ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΣΩΣΑΝ 11 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΣΑΣ

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

απελευθέρωσαν το Σάββατο 11 παιδιά τα οποία η FEMA είχε φυλακίσει μέσα σε ένα αδρανές βαγόνι σε μια εγκαταλελειμμένη σιδηροδρομική γραμμή που εκτείνεται μεταξύ των κομητειών Lane και Rush στο Κάνσας, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith .

Μια μέρα νωρίτερα, ένας ομοσπονδιακός πληροφοριοδοτης είπε στον στρατηγό Σμιθ ότι «οι άνθρωποι του» είχαν ακούσει ένα τρομακτικό τηλεφώνημα μεταξύ ενός υψηλού επιπέδου επόπτη της FEMA και ενός άγνωστου συμβαλλόμενου μέρους, στο οποίο το αφεντικό της FEMA είπε «ένα παζλ έντεκα κομματιών» να είναι έτοιμο για παραλαβή σε 24 ώρες, αφού προστεθεί ένα ακόμη «κομμάτι». Ο πληροφοριοδοτης παρείχε μια σειρά αριθμών, πιθανώς συντεταγμένες GPS στην τοποθεσία.

«Έχουμε ένα σύστημα για τον έλεγχο των πληροφοριοδοτών. Αυτό ήταν γνωστό σε εμάς και μας είχε δώσει στέρεες πληροφορίες. Και γνωρίζουμε ότι το Deep State χρησιμοποιεί αβλαβείς λέξεις-κλειδιά και ιδιοτροπίες όταν θέλει να κρύψει αυτό που κάνει. Ο πληροφοριοδότης είχε την αίσθηση ότι ήταν παιδιά», είπε η πηγή μας.

Σιγοκαίει από δυσαρέσκεια για τους απαγωγείς και πρόθυμος να εμποδίσει ακόμη και ένα ακόμη αθώο παιδί να πέσει στα νύχια των σκλάβων, ο στρατηγός Σμιθ συγκέντρωσε αμέσως μια έμπειρη ομάδα ανιχνευτών/ελεύθερων σκοπευτών καθώς εξέταζε τις πληροφορίες.

Οι συντεταγμένες του GPS έδειχναν μια τεράστια περιοχή κενού, μίλια από το πουθενά, στο ανεμοδαρμένο λιβάδι και την κυματιστή επιφάνεια της κομητείας Ness, στο Κάνσας. Οι πλησιέστεροι οικισμοί ήταν η Utica, στα δυτικά, και ο Arnold, στα ανατολικά, που συνδέονται τόσο με την State Highway 4 όσο και με ένα τμήμα εγκαταλειμμένων και εγκαταλελειμμένων σιδηροδρομικών γραμμών που παροπλίστηκε η Union Pacific το 2004 και στη συνέχεια αφαίρεσε μίλια για να μετριάσει την περιβαλλοντική υποβάθμιση του η περιοχή.

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ μίλησε με έναν σύμμαχο, έναν υψηλόβαθμο αξιωματικό του 158ου Συντάγματος Αεροπορίας του Στρατού, στο Marshall Army Airfield, στο Fort Riley, στο Κάνσας. Ο στρατηγός του ζήτησε να ετοιμάσει δύο Blackhawks εξοπλισμένα με εξωτερικές δεξαμενές καυσίμων για μια ύψιστη αποστολή, προσθέτοντας ότι ένα αεροπλάνο πεζοναυτών,ένα πολιτικό τζετ, ένα Gulfstream 650, θα προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο μέσα σε πέντε ώρες.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Μετά την αποβίβαση, οι πεζοναύτες οδηγήθηκαν σε ελικοδρόμια όπου ένα ζευγάρι Blackhawks κάθονταν να περιμένουν, με τους ρότορες τους να περιστρέφονται. Συζήτησαν απρόοπτα κατά τη διάρκεια της πτήσης των 220 μιλίων και έδωσαν οδηγίες στους πιλότους να μην πετούν πάνω από τις συντεταγμένες GPS σε περίπτωση που η FEMA είχε φρουρούς κοντά. Αντ 'αυτού, πλησίασαν από το βορρά και προσγειώθηκαν κοντά σε ένα ξεχασμένο νεκροταφείο που κάλυπτε παλιές επιτύμβιες στήλες. Ο αρχηγός της ομάδας εκτίμησε ότι οι συντεταγμένες βρίσκονταν δύο μίλια νοτιοανατολικά.

«Έκανε το σχέδιο», είπε η πηγή μας. «Οι πεζοναύτες θα εξουδετέρωναν τις απειλές, θα επιβεβαίωναν αν υπήρχαν παιδιά και μετά θα καλούσαν τους Blackhawks στις συντεταγμένες. Στη συνέχεια, οι πεζοναύτες περίμεναν πίσω, ενώ τα ελικόπτερα πήγαιναν τα παιδιά σε ασφάλεια, και μετά ανεφοδιάζονταν με καύσιμα και επέστρεφαν για αυτά. Ο πληροφοριοδοτης είπε «11 κομμάτια» μετά την παράδοση του άλλου. Αυτό σήμαινε, αν ήταν παιδιά, ψάχναμε για 11 συνολικά. Και ελπίζουμε να σκοτώσει τους απαγωγείς και όποιον μάζευε το «παζλ», αν είναι δυνατόν».

Οι πεζοναύτες δεν συνάντησαν εχθρούς στην προσέγγισή τους και σύντομα ανακάλυψαν τι βρισκόταν στις συντεταγμένες του GPS: ένα σκουριασμένο κτιριο, πόρτες ερμητικά κλειστές. Παρατηρώντας τη σκηνή με κιάλια, δεν είδαν φρουρούς, αλλά είδαν αποτυπώματα ελαστικών που οδηγούσαν μακριά στον αυτοκινητόδρομο 4 προς τα νότια. Βέβαιοι ότι η περιοχή ήταν απαλλαγμένη από πιθανούς αντιπάλους, οι πεζοναύτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, η μία παρείχε κάλυψη ενώ η άλλη προχώρησε και άνοιξε τις πόρτες του κτιριου.

Τα έντεκα παιδιά μέσα ήταν φιμωμένα και δεμένα στα ποδαράκια τους με σφιγκτήρες βιδωμένα στο πάτωμα. Κάθονταν και ήταν ξαπλωμένα σε λιμνες ούρων και σωρούς περιττωμάτων. Εκτός από τα παιδιά, μόνο σκουπίδια—περιτυλίγματα καραμέλας και άδεια δοχεία Spam.

Ο διοικητής της ομάδας είπε στα παιδιά ότι ήταν μέλος μιας ομάδας διάσωσης και τους διέταξε να παραμείνουν σιωπηλοί καθώς οι Πεζοναύτες αφαιρούσαν τα καλυπτρα στο στομα τους. Ένα φοβισμένο παιδί είπε ότι οι απαγωγείς είχαν βάλει ένα άλλο παιδί στο αυτοκίνητο πριν από λιγότερο από μία ώρα, τους ταΐσαν καραμέλες, τους αντικατέστησαν τα φιμωτρα και έφυγαν. Η πηγή μας είπε ότι τα παιδιά, αν και λερωμένα, φάνηκαν σχετικά υγιή .

Οι πεζοναύτες έκοψαν τα συστήματα συγκράτησης με κόφτες καθώς οι Blackhawks έμπαιναν μέσα, αιωρούμενοι ακριβώς πάνω από το έδαφος περίπου 60 πόδια από το βαγόνι του τρένου. Μόλις τα παιδιά επιβιβάστηκαν με ασφάλεια, τα Blackhawks ανέβηκαν στον αέρα και τα μετέφεραν σε ασφαλές μέρος, καθώς οι πεζοναύτες κρύφτηκαν και περίμεναν την άφιξη οποιουδήποτε σκόπευε να δεχτεί τα παιδιά. Δεν ήρθε κανείς.

Οι Blackhawks επέστρεψαν πέντε ώρες αργότερα και οι πεζοναύτες ζήτησαν από τους πιλότους να βρουν ένα ασφαλές σημείο για να προσγειωθούν αρκετά μίλια βόρεια, μακριά από το οπτικό τους πεδίο, καθώς ήθελαν απεγνωσμένα να σκοτώσουν τους απαγωγεις - και ίσως να πάρουν έναν ζωντανό. Περίμεναν υπομονετικά άλλες 36 ώρες, αλλά ο εχθρός δεν έδειξε ποτέ το πρόσωπό του.

Ήρθαν εντολές από τον στρατηγό Σμιθ ότι χρειαζόταν τους Πεζοναύτες για μια άλλη επείγουσα αποστολή.

 «Καταλάβαμε ότι κάτι συνέβη», είπε η πηγή μας. «Η εικασία μας είναι ότι οι διακινητές πήραν πληροφορίες ή εντόπισαν τους δικους μας. Οι πεζοναύτες είναι χαρούμενοι που έσωσαν τα παιδιά, αλλά τσαντισμένοι που δεν κατάφεραν να σκοτώσουν κανέναν. Ήθελαν πραγματικά να σκάσουν μερικά κεφάλια, να χύσουν λίγο αίμα».

Τα παιδιά, ένα μείγμα αγοριών και κοριτσιών μεταξύ 6 και 12 ετών, έχουν λάβει ιατρική φροντίδα, είπε η πηγή μας.

«Μπορώ να πω ότι ενώ αυτή η επιχείρηση βρισκόταν σε εξέλιξη, μια άλλη ομάδα πήρε ζωντανό τον επόπτη της FEMA. Αυτο ηταν μεγαλη επιτυχια.Και θα μοιραστώ κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό μόλις πάρω άδεια», είπε η πηγή μας κλείνοντας.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις