Η JAG "ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ" ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟ ΤΟΥ Π.Ο.Υ

 

 25 Ιανουαρίου 2024: Guantanamo Bay, South Court



Ο Δρ. Chikwe Ihekweazu απειλήθηκε με αποβολή από το στρατοδικείο του και με συνοπτική απόφαση εναντίον του επειδή αγνόησε επανειλημμένα τις προειδοποιήσεις να παραμείνει σιωπηλός κατά τη διάρκεια των εναρκτήριων παρατηρήσεων του αντιναύαρχου Darse E. Crandall. Αφού απέρριψε μια τρίτη προειδοποίηση, ο Ihekweazu, τον οποίο οι Αμερικανοί πεζοναύτες συνέλαβαν ως ύποπτο για κατασκοπεία και συνωμοσία για να βλάψουν Αμερικανούς πολίτες τον Δεκέμβριο, αμφισβήτησε τη διαδικασία λέγοντας ότι η JAG δεν είχε καμία εξουσία να συλλαμβάνει ή να απαγγέλλει ποινικά μέλη της κορυφαίας υγειονομικής αρχής στον κόσμο. Αντιτάχθηκε στον ναύαρχο που τον αποκάλεσε «κρατούμενο».

«Δεν είμαι κρατούμενος. Είμαι ο Δρ. Chikwe Ihekweazu, πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο επιδημιολόγος, και με κρατήσατε στη φυλακή παρά τη θέλησή μου. Δεν θα το ανεχτώ αυτό. Αυτό είναι παραβίαση των αναφαίρετων ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου. Μια επίσημη διαμαρτυρία θα υποβληθεί στις αρμόδιες αρχές και θα λογοδοτήσετε», είπε ο Ihekweazu στον ναύαρχο Crandall.

«Στην περίπτωσή σου, κρατούμενe Ihekweazu, είμαστε η κατάλληλη και μοναδική αρχή», απάντησε ο ναύαρχος. «Εάν συνεχιστούν τα ξεσπάσματά σας, θα αναβάλω αυτήν την επιτροπή και θα εκδώσω αυθαίρετη κρίση».

"Εξηγήσου. Τι σημαίνει αυτό?" είπε ο Ihekweazu.

«Θα βρεθείς ένοχος και θα σε εκτελέσουν», απάντησε ωμά ο ναύαρχος. «Σου αρκεί αυτή η εξήγηση;»

Σε εκείνο το σημείο, ο Ihekweazu συζήτησε με τον δικηγόρο που είχε διορίσει η JAG που κάθεται δίπλα του στο τραπέζι υπεράσπισης. Ο Ιχεκβεάζου τράβηξε τα δεμενα χερια του και έριξε μια ματιά στα δεμένα πόδια του. Οι ψίθυροί του δημιουργουσαν αναστατωση με κάθε διαδοχική φράση. Ο δικηγόρος του, εμφανώς ταραγμένος, σήκωσε τα χέρια του, με τις παλάμες προς τα έξω, σε ένδειξη παραίτησης. Με τρεμάμενη φωνή, εξήγησε στον ναύαρχο Κράνταλ ότι ο πελάτης του δεν κατανοούσε τις κατηγορίες εναντίον του.

«Έχετε 45 μέρες και λέτε ότι δεν έχετε προετοιμάσει τον κρατούμενο. Αυτό λες;» ρώτησε ο ναύαρχος.

"Οχι κύριε. Ενημέρωσα επιμελώς τον Δρ Ihekweazu και του έδειξα το αρχείο ανακάλυψης. Λέει ότι δεν κατανοεί τις κατηγορίες επειδή δεν ισχύουν για αυτόν.

Ο ναύαρχος απευθύνθηκε στον κρατούμενο: «Αυτή είναι η διαθήκη σου; Ότι θέλετε να καταθέσετε εκ μέρους σας, κατανοώντας πλήρως τις συνέπειες της κατ' αντιπαράσταση εξέτασης;». είπε ο ναύαρχος.

«Τι επιλογή έχω; Κανείς σας δεν θα με βοηθήσει. Αυτό που συνέβη εδώ είναι εγκληματικό και πρέπει να υπερασπιστώ τη φήμη μου», είπε ο Ihekweazu.

«Τότε, έτσι θα προχωρήσουμε και θα ολοκληρώσουμε γρήγορα αυτό το δικαστήριο», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ.

Ένας στρατιωτικός αστυνομικός ξεκλείδωσε τα πόδια του Ihekweazu και τον συνόδευσε στο εδωλιο, όπου ορκίστηκε και διαβεβαίωσε ότι θα πει την αλήθεια, όλη την αλήθεια, και τίποτα άλλο παρά την αλήθεια υπό την απειλή τιμωρίας. Ο ναύαρχος Κράνταλ κάθισε δίπλα στους τρεις αξιωματικούς που είχε αναθέσει η JAG για να κρίνει την υπόθεση, ενώ ο δικηγόρος του Ihekweazu άρχισε την απευθείας εξέταση.

«Ο Δρ. Ihekweazu, είσαι πιστοποιημένος επιδημιολόγος. Κατέχετε πτυχία από το Πανεπιστήμιο της Νιγηρίας, το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης και το Πανεπιστήμιο Heinrich Heine, με εξειδίκευση στις τροπικές ασθένειες. Τον Νοέμβριο του 2021, διοριστήκατε Βοηθός Γενικός Διευθυντής για το Τμήμα Συστημάτων Πληροφοριών και Επιτήρησης Έκτακτης Ανάγκης Υγείας στον ΠΟΥ και, πριν από αυτό, ήσασταν μέλος της Προεδρικής Ομάδας Εργασίας της Νιγηρίας για τον COVID-19. Το βιογραφικο σας είναι άψογο. Είναι αυτές οι δηλώσεις πραγματικές και ακριβείς;»

"Ναί. Είμαι πολύ περήφανος», απάντησε ο Ihekweazu.

«Στις 3 Δεκεμβρίου 2023 ή περίπου, λάβατε μια πρόσκληση από τη Διευθύντρια του CDC Mandy Cohen να παρακολουθήσετε μια συνάντηση με την Ομάδα Ταχείας Αντίδρασης του CDC σχετικά με την εμφάνιση ενός στελέχους COVID-19 που ονομάζεται JN.1. Πριν από εκείνη τη συνάντηση, οι Πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών σε συνέλαβαν και σε απήγαγαν ενώ βρισκόσουν έξω από ένα ξενοδοχείο στην Αννάπολη του Μέριλαντ. Είναι αυτές πραγματικές δηλώσεις;»

«Είναι πράγματι. Αυτοί οι άνδρες με απηγαγαν», είπε ο Ihekweazu.

«Ένσταση: Η υπερασπιση παραποιεί τα γεγονότα. Ο κρατούμενος Ihekweazu δεν απήχθη. Τέθηκε υπό σύλληψη βάσει στρατιωτικού εντάλματος σύλληψης που υπογράφηκε από εμένα», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ. «Πρόσεχε τον εαυτό σου, σύμβουλε, πατάς σε λεπτό πάγο».

«Θα επαναδιατυπώσω: Δρ. Ihekweazu, σε εθεσαν υπό κράτηση παρά τη θέλησή σου και σου είπαν ότι κατηγορείσαι για κατασκοπεία και συνωμοσία για να βλάψεις Αμερικανούς πολίτες. Είναι αλήθεια ?" είπε ο συνήγορος υπεράσπισης.

«Αυτό μου είπαν, αλλά όλα είναι ψέματα!» είπε ο Ihekweazu. «Είμαι ένας αθώος άνθρωπος».

«Εσείς, κύριε Ihekweazu, ανταλλάξατε κάποια στιγμή email ή φωνητικές συνομιλίες με τη Mandy Cohen σχετικά με την επιβολή νέων εντολών κοινωνικής αποστασιοποίησης, κάλυψης και εμβολιασμού;» ρώτησε ο συνήγορος υπεράσπισης.

«Συμβουλή, ναι. επιβολή, όχι, απολύτως όχι. Έκανα τη δουλειά μου», είπε ο Ihekweazu.

«Και παρακαλώ εξηγήστε στην επιτροπή τι είναι αυτό», ρώτησε ο συνήγορος υπεράσπισης.

 «Πρόληψη και μετριασμός της πανδημίας», είπε ο Ihekweazu. «Η μάσκα, η κοινωνική απόσταση και οι εμβολιασμοί είναι μέθοδοι πρόληψης της εξάπλωσης του COVID-19, και σας συμβουλεύω για αυτό, και αυτό είναι όλο. Κάνω το ίδιο πράγμα που κάνουν δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο».

«Ευχαριστώ, Δρ. Ihekweazu. Δεν έχω άλλες ερωτήσεις», είπε ο συνήγορος υπεράσπισης.

Ο ναύαρχος σηκώθηκε από τη θέση του και πλησίασε τον κατηγορούμενο.

«Κρατούμενη Ihekweazu, έχεις εμβολιαστεί κατά του COVID-19;» ρώτησε ο ναύαρχος.

«Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Φυσικά, είμαι εμβολιασμένος και παίρνω αναμνηστικες δοσεις κάθε έξι μήνες σαν ρολόι», είπε ο Ihekweazu.

«Ενδιαφέρον», είπε ο ναύαρχος και έδειξε στο πάνελ ένα αντίγραφο των αποτελεσμάτων των εξετάσεων αίματος που έγιναν στον Ihekweazu μετά τη σύλληψή του. «Παρακαλώ σημειώστε τα αποτελέσματα της δοκιμής . Εάν ο κρατούμενος λάμβανε ενίσχυση κάθε έξι μήνες, όπως ισχυρίζεται, το τεστ θα έδειχνε την παρουσία αντισωμάτων COVID-19 στο αίμα του, αλλά κανένα δεν ανιχνεύτηκε. Δεν εμβολιάστηκε ποτέ. Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό, κρατούμενο Ihekweazu;»

«Ναι, μπορώ να το εξηγήσω. Το τεστ σου είναι λάθος. Ή φτιάξατε τα αποτελέσματα», είπε ο Ihekweazu.

Ο ναύαρχος υποστήριξε ότι οι ειδικευμένοι ιατροί τεχνικοί στο Ναυτικό Νοσοκομείο του Γκουαντάναμο είχαν τριπλό έλεγχο των αποτελεσμάτων και διαπίστωσαν με βεβαιότητα την απουσία αντισωμάτων COVID-19 στο αίμα του Ihekweazu, αποδεικνύοντας ότι δεν είχε ποτέ εμβολιαστεί με εμβολιο COVID-19. Στη συνέχεια έδωσε στο πάνελ αντίγραφα των email που είχε ανταλλάξει ο Ihekweazu με τη Mandy Cohen στις αρχές Δεκεμβρίου. Διάβασε ένα φωναχτά, παραθέτοντας τα λόγια του Ihekweazu.

«Ο ΠΟΥ θα συστήσει σύντομα προληπτικές εντολές για καταφύγιο για τον μετριασμό της εξάπλωσης του JN.1. Είναι επιτακτική ανάγκη όταν συναντηθούμε, να συζητήσουμε τα οφέλη του ιατρικού στρατιωτικού νόμου για την προστασία της κοινωνίας από τον εαυτό της και οι ΗΠΑ θα πρέπει να πρωτοστατήσουν. Εάν η κυβέρνησή σας και ο Πρόεδρος Μπάιντεν ανακοινώσουν νέες εντολές, άλλες χώρες θα ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Εσείς συντάξατε αυτό το email, κρατούμενο Ihekweazu;»

«Το έκανα», απάντησε περήφανα ο Ihekweazu.

«Είναι ενδιαφέρον να χρησιμοποιείτε τη φράση «ιατρικός στρατιωτικός νόμος». Αυτό δεν είναι κάτι που θα περίμενα να ακούσω από έναν γιατρό… Θα περίμενα κάτι πιο… κλινικό», είπε ο ναύαρχος. «Έχουμε καταδικάσει και εκτελέσει αρκετούς λεγόμενους επαγγελματίες υγείας που, όπως εσείς, δεν εμβολιάστηκαν αλλά ήθελαν να εμβολιάσουν τον κόσμο με ένα πειραματικό «εμβόλιο» που έχει συνδεθεί με 17 εκατομμύρια θανάτους. Σωστά κρατούμενε Ihekweazu;»

«Ένσταση: Επιχειρηματική», είπε ο συνήγορος υπεράσπισης.

«Θα το προσδιορίσω και θα αποσύρω το σχόλιο», είπε ο ναύαρχος.

Στη συνέχεια έδειξε στο πάνελ ένα αντίγραφο τηλεφωνικής συνομιλίας κατά τη διάρκεια της οποίας ο Ihekweazu είπε στον κύριο αναπληρωτή διευθυντή του CDC Nirav D. Shah ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει «ύπουλα» να θεσπίσουν lockdown και να εισαγάγουν ένα πρόγραμμα διαβατηρίων εμβολίων RFID. Ο Ihekweazu ενθάρρυνε τη δημιουργία στρατοπέδων εγκλεισμού για τη στέγαση των μη εμβολιασμένων. Η χρήση λέξεων όπως «υποταγή», «καταπίεση» και «άρνηση ελευθεριών» αναστάτωσε τον ναύαρχο Κράνταλ και προκάλεσε σάλο στο πάνελ.

«Είπατε στον Σαχ ότι έχετε «λύσεις» για να ξεπεράσετε την αντίσταση στα εμβόλια και ότι θα τις συζητούσατε αυτοπροσώπως. Είναι έτσι, κρατούμενε;» ρώτησε ο ναύαρχος.

«Το εκανα. Είναι η δουλειά μου. Οι αρνητές εμβολίων και μασκών αποτελούν σαφή και παρόντα κίνδυνο για την κοινωνία. Ο διαχωρισμός των μη εμβολιασμένων είναι ένας αποδεκτός και ανθρώπινος τρόπος για τον μετριασμό της εξάπλωσης», δήλωσε ο Ihekweazu.

 «Αυτό το ονομάζουμε φυλάκιση και υποδούλωση», απάντησε ο ναύαρχος Κράνταλ. «Και υποθέτω ότι, αφού δεν είστε εμβολιασμένοι, θα ήσασταν πρώτοι στη σειρά για εκείνα τα κέντρα κράτησης που αγαπάτε τόσο πολύ…Αποσύρω το τελευταίο μου σχόλιο».

Ο ναύαρχος, με τη φωνή του δυσοίωνη, πέρασε την επόμενη ώρα εξετάζοντας τον Ihekweazu για τις σχέσεις του με το προσωπικό του CDC και του NIH και τα σχέδιά τους να εμβολιάσουν την κοινωνία, μια ακόμη αδιάλυτη ατζέντα με στόχο να κυριαρχήσει και να κατακτήσει όποιον αμφισβητούσε την Big Pharma και την Big Medicine. Ο Ihekweazu είπε ότι οι εντολές και οι ενταφιασμοί ήταν μια απλή σύνεση για την προστασία των εμβολιασμένων από τους μη εμβολιασμένους. Μίλησε σαν η επιβολή του εμβολίου να ήταν μια χειρονομία φιλανθρωπίας, ένα δώρο στον κόσμο.

«Απλώς δεν καταλαβαίνεις», είπε στον ναύαρχο Κράνταλ, κουνώντας το κεφάλι του απελπισμένος. «Κάνω τη δουλειά μου και θα την κάνω επανειλημμένα».

Ο ναύαρχος Κράνταλ ανατρίχιασε. Ονόμασε τον Ihekweazu ένα πλάσμα αρπακτικής και ανελέητης ανοησίας, έναν σκληρό εγκληματία που έχει την τάση να διενεργεί αδύνατα αλλά διωκόμενα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ο Ihekweazu άλλαξε σταση και ξαφνικά χλωμιασε: «Σιχαίνομαι την Αμερική, τους Αμερικανούς. Είσαι αλαζονικός, αγέρωχος και αρνείσαι την επιστήμη. Ό,τι έχω κάνει είναι να διασφαλίσω ότι δεν υπάρχει συνεύρεση μεταξύ των εμβολιασμένων και των ακάθαρτων».

«Η JAG ακυρώνει την υπόθεση της», είπε ο ναύαρχος. «Δεν απαιτούνται περαιτέρω αποδείξεις».

Η επιτροπή έκρινε τον Ihekweazu ένοχο για όλες τις κατηγορίες και συνέστησε τη μέγιστη ποινή: θάνατο.

Ο ναύαρχος Crandall προγραμμάτισε την ημερομηνία της εκτέλεσης για τις 2 Φεβρουαρίου 2024.

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν.. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΡΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ .ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ,ΕΜΒΟΛΙΟ .
    ΡΕ ! ΟΥΣΤ ! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !
    ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑ ΜΑΣΚΑ .
    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!! ΟΥΣΤ ! ΟΥΣΤ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις