ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ NULAND


 Ένα πέτρινο αγαλματιδιο σκαλισμένο με την ομοιότητα του Βελζεβούλ και, στη δαιμονολογία, ένας από τους επτά θανατηφόρους δαίμονες ή τους επτά πρίγκιπες της κόλασης, βρέθηκε σε ένα κελί GITMO που παλαιότερα καταλάμβανε η νυν νεκρή Victoria Nuland, ειπε μια πηγη στο GITMO.


Ένα συνεργείο καθαρισμού βρήκε το δαιμονικό γλυπτό, ύψους 4 ιντσών και σχήμα μύγας, χωμένο μέσα σε μια κουβέρτα που σύμφωνα με πληροφορίες μύριζε σαν σάπια αυγά.

Οι θεολογικές πηγές απεικονίζουν την οντότητα με διάφορες μορφές. Μερικές φορές αποκαλείται ο Άρχοντας των Μυγών και αντιπροσωπεύει τη λαιμαργία και τον φθόνο, δύο από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Η Χριστιανική Βίβλος αναφέρει τον Βελζεβούλ στα Βιβλία του Λουκά, του Ματθαίου και του Μάρκου.

Ο Ιησούς γνώριζε τις σκέψεις τους και τους είπε: «Κάθε βασίλειο που χωρίζεται εναντίον του θα καταστραφεί, και κάθε πόλη ή σπιτικό που χωρίζεται εναντίον του δεν θα σταθεί. Εάν ο Σατανάς διώχνει τον Σατανά, διχάζεται εναντίον του εαυτού του. Πώς λοιπόν μπορεί να σταθεί το βασίλειό του; Και αν διώχνω τους δαίμονες μέσω του Βελζεβούλ, με ποιον τους διώχνει ο λαός σου; Τότε λοιπόν, αυτοί θα είναι οι κριτές σας. Αν όμως διώξω τους δαίμονες με το Πνεύμα του Θεού, τότε η βασιλεία του Θεού έχει έρθει επάνω σας».

Ματθαίος 12:25-28

Οι Deep Staters έχουν συγχωνευθεί ιστορικά γύρω από διαβολικές, κακόβουλες οντότητες: Από τις κατάρες του Γκάβιν Νιούσομ μέχρι τον Στέφαν Μπάνσελ που έγραφε σε ημερολόγια ότι ο Μπαφομέτ τον κατείχε περιοδικά από την παιδική του ηλικία, οι καμπαλιστές έχουν δείξει την τάση να λατρεύουν το κακό και να αφήνουν το κακό να καταναλώσει την ψυχή και το μυαλό τους. Αναφέρθηκε ευρέως ότι η Χίλαρι Κλίντον μύριζε θείο και ότι σύννεφα από επικίνδυνες μύγες αιωρούνταν συχνά πάνω από το κεφάλι του Ομπάμα, μερικές φορές προσγειώνονταν στα αυτιά του από τη λαβή της κανάτας και την αισθητικά αλλοιωμένη μύτη του σε δημόσιες εμφανίσεις. Είτε δεν τα πρόσεχε ποτέ είτε του άρεσε να τα έχει στο πρόσωπό του. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα Deep Staters που ασπάζονται τον συμβολισμό και τον δαιμονισμό.

«Ειλικρινά, δεν μας νοιάζει ποιον λατρεύουν αυτοί οι ειδωλολάτρες», είπε μια πηγή του GITMO. «Μπορούν να προσευχηθούν στον Gozer τον Gozerian για όλα όσα νοιαζόμαστε. Τους συλλαμβάνουμε επειδή έχουν διαπράξει προδοσία κατά παράβαση του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν πιστεύουμε ότι η Νούλαντ τα κατάφερε. Ήταν πολύ περίπλοκο και δεν ήταν γλύπτρια. Κάπως, κάποιος της το εδωσε και δεν το καταλάβαμε. Ωστόσο, είναι επικινδυνο και θα ξετιναξουμε το στρατοπεδο για να δούμε αν θα βρούμε περισσότερα από αυτά ή το άτομο που τα φτιάχνει».

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Mαλιά κουβάρια θα γίνουνε στο σπιτικό του Ιησού σύμφωνα με τον Ματθαίο.
    Πέρα από τις αναφορές πιό κάτω στο ίδιο κεφάλαιο, για Ιωνά, Δαυιδ, Σολομώντα και Ησαία, αρνείται να δεί την μητέρα του με τα αδέρφια του που πήγαν να τον βρούν και να του μιλήσουν. (Ματθ, 12, 46-50)
    Γνωρίζουν τα λευκά καπέλα πως ο όρος σατανάς είναι βιβλικής προέλευσης και ο σατανισμός έχει τις ρίζες του στο Ναό του Σολομώντα,... όπου εκεί ιδρύθηκε η πρώτη μασονική στοά κι αυτήν υπηρετούν με όρκον θανάτου όλοι οι μασόνοι ανά τον κόσμο;
    "Μασονικές στοές ιδρύθηκαν παντού σ' όλον τον κόσμο για να μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε την ανεξαρτησία μας. Αυτά τα γουρούνια,...οι μη εβραίοι μασώνοι... ποτε δεν θα καταλάβουν τους τελικούς σκοπούς της Μασονίας".
    Είναι τα λόγια του Theodor Herzel Στό 15:30 του βιντεο εδώ:

    https://ugetube.com/watch/freemason-zionist-pedophiles-rule-the-world_JQ4bygUji5FyGTv.html

    Μην ονομάζουμε παιδόφιλους λοιπόν, τα παιδοβόρα ερπετά γιατί αρκετά έχει διασυρθεί η Ελληνική γλώσσα. Ακόμη και το ΟΣΚΑΡ=ΣΑΡΚΟ όπως είδατε προέρχεται από την λέξιν ΣΑΡΚΟ-ΦΑΓΟΣ.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις