Η δεύτερη Αμερικανική Επανάσταση έχει ξεκινήσει, ο Θεός να ευλογεί το Τέξας


 Η επίσημη περιφρόνηση από τον κυβερνήτη του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ των παράνομων εντολών που προέρχονται από τον ψεύτικο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και το παραβιασμένο από εκβιασμό Ανώτατο Δικαστήριο σηματοδοτεί τα πρώτα πλάνα της δεύτερης Αμερικανικής Επανάστασης. Αυτό είναι μέρος μιας παγκόσμιας επανάστασης κατά της σατανικής κυριαρχίας της Χαζαρικής Μαφίας. Στη Γαλλία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης, αγρότες με τρακτέρ, το σύγχρονο αντίστοιχο των αγροτών με τα πιρούνια, βρίσκονται στο μονοπάτι του πολέμου ενάντια στις κυβερνήσεις-μαριονέτες που ελέγχονται από το KM. Η Ρωσία επίσης ετοιμάζεται επιτέλους να βαδίσει στη Δυτική Ευρώπη και να καταστρέψει τη ναζιστική εισβολή εκεί. Στη Μέση Ανατολή, το Ηνωμένο Βασίλειο απέσυρε επίσημα τη Διακήρυξη Μπάλφουρ, πράγμα που σημαίνει ότι το Ισραήλ όπως υπάρχει αυτή τη στιγμή, έχει τελειώσει. Και στην Κίνα, το κομμουνιστικό κόμμα αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου κρίση καθώς το χρηματοπιστωτικό του σύστημα που βασίζεται στην ακίνητη περιουσία καταρρέει. Υπάρχει επίσης μια επανάσταση στο Ιράν καθώς η μαριονέτα του KM «Ανώτατος Ηγέτης» Αγιατολάχ Χαμενεΐ αντικαθίσταται, σύμφωνα με ιρανικές πηγές.

Υπάρχουν πολλά να καλύψουμε, οπότε ας ξεκινήσουμε με την κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η κίνηση του Τέξας και άλλων 27 πολιτειών να στείλουν την Εθνική Φρουρά στα σύνορα με το Μεξικό σε πείσμα του παράνομου καθεστώτος Μπάιντεν είναι επαναστατική. Αυτό όμως που πρέπει να καταλάβουν οι πατριώτες είναι ότι, προσπαθώντας να σταματήσουν την παράνομη ροή ανδρών στρατιωτικής ηλικίας στις ΗΠΑ, πολεμούν μόνο το ένα χέρι του θηριου. Πρέπει επίσης να καταλάβουν ότι το βαθύ κράτος του KM ελπίζει να χειραγωγήσει αυτό το γεγονός για να ξεκινήσει ένας εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ, προκειμένου να ακυρωθούν οι εκλογές και να παραμείνει στην εξουσία.

 

 

 

 Ό,τι κι αν γίνει, δεν υπάρχει περίπτωση η KM να αναγκάσει τους Αμερικανούς να πολεμήσουν ο ένας τον άλλον σε έναν εμφύλιο πόλεμο. Ας παραδεχτούμε ότι κανείς δεν πρόκειται να παλέψει για τον ψεύτικο Μπάιντεν για να διασφαλίσει ότι οι μεσήλικες άνδρες που ντύνονται γυναικες μπορούν να χρησιμοποιούν τα μπάνια των κοριτσιών. Έτσι θα έμοιαζαν οποιοιδήποτε ομοσπονδιακοί στο δρόμο τους προς το Τέξας.

 

 Σε κάθε περίπτωση, το κύριο πρόβλημα δεν είναι στο Τέξας. Όπως προειδοποιεί ο Αρχιεπίσκοπος Κάρλο Βιγκάνο «Η πόλη του διαβόλου είναι ξεκάθαρα αναγνωρίσιμη στη Νέα Παγκόσμια Τάξη, στα Ηνωμένα Έθνη, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Παγκόσμια Τράπεζα, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και σε όλα αυτά τα λεγόμενα «φιλανθρωπικά ιδρύματα» που ακολουθούν μια ιδεολογία θανάτου, ασθένειας, καταστροφής και τυραννίας». Αυτές οι ομάδες συγκεντρώνονται στο Νταβός της Ελβετίας για να «δηλώσουν ανοιχτά ότι θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό μέσω οργανωμένων πολέμων, λιμών και πανούκλων».

Για να πετύχουν τη νίκη οι πατριώτες παντού πρέπει να στοχεύσουν το κεφάλι του θηριου. Αυτό βρίσκεται στην περιοχή γύρω από τη λίμνη της Γενεύης, στην Ελβετία. Τα όπλα του θηριου βρίσκονται σε μέρη όπως η Silicon Valley (Apple, Microsoft, Google. Meta, κ.λπ.), Ουάσιγκτον DC (Victoria Nuland, Eliot Abrams, κ.λπ.), Τελ Αβίβ (Benyamin Netanyahu και οι συνάδελφοί του εγκληματίες πολέμου) και το Τόκιο , Ιαπωνία (οι λεγόμενοι χειριστές της Ιαπωνίας υπό τον ψεύτικο «πρεσβευτή» Rahm Emmanuel).

Οι πατριώτες έχουν συσπειρωθεί πίσω από τον Ανώτατο Διοικητή και τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών για να πολεμήσουν αυτούς τους ανθρώπους. Παρεμπιπτόντως, για να καταλάβετε τι ακριβώς σημαίνει Δημοκρατία, παρακολουθήστε το παρακάτω σύντομο βίντεο.

 


 Οι πατριώτες πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσουν ότι ο Τραμπ έχει γίνει στόχος μιας εξελιγμένης εκστρατείας παραπληροφόρησης χρησιμοποιώντας έναν ψεύτικο Τραμπ. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία δύο ατού με διαφορετικά χρώματα μαλλιών και ματιών που εμφανίστηκαν πρόσφατα δημόσια. Αυτός με το λευκό γύρω από τα μάτια του είναι το ψεύτικο, λένε πηγές της NSA.

 

 Ο ψεύτικος Τραμπ συμπεριφέρεται σαν παρδαλός αυλικος, λέει στους ανθρώπους πράγματα που θέλουν να ακούσουν ότι θα «στραγγίσει το βάλτο», ενώ τους επιβάλλει τοξικά εμβόλια. Ο πραγματικός Τραμπ ήταν πάντα αντίθετος με τα εμβόλια επειδή ο γιος του είχε καταστραφεί από αυτά. Είναι αυτός που εμφανίζεται με τη Μελάνια. Έτσι, αν έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ερώτηση στον Τραμπ, ρωτήστε τον εάν οι προωθητές εμβολίων πρέπει να συλληφθούν και να δικαστούν για εγκλήματα πολέμου. Ο αληθινός θα πει ναι.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον λέει: «Στα κοκτέιλ πάρτι του Νταβός, μου λένε, οι παγκόσμιοι γουκεράτι έτρεμαν τόσο βίαια που μπορούσες να ακούσεις τον πάγο να κουδουνίζει στο ποτηρι τους [με την προοπτική του Τραμπ]».

Η Οικογένεια Σόρος, σε συνεννόηση με το παλαιού τύπου ΜΜΕ The Atlantic, έχει τώρα δημοσίως εκδώσει μια συγκαλυμμένη, μη λεκτική απειλή δολοφονίας κατά του προέδρου Donald J Trump.

Κοιτάξτε προσεκτικά Μονή σφαίρα (1 βολή) μέσα από προστατευτικό γυαλί (άτομο ενδιαφέροντος), «47» δολάρια USD. Ο Τραμπ, εάν εκλεγεί, θα γίνει ο 47ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε ορατή σημείωση: «Θα πληρώσει στον κομιστή κατ' απαίτηση» (ενοικιαζόμενη εργασία).

Εν τω μεταξύ, ένας άβαταρ που προσποιείται τον Τζορτζ Σόρος φαίνεται να έχει υποστεί εγκεφαλικό σε ζωντανή τηλεόραση ενώ έδωσε την ομιλία του στο WEF. Προφανώς ανησυχούν θανάσιμα.

 


 Σε κάθε περίπτωση, τα στρατεύματα της Εθνικής Φρουράς που συγκεντρώνονται στα σύνορα με το Μεξικό θα πρέπει να κατευθυνθούν προς τη Silicon Valley, τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον και να αναζητήσουν εγκληματίες όπως ο Σόρος, επειδή αυτοί είναι οι άνθρωποι που πληρώνουν τους παράνομους μετανάστες για να εισβάλουν στις ΗΠΑ. Πρέπει να συλλάβουν εγκληματίες μαζικής δολοφονίας όπως ο Μπιλ Γκέιτς και να αναγκάσουν τις εταιρείες τεχνολογίας και τους ηγέτες μαριονέτες να πουν την αλήθεια για πράγματα όπως τα μαζικά βασανιστήρια και οι δολοφονίες παιδιών.

Ο Jim Caviezel επιβεβαιώνει ότι «το νησί Epstein δεν είναι το μόνο νησί του σεξ εκεί έξω».

 


 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις