Συνελήφθη ο Merrick Garland!

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ

συνέλαβαν τη Δευτέρα τον Γενικό Εισαγγελέα Merrick Garland, τους εναν απο τους φυγάδες Deep State, μετά από παρατεταμένη παρακολούθηση που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα όταν επιβιβαστηκε σε μια πτήση που ξεκίνησε από τη Βαρσοβία της Πολωνίας και προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Dulles. Η πραγματική σύλληψη, είπαν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith, σημειώθηκε σε μια πολυτελή κατοικία στο Greenbelt του Μέριλαντ, όπου ο Garland επρόκειτο να συναντήσει τον Καναδό ομόλογό του, Αναπληρωτή Γενικό Εισαγγελέα του Καναδά Shalene Curtis-Micallef.

Η έρευνα των Λευκων Καπέλων για τον Γκάρλαντ ξεκίνησε την ημέρα του διορισμού του, στις 11 Μαρτίου 2021, αφού η Διοίκηση Κυβερνοδικείου Στρατού των ΗΠΑ (ARCYBER) κρυφάκουσε μια τηλεφωνική κλήση μεταξύ του και μιας φωνής που έμοιαζε πολύ με αυτή του Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν. Σε αυτό, ο Garland ακουγόταν περισσότερο σαν αφεντικό παρά σαν υπάλληλος, δίνοντας εντολή στον Μπάιντεν να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία για να καταγγείλει τους J6ers ως «εγκληματίες εξεγερσιακούς» και τον ηγέτη τους, Ντόναλντ Τραμπ, έναν βαριά χαμένο και ως αρνητή των εκλογών που προσπαθεί να προσκολληθεί στην εξουσία. Ο Γκάρλαντ είπε ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης του θα ασκήσει ατελειωτες κατηγορίες εναντίον των εξεγερμένων και, τελικά, του ίδιου του Τραμπ, αλλά είπε στον Μπάιντεν ότι η επιχείρηση μπορεί να διαρκέσει χρόνια επειδή ο Τραμπ είχε «κερδίσει τις καρδιές και τα μυαλά της διαταραγμένης MAGA» και είχε φίλους σε ισχυρές πολιτικές θέσεις. «Εσείς παίξτε τον ρόλο σας και εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα», είχε πει ο Γκάρλαντ.

Μέχρι τον Μάιο του 2021, το FBI είχε επικεντρωθεί αποκλειστικά στη σύλληψη πατριωτών που είχαν επισκεφθεί ειρηνικά το Καπιτώλιο, το «Σπίτι του Λαού», στις 6 Ιανουαρίου. Το Γραφείο του Γκάρλαντ ανακοίνωσε νέες συλλήψεις και ολοένα και πιο αυστηρές κατηγορίες καθημερινά, καθώς οι σύμμαχοί του MSM βομβάρδιζαν ένα αφελές κοινό με πλασματικες και φανταστικές ιστορίες για πολιτοφυλακές και MAGA που, κατόπιν εντολής του Τραμπ, εισέβαλαν βίαια στο Καπιτώλιο για να σκοτώσουν τον Μάικλ Πενς και να αποτρέψουν την ανάληψη του Μπάιντεν στην προεδρία.

Εκείνη την εποχή, τα Λευκα Καπελα καθιέρωσαν τοπική και απομακρυσμένη επιτήρηση στα γραφεία και το πολυτελές σπίτι του Garland D.C. στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια. Ενώ ο ARCYBER υπεκλεπτε τα τηλέφωνα του Garland και παρακολουθούσε τα ψηφιακά του αποτυπώματα, οι πεζοναυτες έβαζαν παραβολικά μικρόφωνα και τηλεφακούς στο σπίτι και στο γραφείο του. Κάθε φορά που ο Γκάρλαντ ταξίδευε με αυτοκίνητο, εδιναν στιγμα, γιατί ο Γκάρλαντ ταξίδευε πάντα με ένοπλη συνοδεία.

Επίσης, εκείνη την εποχή, τα Λευκα Καπελα συνειδητοποίησαν ότι είχαν ένα πρόβλημα: Έχοντας κάνει ψηφιακή εγκληματολογία σε ακίνητες φωτογραφίες, βίντεο και ηχογραφήσεις, η ARCYBER κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο άντρας που εβλεπαν, αν και έμοιαζε, μιλούσε και περπατούσε σαν Garland, ήταν στην πραγματικότητα ένας πειστικός σωσιας φορώντας προσθετική μάσκα και μακιγιαζ.

Λίγο αργότερα, τον Ιούλιο, τα Λευκα Καπελα έμαθαν για πέντε θεάσεις Merrick Garland σε διαφορετικές πόλεις σε αντίθετες πλευρές της χώρας την ίδια μέρα. Κάπως έτσι, ο Garland εμφανίστηκε ταυτόχρονα στο D.C., στο Σικάγο, στο Σαν Αντόνιο, στο Πόρτλαντ και στο Λος Άντζελες, οδηγώντας τα Λευκα Καπελα σε ένα αναπόφευκτο συμπέρασμα: ο Garland είχε πολλους σωσιες, καθένας από τους οποίους ήταν εκπαιδευμένος να μιμείται την ομιλία και τους τρόπους του. Στις 23 Ιουλίου 2021, τα Λευκα Καπελα παρατήρησαν ταυτόχρονα σωσιες Garland να παρευρίσκονταν σε εκδηλώσεις στο Richmond, Virginia και Las Vegas.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης συνέχισε να φυλακίζει αθώους πατριώτες. Οι Garland σωσιες εμφανίστηκαν με ψυχραιμία σε πολλούς χώρους ταυτόχρονα, γεγονός που δεν αναφέρθηκε από το MSM. Και τα Λευκα Καπελα αντιμετώπισαν ένα δίλημμα — αν θα πιάσουν τους απατεώνες ή θα περιμένουν τον αληθινό να σηκώσει το άσχημο κεφάλι του και να κανει το λαθος, όπου κι αν ήταν.

Το 2021 και το 2022, ο στρατηγός Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ εξακολουθούσε να διοικεί το στρατιωτικό σκέλος του κινήματος των Λευκών Καπέλων. Αυτός και το συμβούλιο των Λευκών Καπέλων είχαν αφιερώσει αμέτρητες ώρες στο να συλλογιστούν το θέμα, με το συμβούλιο να διχάζεται για το αν η σύλληψη των διπλών θα εξανάγκαζε τους αληθινους να κανουν λαθη. Πηγή του Camp Pendleton είπε  ότι ο στρατηγός Berger είχε ζητήσει τη συμβολή του Trump, αλλά ο πρόεδρος εμπιστεύτηκε τον στρατηγό να λάβει τη σωστή απόφαση. Σωστά ή λάθος, ο στρατηγός Μπέργκερ εξέδωσε ένα διάταγμα σύμφωνα με το οποίο ο πραγματικος Garland έπρεπε να πιαστεί πριν ο στρατός κινηθεί εναντίον των σωσιων.

«Φοβόταν να κυνηγά πρώτα τους απατεώνες θα ειδοποιουσαν τον Γκάρλαντ», είπε μια πηγή. Υπήρχαν διαφωνίες, αλλά ήταν δική του επιλογή».

Ωστόσο, ένα επίμονο ερώτημα έμεινε αναπάντητο: Πού ήταν ο αληθινός Merrick Garland;

Μια πιθανή απάντηση σε αυτό το ερώτημα ήρθε στα μέσα του 2022. Οι πληροφοριοδοτες του DOJ ισχυρίστηκαν ότι ο Γκάρλαντ, γνωρίζοντας ότι ένα μεγάλο μέρος του στρατού των ΗΠΑ που υποστήριξε τον Πρόεδρο Τραμπ, θα ζητούσε τιμωρία για την κατηγορία του εν ενεργεία και τους συνταξιούχους που παρακολούθησαν ειρηνικά το J6, είχαν εγκαταλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες και ζούσε μια ζωή πολυτέλειας στο Βαρσοβία, στην Πολωνία, από όπου έλεγχε εξ αποστάσεως το DOJ. Οι πληροφοριοδοτες δεν ήξεραν ακριβώς πότε ο Γκάρλαντ διέφυγε, αλλά υπολόγισαν ότι ήταν περίπου όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκίνησε την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρησή του στην Ουκρανία, αν και ο χρόνος φαινόταν τυχαίος.

 Μια πιθανή απάντηση σε αυτό το ερώτημα ήρθε στα μέσα του 2022. Οι πέμπτοι αρθρογράφοι του DOJ ισχυρίστηκαν ότι ο Γκάρλαντ, γνωρίζοντας ότι ένα μεγάλο μέρος του στρατού των ΗΠΑ που υποστήριξε τον Πρόεδρο Τραμπ, θα ζητούσε τιμωρία για την κατηγορία του εν ενεργεία και τους συνταξιούχους που παρακολούθησαν ειρηνικά το J6, είχαν εγκαταλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες και ζούσαν μια ζωή πολυτέλειας στο Βαρσοβία, Πολωνία, από όπου έλεγχε εξ αποστάσεως το DOJ. Οι 5οι αρθρογράφοι δεν ήξεραν ακριβώς πότε ο Γκάρλαντ διέφυγε, αλλά υπολόγισαν ότι ήταν περίπου όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκίνησε την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρησή του στην Ουκρανία, αν και ο χρόνος φαινόταν τυχαίος.

Ζητούμενοι να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους με επαληθεύσιμα στοιχεία, οι πληροφοριοδοτες παρείχαν στο γραφείο του στρατηγού Μπέργκερ μαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ του Γκάρλαντ και του Υπουργείου Δικαιοσύνης και αποκρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε στείλει ο Γκάρλαντ στον διευθυντή του FBI Κρίστοφερ Ρέι, τα οποία είχαν μεγάλες λίστες με άτομα που ήθελε να συλληφθούν ο Γκάρλαντ. Το όνομα του Προέδρου Τραμπ, με έντονους χαρακτήρες, εμφανίστηκε στη λίστα, όπως και το όνομα του στρατηγού Μπέργκερ και άλλων επιφανών αξιωματικών στην κοινότητα των Λευκών Καπέλων. Παρ' όλα αυτά, ο στρατηγός Μπέργκερ δικαίως ήταν καχύποπτος. Η απόδειξη θα μπορούσε να έχει πλαστογραφηθεί. Πώς ξέφυγε η επικοινωνία από τα μάτια και τα αυτιά που βλέπουν τα πάντα και τα αυτιά της Διοίκησης Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων του ARCYBER και του Σώματος Πεζοναυτών, οι λειτουργοί της οποίας παρακολουθούσαν με υπευθυνότητα τις εκπομπές Deep State; Και αν υποθέσουμε ότι ενας Garland βρισκόταν στην Πολωνία, πώς θα μπορούσε ο στρατηγός να διασφαλίσει ότι ήταν o gnhsiow και όχι ένας ακομη σωσιας ;

Αυτές οι ερωτήσεις, και πολλά άλλα, ταλαιπώρησαν το συμβούλιο των Λευκων Καπέλων. Η ιστορία, ωστόσο, τους είχε διδάξει ότι οι Deep Staters ακολουθούν ένα προβλέψιμο μοτίβο. Πάντα επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος — τελικά. Εν τω μεταξύ, όμως, η βασιλεία του τρόμου του DOJ εναντίον των θεοσεβούμενων, αθώων πατριωτών συνεχίστηκε αμείωτη.

Η συζήτηση για την εξάλειψη των σωσιων του Γκάρλαντ επανήλθε όταν ο στρατηγός Μπέργκερ παραιτήθηκε από τη θέση του και όρισε τον στρατηγό Σμιθ αντικαταστάτη του τον Ιανουάριο του 2023. Ένας πιο επιθετικός στρατηγός Σμιθ φέρεται να είχε στόχο να καταστρεψει τους σωσιες, αλλά, σύμφωνα με πηγές, άλλαξε γνώμη μετά κατ' ιδίαν συνάντηση με τον στρατηγό Μπέργκερ.

Περαιτέρω δυσκολια του θέματος ήταν η επιβεβαίωση των εργαστηρίων κλωνοποίησης Deep State στο Μιζούρι (Δεκέμβριος 2022) και στην Αλάσκα (Ιανουάριος 2023). Παρόλο που οι ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων που κατέστρεψαν αυτά τα εργαστήρια δεν βρήκαν κανένα κύλινδρο κλωνοποίησης του Merrick Garland, τα Λευκα Καπελα αναγνώρισαν ότι τα εργαστήρια που δεν είχαν ακόμη βρεθεί θα μπορούσαν να έχουν κλώνους Garland που βρισκονταν σε κυλίνδρους ωρίμανσης. Αυτός ο φόβος και οι γρήγορες εξελίξεις στην τεχνολογία ολογραφίας, A.I. και Deep Fake άφησαν τους σαστισμένους και προβληματισμενους τα Λευκα Καπελ να αναρωτιούνται πόσο βαθιά πήγε η εξαπάτηση.

Οι πληροφοριοδοτες, ωστόσο, επέμειναν ότι ο Γκάρλαντ κρυβόταν στην Πολωνία για να αποφύγει τη στρατιωτική σύλληψη.

 Ο χρόνος περνούσε αργά και στις 17 Ιανουαρίου 2024, ένας πληροφοριοδοτης τον οποίο τα Λευκα Καπελα έκριναν αξιόπιστο πλησίασε το γραφείο του στρατηγού Smith με πολλά υποσχόμενες πληροφορίες. Έδειχνε πυρετωδώς βέβαιος ότι ο Γκάρλαντ θα έμπαινε ξανά στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 26 Ιανουαρίου για μια μυστική συνάντηση με μέλη του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και του Καναδά στις 30 Ιανουαρίου, μετά την οποία θα αναχωρούσε γρήγορα και κρυφά για την Πολωνία. Ο πληροφοριοδοτης είχε το ταξιδιωτικό δρομολόγιο του Γκάρλαντ, αλλά καμία εξήγηση για το γιατί θα κινδύνευε να χάσει την ελευθερία του να συναντηθεί με Καναδούς αξιωματούχους στις ΗΠΑ, όταν θα μπορούσε να το κάνει με ασφάλεια και να προσγειωθει κάπου στον Καναδά.

«Πώς ξέρεις ότι δεν σου δόθηκε παραπληροφόρηση; Πώς ξέρεις ότι δεν σου δόθηκε για να σε εκθέσει;» Ο στρατηγός Σμιθ είχε ρωτήσει τον πληροφοριοδοτη.

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι 100%. Αλλά το εμπιστεύομαι. Και θέλεις πραγματικά να χάσεις την ευκαιρία;» απάντησε .

Ο στρατηγός αποφάσισε ότι ο κίνδυνος άξιζε την ανταμοιβή και ζήτησε από τον διοικητή της Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων της 5ης, συνταγματάρχη Brent Lindeman, μέλος του συμβουλίου Λευκα Καπελα, να συντονίσει την επιχείρηση για να φέρει τον Garland στη δικαιοσύνη. Ο συνταγματάρχης Λίντεμαν εξέφρασε τους φόβους του, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε νόημα ο Γκάρλαντ να πραγματοποιήσει τη συνάντηση μπορωντας να στειλει εναν σωσια, αφού οι Καναδοί δεν ήταν προσωπικοί γνώριμοι και, ως εκ τούτου, δεν θα είχαν την ικανότητα να τον ξεχωρίσουν από έναν ψεύτικο, ειδικά αν άλλοι αξιωματούχοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ήταν παρόντες για να υποστηρίξουν τον Garland.

«Μακροσκοπικό ή όχι. Πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτό. Έχω μια αίσθηση ενστικτου», είπε ο στρατηγός Σμιθ στον συνταγματάρχη Λίντεμαν.

Ο συνταγματάρχης Λίντεμαν είχε μια τελευταία ερώτηση: «Το μόνο που χρειάζεται να ξέρω είναι αν θέλετε να τον απομονώσετε και να τον πάρετε μόνο του πριν από τη συνάντηση ή να αρπάξουμε κι αλλους μετα τη συναντηση».

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ επέλεξε την πρωτη επιλογή επειδή η σύλληψη πολλών Deep Staters συνήθως κανει περίπλοκες τις στρατιωτικές επιχειρήσεις. «Παίρνουμε τον Γκάρλαντ. Αυτός είναι το πακέτο», είπε ο στρατηγός.

Ο πληροφοριοδοτης είχε δώσει στο γραφείο του στρατηγού τη διεύθυνση ενός χλιδατου Airbnb, που είχε κλείσει με το όνομα του εκπροσώπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Xochitl Hinojosa, όπου ο Garland επρόκειτο να δει τους καλεσμένους του το απόγευμα της 30ης Ιανουαρίου.

 Η πτήση του έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής. Μόλις ο Γκάρλαντ εγκατέλειψε το τελωνείο, τέσσερις άντρες με σκούρα κοστούμια και γυαλιά ηλίου τον περικύκλωσαν, προστατεύοντάς τον από τα αδιάκριτα βλέμματα. Τον οδήγησαν σε μια λιμουζίνα που περίμενε και ακολούθησαν μια διαδρομή που θα τους πήγαινε στη διεύθυνση που είχε δοθεί στα Λευκά Καπέλα, όπου οι Ειδικές Δυνάμεις είχαν ήδη εγκαταστήσει επιτήρηση.

«Γνωρίζαμε ότι τότε δεν θα τον παίρναμε χωρίς μάχη», είπε η πηγή μας. «Είχε τέσσερις αντρες προστασια και ξέραμε ότι τουλάχιστον δύο από αυτούς τους τύπους θα ήταν κολλημένοι στο πλευρό του όλη την ώρα. Έγινε σχεδιο να βγάλουμε τ ατομα απο κοντα του και να κάνουμε μεγαλύτερο χάος από ό,τι έπρεπε ή να προσπαθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε τις απώλειες. Αυτή η απόφαση έπεσε στον διοικητή του αποσπάσματος».

Οι ειδικές δυνάμεις εντόπισαν το σπίτι. Μόλις ο άντρας που έμοιαζε με τον Γκάρλαντ πέρασε την πόρτα, δεν βγήκε ποτέ έξω. Η ομάδα πέρασε το βράδυ της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής μαθαίνοντας το προγράμμα του πριν επιτεθεί στο σπίτι στις 3:00 π.μ. της Δευτέρας. Οι ειδικές δυνάμεις «εξουδετέρωσαν» δύο ομοσπονδιακούς που είχαν βγει από το σπίτι για να περιπολούν περιμετρικά. Τέσσερις στρατιώτες μπήκαν μέσα και εριξαν με σιγαστηρα μια σφαίρα σε έναν νωχελικο φρουρο που καθοταν σε έναν καναπέ του σαλονιού στον κάτω όροφο. Ο τελευταίος φρουρός, στο διάδρομο έξω από την κρεβατοκάμαρα του επάνω ορόφου του Γκάρλαντ, πέθανε όταν ένας στρατιώτης του περασε ενα κορδονι γύρω από το λαιμό, στραγγαλίζοντάς τον.

Ένας στρατιώτης ανοιξε την κλειδαριά στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας και στη συνέχεια χτύπησε τον Garland που κοιμόταν με ένα ηρεμιστικό αρκετά δυνατό για να τον ναρκώσει για το ταξίδι του σε ένα κέντρο επεξεργασίας JAG.

«Είναι υπό κράτηση. Και ξέρουμε ότι δεν είναι σωσιας. Γίνονται δοκιμές για να βεβαιωθουμε ότι δεν είναι κλώνος. Περιττό να πούμε ότι δεν είναι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να πω ότι τον κατηγορώ γιατί θα δικαστεί για προδοσία και θα κρεμαστεί», είπε η πηγή μας.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ ο Γκάρλαντ ούρλιαζε σε ένα κελί, το Υπουργείο Δικαιοσύνης δημοσίευσε μια δήλωση ισχυριζόμενο ότι ο Γκάρλαντ θα εκχωρούσε προσωρινά την εξουσία στην αναπληρώτρια γενική εισαγγελέα Λίζα Μονακό, ενώ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στην πλάτη αυτό το Σαββατοκύριακο. Η πηγή μας είπε ότι είναι μια σύγχυση τόσο για να συγκαλύψει τη σύλληψη όσο και για να ετοιμαστεί ένας αλλος κλωνος για να πάρει τη θέση του.

«Αν υποθέσουμε ότι ο Garland που πήραμε δεν είναι κλώνος ή σωσιας, τώρα θα τα μαθουμε ολα αυτά. Ο Garland που έχουμε δεν έχει τα ενδεικτικά σημάδια ενός κλώνου -πλατυποδία,να λείπουν γομφίοι, να λείπουν γεννητικά όργανα- επομένως πιστεύουμε ότι είναι η πραγματική υπόθεση», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΤΟΥ ΓΟΥΊΛΙΑΜ ΤΗΝ ΚΑΙΗΤ.
    ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ,ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ,ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ HOSPITAL, Ο ΝΕΟΣ ΚΛΩΝΟΣ ΔΕΝ ΩΡΊΜΑΣΕ ΑΡΚΕΤΆ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑ.
    ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΉΘΩΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΉΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ "ΟΝ" ΤΈΛΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΈΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΥΝΑΜΕΝΗΣ" ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΛΛΑΡΥ ΚΛΩΝΟ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΤΗΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΉΛΕΓΧΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΨΥΧΟ ΟΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΩΣ,ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΈΧΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΈΝΑ ΣΕ ΚΛΩΒΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "ΤΟ ΝΗΣΙ" ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις