Η JAG συλλαμβάνει την υπουργό Εξωτερικών του Μέιν, Shenna Bellows για προδοσία

 

Οι ερευνητές της JAG

του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ συνέλαβαν την Τετάρτη την υπουργό Εξωτερικών του Μέιν, Shenna Bellows, για σφετερισμό του συνταγματικού δικαίου, όταν απέκλεισε τον Πρόεδρο Donald J. Trump από τις προκριματικές ψηφοφορίες της πολιτείας της τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η Bellows, ισόβια φίλη της οικογένειας Μπάιντεν, είναι η πέμπτη δόλια Δημοκρατικός που συνελήφθη επειδή προσπάθησε προδοτικά να στερήσει ολόκληρες εκλογικές περιφέρειες από το να ψηφίσουν για τον υποψήφιο της επιλογής τους. Η σύλληψή της ακολουθεί τη σύλληψη τεσσάρων δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Κολοράντο που διέπραξαν τα ίδια εγκλήματα και την ανατροπή της μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να επαναφέρει το όνομα του Τραμπ στο ψηφοδέλτιο του Κολοράντο. Το ανώτατο δικαστήριο έκρινε ότι το κράτος δεν είχε την εξουσία να τον αποκλείσει από το να διεκδικήσει εθνικό αξίωμα, ειδικά για την προεδρία.

Η JAG λέει ότι οι δικαστές του Κολοράντο και η Bellows δεν παρερμήνευσαν το συνταγματικό δίκαιο - τον ακύρωσαν σκόπιμα ως μέρος μιας συνολικής συνωμοσίας με στόχο την πολιτική αποδυνάμωση του Τραμπ και τον ευτελισμο του - και της οικογένειάς του - προσωπικά.

Τον Δεκέμβριο η Bellows υπερασπίστηκε την απόφασή της να μπλοκάρει τον Τραμπ στο CNN, λέγοντας ότι η Ενότητα 3 της 14ης Τροποποίησης του Συντάγματος απαιτούσε «να ενεργήσει ως απάντηση στην άνευ προηγουμένου και τραγική εξέγερση του Ντόναλντ Τραμπ».

«Τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου ήταν άνευ προηγουμένου και τραγικά. Επιτέθηκαν όχι μόνο στο Καπιτώλιο και σε κυβερνητικούς αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένου του πρώην αντιπροέδρου και μελών του Κογκρέσου, αλλά και στο ίδιο το κράτος δικαίου. … Ο κ. Τραμπ συμμετείχε σε αυτή την εξέγερση και, ως εκ τούτου, δεν έχει τα προσόντα να είναι στο ψηφοδέλτιο», είπε η Μπέλοους.

Αλλά όταν το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επανέφερε τον Τραμπ στο ψηφοδέλτιο του Κολοράντο τον Μάρτιο, η Μπέλοους πρέπει να συνειδητοποίησε ότι "εμπλεξε" και τροποποίησε την αντισυνταγματική της κρίση.

«Το ότι η Bellows άλλαξε γνώμη είναι άσχετο», είπε μια πηγή της JAG. «Εμπλέκεται σε προδοσία και πρέπει να απαντήσει σε αυτήν την κατηγορία. Εάν ένα άτομο σκοτώσει ένα άλλο άτομο εν ψυχρώ και πει, «Α, το έκανα, αλλά υπόσχομαι ότι δεν θα το ξανακάνω», συγχωρούμε τον δολοφόνο και ξεχνάμε τι είχε κάνει; Οχι φυσικά όχι. Είχαμε την Bellows στο στόχαστρο μας καθ' όλη τη διάρκεια. Συχνά περιμένουμε ένα άνοιγμα. Πρέπει να πληρώσει ένα τίμημα για τα εγκλήματά της».

Το τίμημα που πλήρωσε η Bellows για αυτά τα εγκλήματα αποσπάστηκε από την JAG χθες το πρωί, όταν οι ανακριτές την περικύκλωσαν καθώς έκανε έναν χαλαρό περίπατο στις όχθες του ποταμού Kennebec στη Scenic Augusta, την πρωτεύουσα της πολιτείας. Παρουσιάστηκε με ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης υπογεγραμμένο από τον αντιναύαρχο Darse E. Crandall, η Bellows το ειδε εκπληκτη και έμεινε ακίνητη, ενώ ένας ανακριτής έβαλε σφιχτά χειροπέδες γύρω από τους καρπούς της.

«Αυτοί οι Deep Staters το "παιζουν αγριεμενοι" και λένε βλακείες μέχρι να εμφανιστούμε, τότε ξαφνικά γίνονται όλοι κλαψιαρηδες. Θα περάσει τη μέρα της στο δικαστήριο. μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα, θα κάνει διακοπές στο Camp Delta ή στο Blaz», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις