Σίβα που η Ινδία δώρισε στο CERN τη δεκαετία του 1960. Ο Σίβα είναι γνωστός στην Ινδουιστική θρησκεία ως «Ο καταστροφέας»

Τα ΜΜΕ μη μπορωντας να καλυψουν "τα ακαλυπτα" δηλωσαν ότι το συγκλονιστικό υλικό φαινόταν να καταγράφηκε ως μέρος μιας υποτιθέμενης φάρσας που έκαναν επιστήμονες που βρισκονταν εκει.

Η ταυτότητα και τα κίνητρα όσων πίσω από το βίντεο δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ.

Τσαμπα τους παρεξηγησατε τους "επιστημονες"

Γελασατε με τη "φαρσα"...? 






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr











Σχόλια

  1. ΟΙ "ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ " ΤΟΥ CERN EINAI 100% ΣΑΤΑΝΙΣΤΈΣ-ΜΑΎΡΟΙ ΜΑΓΟΙ.ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΩ;ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΉΤΑΝΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΧΕ ΈΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΥΣ ΣΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ
    ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΔΏΡΟ ΕΟΡΤΩΝ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΊΑΣ, ΠΟΥ Η ΦΡΕΝΤΕΡΙΚΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΑΣΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΈΔΕΙΧΝΕ ΟΛΟ ΚΑΜΆΡΙ!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΙΒΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ Ο ΣΊΒΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛ
    ΛΟΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΣ ΕΞΩΓΉΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΙΝΔΊΑ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΠΛΕ ΔΕΡΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ANDROMEDANS EINAI BLUES.EXOYN ENA ΟΜΟΡΦΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΧΡΏΜΑ ΣΤΟ ΔΈΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΆΤΙΑ ΓΑΛΗΝΙΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΨΥΧΟΙ.
    ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΘΕΟΊ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΒΛΈΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΘΕΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΊΕΙ ΤΟ ΆΓΑΛΜΑ

    ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ CERN ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΊΕΣ.

    ΡΙΤΑ




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις