Τα λευκά καπέλα στέλνουν τεθωρακισμενα στα σύνορα

 

Σε απάντηση της κλιμακούμενης σύγκρουσης

μεταξύ της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και της Πολιτείας του Τέξας για την οποία η οντότητα έχει τη δικαιοδοσία να αστυνομεύει τα σύνορα της Πολιτείας Lonestar με το Μεξικό,τα Λευκα Καπελα στέλνουν, με τη συγκατάθεση του Κυβερνήτη Abbott, M1A1 Tanks και Bradley Infantry Fighting Vehicles στο Eagle Pass. , Τέξας, όπου σμήνη επίδοξων παράνομων συνεχίζουν την ασταμάτητη πεζοπορία τους στο έδαφος των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, μια συνοδεία απο τα Λευκα Καπελα που μετέφερε στρατεύματα και φορτηγά με σύρμα έφτασε στο νότιο Τέξας αφού το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάσισε ότι το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν είχε την εξουσία να κόψει το σύρμα ξυραφιού που είχε στήσει το Στρατιωτικό Τμήμα του Τέξας για να αποτρέψει τους παρανομους στα σύνορα.

Η καταστροφή ξεκίνησε στις αρχές Ιανουαρίου όταν μια μητέρα και το παιδί της φέρεται να πνίγηκαν σε μια καταδικασμένη προσπάθεια να διασχίσουν το Ρίο Γκράντε. Οι ομοσπονδιακοί αξιωματικοί της CBP ισχυρίστηκαν ότι το σύρμα ξυραφιού του Abbott τους εμπόδισε να φτάσουν ασφαλεις. Τα θύματα εξόργισαν τον Αλεχάντρο Μαγιόρκας και το φουσκωμένο, διεφθαρμένο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας του, το οποίο κατέχει την κυριαρχία της CBP, οι αξιωματικοί της οποίας η Εθνική Φρουρά του Τέξας είχε εμποδίσει την εγκατάσταση καμερών παρακολούθησης και την κοπή καλωδίων κοντά στο Shelby Park. Οι ομοσπονδιακοί πίστευαν ότι ο Άμποτ υπερέβη τις κυβερνητικές του εξουσίες και, αφού κήρυξε το αμείωτο κύμα των μεταναστών ως «εισβολή», υποστήριξε ότι "η φυλή" του Μπάιντεν προσπαθούσε να μειώσει την ικανότητά του να κυβερνά και να προστατεύει τους ψηφοφόρους του. Το Ανώτατο Δικαστήριο άκουσε την υπόθεση γρήγορα και έκρινε (5-4) υπέρ των ομοσπονδιών.

Απαντώντας στην ετυμηγορία, το Στρατιωτικό Τμήμα του Τέξας δεσμεύτηκε ότι θα ξετυλίξει τρία νέα ρολά σύρματος για κάθε ρολό που έκοψαν οι ομοσπονδιακοί.

Η διαπεραστική και δυνητικά αναπόφευκτη αντιπαράθεση ονομάστηκε «The Standoff at Eagle Pass».

Τα λευκά καπέλα, είπαν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Smith, έχουν υποσχεθεί απερίσπαστα να βοηθήσουν το Στρατιωτικό Τμήμα του Τέξας να κλείσει τα σύνορα και, εάν χρειαστεί, να απομακρύνει τις ομοσπονδιακές δυνάμεις από τα σύνορα, ακόμη και από ολόκληρη την πολιτεία του Τέξας.

«Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν θέλουμε πόλεμο με την CBP. Το ενενήντα τοις εκατό από αυτούς είναι καλά παιδιά, σπουδαίοι τύποι, κολλημένοι σε μια δύσκολη θέση. Θέλουν να σταματήσει η πλημμύρα, αλλά το καθεστώς τους έχει αφήσει ανίσχυρους γιατί θέλει ανοιχτές τις πύλες. Στέλνουμε άντρες και τεθωρακισμένα ως αποτρεπτικό μέσο σε περίπτωση που στρατιωτικοί πιστοί στον Μπάιντεν εμφανιστούν στο Eagle Pass», είπε η πηγή μας.

Δεν θα έλεγε αν η ενισχυση τεθωρακισμενων βρίσκεται ήδη στο Eagle Pass, αλλά ανέφερε ότι αξιωματικοί στα λευκά καπέλα της 1ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας στο Fort Bliss παρεταξαν δύο διμοιρίες αρμάτων μάχης, ή οκτώ άρματα μάχης M1A1, και ίσο αριθμό BFV στην αποστολή στα σύνορα, με έτοιμα εφεδρικά να κυλήσει. Το Fort Bliss, όπου βρίσκεται η 1η Τεθωρακισμένη Μεραρχία, απέχει περίπου 500 μίλια από το Eagle Pass.

Ερωτηθείς εάν η θωράκιση θα εφτανε μεσω στεριάς ή θα χρησιμοποιούσε εμπορευματικές σιδηροδρομικές γραμμές, είπε : «Ναι. Όχι. Ίσως. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε είναι ότι θα είναι εκεί, στρατηγικά τοποθετημένο, έτοιμο να ενεργήσει κατόπιν εντολών».

«Αν ήταν στο χέρι μου, θα κάναμε αυτό: Θα τελειώναμε αυτό το τείχος και θα χτίζαμε πύργους γεμάτους με ελεύθερους σκοπευτές. Και αν ένας παράνομος έφτασε στην αμερικανική πλευρά του Ρίο Γκράντε, θα επαιρνε μια σφαιρα στο κεφαλι του οποτε μετα ολοι θα το σκεφτονταν πολυ να περασουν Αυτό είναι νίκη με παραπλευρες απωλειες. Ο πρόεδρος Τραμπ το είπε ο ίδιος. ρυπαίνουν το αίμα αυτής της χώρας. Αυτή δεν είναι μια ρατσιστική δήλωση - κανείς δεν αντιτίθεται στη νόμιμη οδό για την ιθαγένεια», κατέληξε.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Η τεχνητή νοημοσύνη κάνει θαύματα λέμε.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrFgqhI6RkgruhlCUf6rf95xtjraLVKHqchIb4EaYPoq1LPhNSDsgjnt2aSpgTx63rU2RN3R3AQBUepYiWdV_KM0sKPakl6mOEt_67sq7qKdSRm9kDg9vE3elgaQ7AQ1YGrCE-RCnMGipKUQgevNOvWy0ShoDnJMgOz5tCJl-6OH7g2XP86X_l7SRguac/s16000-rw/AMERI%20UNI%20(2).jpeg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις