ΤΕΧΝΗΤΟΣ Η ΟΧΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ....?

 

Εκατόν πενήντα πράκτορες της FEMA

και της ATF στρατοπέδευσαν στο Hell Mountain Preserve κοντά στο Tewksbury, NJ, μετά τον χθεσινό σεισμό μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που έπληξε μια περιοχή στα βορειοανατολικά και άφησε τους Νεοϋορκέζους να τραπούν σε φυγή από ουρανοξύστες φοβούμενοι άλλη 11η Σεπτεμβρίου. Το επίκεντρο του παρεκκλινόμενου σεισμου ήταν ο δήμος Ρέντινγκτον στην κομητεία Χάντερντον, λιγότερο από ένα μίλι από το Tewksbury και επτά μίλια από το Bedminster Estate του προέδρου Donald J. Trump. Ήταν επίσης ο ισχυρότερος σεισμός που έπληξε την περιοχή Tristate τα τελευταία 140 χρόνια.

Οι συνωμοσίες αναπτύχθηκαν και διαδόθηκαν στο Διαδίκτυο τόσο γρήγορα όσο άρχισε το κούνημα, με ορισμένους χρήστες X να ισχυρίζονται ότι ένα όπλο Deep State παρόμοιο με αυτό που είδαμε στην ταινία του James Bond Goldeneye προκάλεσε τον σεισμό, και άλλους, συγκεκριμένα η Marjorie Taylor Green, καλώντας την ανθρωπότητα να "Μετανοηστε...."

Αν και τα Λευκα Καπελα δεν αποδίδουν το χθεσινό βουητό σε θεϊκή παρέμβαση, δεν έχουν αποκλείσει τα όπλα της Deep State και έχουν έννομο συμφέρον να εξακριβώσουν εάν επρόκειτο για σεισμικό γεγονός που συνέβη στη φύση ή από τον άνθρωπο.

Επί του παρόντος, έχουν τρεις λόγους να υποπτεύονται το τελευταίο, σύμφωνα με μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Τα Λευκα Καπελα υποπτεύονται εδώ και καιρό την ύπαρξη μιας μυστικής αποθήκης όπλων του Deep State κάπου στο κέντρο του New Jersey. Οι υποψίες τους βασίστηκαν αρχικά σε τηλεφωνικές συνομιλίες Deep State που υποκλαπηκαν από την Στρατιωτική Διοίκηση Κυβερνοχώρου (ARCYBER) τον Δεκέμβριο του 2022 και τον Ιούνιο του 2023. Σύμφωνα με πολλές πηγές, ο ARCYBER είχε κρυφακούσει μια συνομιλία μεταξύ του Chuck Schumer και του βουλευτή William Keating (D-MA), μέλος της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων, που ήθελε να μάθει εάν το "κουτί πεύκου" έλαβε ένα φορτίο "σωλήνα".

Το Deep State έχει το δικό του λεξικό, κωδικές λέξεις που μοιράζονται μεταξύ τους.

Ακριβώς όπως η «πίτσα» και η «καραμέλα» αναφέρονται σε παιδιά που έχουν πέσει θύματα εμπορίας και το Adrenochrome, αντίστοιχα, το «πεύκο» σημαίνει New Jersey - το Pine State - «box» σημαίνει Deep Underground Military Base (DUMBs) ή οποιαδήποτε υπόγεια κρυψώνα και « σωλήνας» είναι κωδικός για όπλα μαζικής καταστροφής (WMD).

Τα Λευκα Καπελα, είπε η πηγή μας, έχουν περάσει χρόνια αποκρυπτογραφώντας και συντάσσοντας το στοιχειώδες αλλά κρυπτικό λεξιλόγιο του Deep State.

«Σχεδόν όλα όσα λένε [το Deep State] έχουν απώτερο νόημα. Έχουν μια εγκυκλοπαίδεια με αυτά και θα αλλάξουν τα λόγια τους αν ξέρουν ότι εμείς ή το κοινό τα έχουμε ερμηνεύσει», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι τα Λευκα Καπελα είχαν στείλει έξι ομάδες για να ψάξουν για την κρυμμένη εγκατάσταση όπλων το 2023, αλλά έφυγαν με άδεια χέρια.

«Όταν χτύπησε ο σεισμός, δεν μπορούσαμε να αγνοήσουμε τη σύνδεση - τον κωδικό και τον σεισμό, και την εγγύτητά του με την υποτιθέμενη αποθήκη όπλων και το κτήμα Μπέντμινστερ του Προέδρου Τραμπ. Δεν φαίνεται τυχαίο», συνέχισε, λέγοντας επίσης ότι ο στρατηγός Σμιθ έχει δύο λειτουργικές θεωρίες—ένα καταστροφικό ατύχημα ή ένα χτύπημα στο Deep State με εξωτικά όπλα.

«Η απουσία αυξημένης ακτινοβολίας στην περιοχή απέκλεισε μια υπόγεια πυρηνική έκρηξη, αλλά μόνο ο Κύριος ξέρει τι άλλο μπορεί να έχουν εκεί κάτω», είπε.

Αμέσως μόλις είχε χτυπήσει ο σεισμός, ο στρατηγός Smith βρισκόταν στη γραμμή με τον διοικητή του 75ου Συντάγματος Ranger, Συνταγματάρχη J.D. Kiersey, από τον οποίο ζήτησε να στείλει μια ομάδα Ranger για να ψάξει το επίκεντρο για σημάδια εξαπάτησης του Deep State—υπολείμματα εκρηκτικών, καμένη γη ή ίσως ένα κρυφό τούνελ που οδηγεί σε έναν υπόγειο λαβύρινθο.

Οι Rangers έφτασαν στο Tewksbury στις 6:00 μ.μ. χθες και αμέσως παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο: πολλά οχήματα FEMA και ATF στους δρόμους. Η πηγή μας είπε ότι οι Rangers με πολιτικά αυτοκίνητα τους χωρις διακριτικά στο Hell Mountain Preserve, όπου μια πιο σημαντική δύναμη της FEMA/ATF είχε δημιουργήσει ένα στρατόπεδο βάσης αποτελούμενο από ATV, τακτικά οχήματα και πάνω από 150 ένοπλους ομοσπονδιακούς, κανένας από τους οποίους, τόνισε η πηγή μας, φορούσε πυρηνικό-βιολογικό-χημικό προστατευτικό εξοπλισμό ή έφερε μετρητές Geiger.

«Αυτό σχεδόν απέκλεισε το ενδεχόμενο πυρηνικού όπλου», είπε η πηγή μας. «Αλλά είναι εκεί για κάποιο λόγο και δεν πρόκειται να βοηθήσουν κανέναν».

Υπεραριθμημένοι και 18-1, οι Ρέιντζερς επικοινώνησαν με την έδρα για να παράσχουν μια αναφορά κατάστασης και να ζητήσουν οδηγίες. Τους είπαν να βγουν από την περιοχή και να περιμένουν περαιτέρω εντολές.

«Δεν λέω πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή, φυσικά. Αλλά μια αντιπαραθεση τότε θα μπορούσε να ήταν καταστροφικη. Σχεδιάζουμε να κινητοποιήσουμε ένα μεγαλύτερο στοιχείο», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν η κοινοποίηση των παραπάνω πληροφοριών θα μπορούσε να αποκαλύψει το Deep State, είπε, «Αν τους στείλει να τρέξουν για κάλυψη, καλό. Θα έχουμε απεριόριστη πρόσβαση στην περιοχή και αν διπλασιαστούν με ενισχύσεις, καλά, έχουμε και κι εμεις απο αυτές – και οι δικοί μας ξέρουν πώς να πολεμήσουν».

Τέλος, ρωτήσαμε την πηγή μας εάν τα Λευκα Καπελα έδωσαν απαντηση στην απλούστερη εξήγηση για τον σεισμό. ότι ήταν ένα σπάνιο αν και φυσικό γεγονός.

«Αυτό είναι παράλογο. Τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν χωρίς λόγο», είπε.

 

Τελευταια ενημέρωση: Το γραφείο του στρατηγού Σμιθ αρνείται κατηγορηματικά ότι τα Λευκα Καπελα προκάλεσαν τον σεισμό. Αν ήταν αυτοί, θα είχαν επιδείξει διακριτικότητα και προσοχή και δεν θα διακινδύνευαν να προκαλέσουν έναν σεισμό που θα μπορούσε, ενδεχομένως, να σκοτώσει αθώους ανθρώπους και να καταστρέψει την περιουσία του προέδρου.

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. "ΤΗΕ ΒΕST NAME"
    Περαν του μυθιστορικου γραψιματος σου το θεμα ειναι οτι , οταν ξερεις την ημερομηνια εκλειψης ηλιου και τον τοπο κυριως, πολυ καιρο πριν, με τα μεσα που εχουμε πλεον, τοτε δεν ειναι δυσκολο να στησεις κατι λιγο πριν η λιγο μετα ωστε να πας το παιχνιδι εκει που θες εσυ.
    Και ειδικα αν εχεις τα μεσα για να στησεις ενα μεγαλο γεγονος.
    Κανω καπου λαθος σε αυτο?
    Οποτε ναι κραταμε και μια μικρη αμφιβολια για το αν ηταν πραγματικος η τεχνητος ο σεισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις