Δειτε τι σας απέκρυψε η Ιατρο-Πολιτική Συμμορία και σας μπόλιασαν

 

Ο Καθηγητής Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας

στην εταιρεία Ιατρική Σχολή ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας με ανάρτηση του ξεγυμνώνει την ιατρο-πολιτική Συμμορία και δειχνει οτι απέκρυπταν την αλήθεια για τα πειραματικά εμβόλια με εγγραφο που κοινοποίησε στον λογαριασμό του..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: Η απάντηση που μου γνωστοποίησε ο εκλεκτός συνάδελφος Elpidoforos Soteriades και έχει αποστείλει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) προς ευρωβουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο με την οποία επιβεβαιώνει ΓΡΑΠΤΩΣ (κίτρινο χρώμα), ότι τα εμβόλια δεν είχαν ΠΟΤΕ προδιαγραφές κατασκευής για να προστατεύουν από την μόλυνση ή την μετάδοση του κορωνοϊού.
Η συγκεκριμένη γνώση ήταν διαθέσιμη από την ΠΡΩΤΗ στιγμή της κατασκευής των εμβολίων και το ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ Δημόσια!
Όλες οι δηλώσεις των “επιστημόνων” και των “ειδικών” και των “βαπτισμένων επιδημιολόγων” ήταν ΨΕΥΔΕΙΣ και η πολιτική επιβολής των εμβολίων αντιεπιστημονική και επικίνδυνη!!!
Θα ήθελα να τοποθετηθεί κάποιος υπεύθυνος (ΕΟΦ, Υπουργείο, Επιτροπή Ειδικών, ΕΟΔΥΥ κλπ), ΔΗΜΟΣΙΩΣ, αλλά και για τον λόγο που δεν ενημέρωσαν καθόλου για τη λειτουργία της Φαρμακοεπαγρύπνησης (Κίτρινη Κάρτα),που όφειλαν να προωθήσουν έντονα, αλλά και γιατί, ακόμα και σήμερα ο μέσος Ιατρός αγνοεί την Κίτρινη Κάρτα, για την οποία εγώ σύρθηκα και στα Δικαστήρια, ακόμη δε εκκρεμεί η δίωξη μου από τον ΙΣΘ, και όχι μόνο!
 
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Αν είχαν συμπληρώσει Κίτρινη Κάρτα θα είχαν εμφανιστεί πολύ γρήγορα τα προβλήματα που υπήρχαν το διάστημα που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί αλλά αυτό θα δημιουργούσε πολλούς ενδοιασμούς και έτσι αποφάσισαν να αποτρέψουν τον κόσμο ή να μην ενημερώνουν για την Κίτρινη Κάρτα.Εκτός απο αυτήν οι πολίτες θα μπορούσαν να αναφέρουν τις παρενέργειες στον ΕΟΦ αλλά και να έγινε αυτό ποιός θα τους άκουγε και θα έκανε αναφορά για να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι.Ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν να εμβολιάζονται και δεν δέχονται κουβέντα αλλά και στα μέσα συγκοινωνίας,βλέπεις τον τρόμο σε κάποιους με τις μάσκες.Ο θείος μου και η θεία μου πέρασαν covid υποτίθεται δεύτερη φορά 86 και 82 χρονών αντίστοιχα ανεμβολίαστοι και στο σπίτι τους.Ο θείος μου πρώην καρκινοπαθής το 2018 και η θεία μου κάθε μήνα εδώ και χρόνια χρειάζεται μετάγγιση αίματος και προς το παρόν είναι καλά και οι δύο.Βέβαια πέρυσι όταν η θεία μου κόλλησε covid και δεν το είχε αντιληφθεί, όταν ήρθε η ώρα να πάει για το μηνιαίο ραντεβού στο νοσοκομείο και έκανε μοριακό test το οποίο ήταν υποχρεωμένη να κάνει κάθε μήνα για να πηγαίνει στο νοσοκομείο λόγω του ότι δεν ήταν εμβολιασμένη,της είπαν ότι είχε covid και το νοσοκομείο δεν δέχθηκε να κάνει την μετάγγιση.Το αποτέλεσμα ήταν ότι ενώ περνούσε ήπια τον covid άρχισε να νιώθει δυσφορία από τον αιματοκρίτη της που είχε πέσει πολύ λόγω της έλλειψης αίματος.Η ξαδέρφη μου την πήγε στο νοσοκομείο και έκανε τεράστια φασαρία και στο τέλος αναγκάστηκαν να της κάνουν τη μετάγγιση για να σταματήσουν οι φωνές.Αν δεν είχε γίνει αυτό θα είχαμε έναν ακόμη ασθενή που έφυγε από covid.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναγούλα προξενεί η επιμονή τους να αναφέρονται σε "κορωνοιούς" και "εμβόλια" όλοι οι καραγκιόζηδες στην προσπαθειά τους να αποδείξουν το αναπόδεικτο. Αυτοσυγκεντρώνονται τώρα στην διαφοροποίηση μεταξύ προστασίας και μετάδοσης, τα ξουράφια της Ιολογίας!
    Καμμία λογική συνοχή με τον τρόπο που διατυπώνουν την ιδια την θολούρα τους οι "επιστήμονες" των αυτοαναιρέσεων, φάσκοντας και αντιφάσκοντας, που τελικά το μόνο που καταφέρνουν να διασκεδάζουν ακόμη και τα παρδαλά κατσίκια.
    Συνεχίστε να ρεζιλιάζεστε, μπας και σας φέξει κάποτε να αυτοχειριαστείτε.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις