Ο στρατός κινητοποιείται πίσω από τον Πρόεδρο Τραμπ

 

Ένα μόνο email

φαίνεται να ήταν ο καταλύτης για μια στρατιωτική κινητοποίηση στην οποία τέσσερα OV-22 Ospreys γεμάτα με βαριά οπλισμένους πεζοναύτες αναχώρησαν από το στρατόπεδο Pendleton στα ανατολικά και, στην απέναντι πλευρά της χώρας, αποσπάσματα των Ειδικών Δυνάμεων έφυγαν από το Fort Liberty με διαταγές να «Φτάστε στο σημείο συγκέντρωσης Alpha».

Εικόνα

Η απροσδόκητη συγκέντρωση των Λευκών Καπέλων συνέπεσε ακριβώς με το email του Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ για τη συγκέντρωση δυναμεων χθες το πρωί: «72 ώρες μέχρι να ξεσπάσει όλη η κόλαση!». φαινομενικά αναφερόμενος στις 15 Απριλίου, την ημέρα που αναμένεται να ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη η παράνομη δίκη του Deep State για το "hush money" εναντίον του.

Λίγες στιγμές αφότου ο Τραμπ έστειλε το email, η ιστοσελιδα έλαβε ένα μήνυμα από μια πηγή του Camp Pendleton που έλεγε: «Ο στρατηγός Smith είναι έτοιμος να υπερασπιστεί το Σύνταγμα και το POTUS. Πηγαίνουμε στη μαχη».

Στη συνέχεια, αυτή η πηγή "εκλεισε" και δεν απάντησε σε αιτήματα για περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η ξαφνική του σιωπή μας ώθησε να κάνουμε πολλές κλήσεις για διευκρινίσεις. Μια δεύτερη πηγή του Πέντλετον επιβεβαίωσε ότι τα «φορτωμένα» Ospreys είχαν απογειωθεί, αλλά μίλησε χωρις πολλες εξηγησεις όταν ρωτήθηκε για την αποστολή και τον τελικό προορισμό των αεροπλάνων.

«Η παλίρροια αλλάζει σύντομα», είπε. «Δεν είμαι διατεθειμένος να αποκαλύψω επιχειρησιακές λεπτομέρειες αυτήν τη στιγμή».

Μια άλλη πηγή, αυτή στο Fort Liberty – που παλαιότερα ονομαζόταν Fort Bragg και μετονομάστηκε έτσι όπως ο αποθανών πλέον Lloyd Austin ισχυρίστηκε ψευδώς ότι ο επώνυμος Συνομοσπονδιακός Στρατηγός Braxton Bragg ήταν ρατσιστής – είπε στην ιστοσελιδα ότι οι Ειδικές Δυνάμεις πήραν το «Oscar Mike», στρατιωτική αργκό. «εν κινήσει», την ίδια στιγμή οι Ospreys βγήκαν στον αέρα. Όπως και η προηγούμενη πηγή, ήταν επιφυλακτικός σχετικά με την κοινή χρήση υλικοτεχνικής υποστήριξης και δεν όριζε ούτε την αποστολή ούτε ποσοτικοποιούσε τον αριθμό των στρατευμάτων που συμμετείχαν στην επιχείρηση και δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να πει πώς οι Ειδικές Δυνάμεις ταξίδευαν από το Liberty στον στόχο τους- πιθανώς Νέα Υόρκη.

Η "γενικοτητα" των πηγών είναι περίεργη. Στο παρελθόν, τα Λευκα Καπελα μοιράστηκαν με ειλικρίνεια λεπτομέρειες σχετικά με τις αποστολές για την προστασία του προέδρου Trump. Για παράδειγμα, τον Ιούνιο του 2023, αφού ο Τραμπ αγνόησε τη συμβουλή του στρατηγού Σμιθ να αποφύγει να απαντήσει στο κατηγορητήριο των ομοσπονδιακών εγγράφων του Deep State στο Μαϊάμι, η ιστοσελιδα ενημερώθηκε εκ των προτέρων ότι 500 Λευκα Καπέλα θα ήταν εκεί για να τον προστατεύσουν από την εξαπάτηση του Deep State.

Παρόλο που η ιστοσελιδα δεν διαθέτει επαρκείς πληροφορίες για να αποφασίσει εάν η κινητοποίηση είναι μια επιθετική κίνηση κατά του Deep State ή απλώς μια προστατευτική λεπτομέρεια, η οξυδέρκεια της ανάπτυξης, σε συνδυασμό με την ανάρτηση Truth Social του Τραμπ, υποδηλώνει ότι η επιχειρηση επικεντρώνεται στο POTUS και δεν είναι άσκηση εκπαίδευσης. ή μια άσχετη ανάθεση.

Οι μεταβλητές υπαγορεύουν τον τρόπο μετάβασης των μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης. Συνήθως, οι ελίτ δυνάμεις μπορούν να κινητοποιηθούν εντός 2-4 ωρών από τη λήψη εντολών πορείας. Χθες, χρειάστηκαν λίγα λεπτά, υποδηλώνοντας ότι η Liberty και ο Pendleton είχαν εκ των προτέρων γνώση της θέσης του Trump και είχαν θέσει στρατιώτες και πεζοναύτες σε κατάσταση συναγερμού, έτοιμους να ενεργοποιηθουν, οπλισμενοι και φορτωμένοι, αμέσως μόλις ειδοποιηθούν.

Η ιστοσελιδα θα κοινοποιήσει πρόσθετες πληροφορίες μόλις γίνουν διαθέσιμες.

Διόρθωση: Το μήνυμα του Τραμπ ήταν μέσα σε ένα email συγκέντρωσης δυναμεων, το οποίο συνδέθηκε σε μια ανάρτηση στο Truth Social. Έχουμε διορθώσει την ιστορία για να αντικατοπτρίζει αυτό.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΣΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ
    ΝΑ ΔΗΛΏΣΕΙΣ...!

    ΣΑΣ ΈΧΩ ΠΕΙ
    ΌΤΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ
    ΚΑΜΠΑΛΟΙ
    ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ
    ΤΟΝ ΤΡΈΜΟΥΝ!!!
    ΕΊΝΑΙ ΓΕΓΟΝΌΣ!!!

    ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ
    ΠΟΛΎ ΥΨΗΛΉ...
    ΠΕΊΡΑ...!
    ΙΣΧΎΕΙ!
    ΑΠΛΆ ΤΟ
    ΥΠΕΝΘΎΜΙΣΑ.

    ΣΤΟΝ ΤΖΕΡΌΝΙΜΟ...
    ΝΑ ΒΛΈΠΑΤΕ ΠΛΑΚΕΣ
    ΠΟΥ ΚΆΝΩ...!

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΥΤΆ!
    ΕΊΝΑΙ
    ΑΝΈΚΔΟΤΑ!
    ΔΊΧΩΣ ΔΕΙΛΊΑ!!!

    ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ
    🇬🇷🧬



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις