Το ρεύμα που χάνεται απο βλάβες και Ρευματοκλοπές θα το πληρώνει ο συνεπής πολίτης με ΑΥΞΗΣΗ στους τρέχοντες λογαριασμούς!!

 

Ακούστε τι αναφέρουν

Δημόσια στην Τηλεόραση…Το ρεύμα που χάνεται απο βλάβες και Ρευματοκλοπές θα το πληρώνει ο συνεπής πολίτης με ΑΥΞΗΣΗ στους τρέχοντες λογαριασμούς!!

Συνεπώς οι αυξημένοι Λογαριασμοί που έρχονται η θα σας ερθουν θα έχουν μέσα την Ρευματοκλοπή τριτων και θα τα πληρώσετε ολοι εσεις οι Πολίτες που δεν φταίτε σε τίποτα!!

Ελλάδα Δικαιοσύνη Δημοκρατία Μητσοτάκη και Αντιπολίτευσης..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΉΦΘΗ ΤΟ ΚΟΛΠΟ:ΠΡΌΒΛΗΜΑ-ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ-ΛΥΣΙΣ.ΤΙ ΕΝΝΟΩ;ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΌΤΕΡΟ
    ΓΙΑΤΊ ΒΓΉΚΕ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΑ
    ΣΠΑΣΜΈΝΑ ΔΗΘΕΝ....

    ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Η ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΟΥ KASSEL-AKIS ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΌΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΈΞΥΠΝΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΈΣ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΒΡΊΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΆ ΜΕΣΑ ΠΟΙΟΣ ΚΛΈΒΕΙ ΡΕΎΜΑ...ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΘΩΑ ΑΠΑΝΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ;ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΈΦΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΑΥΤΉ ΤΟΥΝΑΝΤΊΟΝ.ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΚΠΛΉΣΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΎΚΟΛΑ ΤΣΙΜΠΆΤΕ ΣΑΝ ΡΟΦΟΙ ΣΕ ΒΑΘΕΙΆ ΝΕΡΑ.ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ;
    ΧΑΖΑΡΟΒΑΘΗ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΈΣ ΠΟΛΥ ΚΑΠΑΤΣΟΥΣ ΟΥΤΕ ΔΟΛΩΜΑ DUREX ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΟΠΩΣ Η ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΎΛΟΥ ΠΑΛΙΆ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΆ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΌ.

    ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ TV ΝΑ ΛΕΤΕ :QUI BONO?ΓΙΑΤΙ ΠΑ

    ΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΊΖΕΙ ΠΡΟΩΘΏΝΤΑΣ ΣΕ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΑ "ΕΞΥΠΝΑΠΡΟΙΟΝΤΑ " ΤΟΥ/ΤΗΣ.

    ΡΑΓΙΑΔΕΣ;ΞΥΠΝΆΤΕ!

    ΡΙΤΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις