ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΝΙΓΗΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ


 Ειδήσεις εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο ότι η Γερμανία απαίτησε από τον Νίγηρα να τερματίσει τις σχέσεις με τη Ρωσία, απειλώντας να διακόψει τις σχέσεις και να κλείσει την πρεσβεία της στη χώρα.

«Αν η Γερμανία θέλει να κλείσει την πρεσβεία της, ας είναι, δεν θα παρακαλέσουμε κανέναν. Όποιος θέλει να φύγει ας φύγει. Ποιος χρειάζεται τη Γερμανία; Οι Ευρωπαίοι δεν έχουν φέρει τίποτα στην Αφρική εκτός από την εκμετάλλευση των πόρων μας, τους πολέμους μας, τους τρομοκράτες και τους δικτάτορες μας», δήλωσε ο επικεφαλής του Μεταβατικού Στρατιωτικού Συμβουλίου του Νίγηρα, Abd al-Rahman Chiani, σε συνέντευξή του στην τοπική τηλεόραση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ !! ΈΤΣΙ!!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσο θα ήθελα κι εμείς να μιλαμε ετσι οταν πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.bankingnews.gr/amyna-diplomatia/articles/719014/se-polemikes-peripeteies-evale-tin-ellada-i-kyvernisi-mitsotaki-sti-larisa-to-arxigeio-gia-tis-stratiotikes-epixeiriseis-stin-erythra-thalassa

    Όλοι οι λαοί έχουν λίγη ή πολλή αξιοπρέπεια. Πλην των ψευτοελληνων Πασοκων. Γιατί κακά τα ψέματα. Από το 1981 και μετά οι Έλληνες μεταλλάχτηκαν στην βρωμερή και ρυπαρη φυλή των Πασοκων, που όμοια της δεν έχει δει η υφήλιος. Αρχικά πράσινοι, μετά, γαλάζιοι, στην συνέχεια ροζουλι Πασοκοι και τώρα ξανά γαλάζιοι. Μόνον τα χρώματα αλλάζουν, η συμπεριφορά μένει ίδια. Η άλλοτε ένδοξη Ελληνική φυλή, λίγο πριν τον αφανισμό της.
    Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά είναι σταγόνα στον ωκεανό και δεν έχουν δύναμη για την ανάκαμψη.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις