Η NASA «χρηματοδοτεί μυστικά» βιβλική έρευνα από φόβο για «δαιμονικά» UFO, ισχυρίζεται πρώην αξιωματούχος

 

Ένας πρώην κορυφαίος βρετανικός κυβερνητικός αξιωματούχος

ισχυρίστηκε ότι η NASA “χρηματοδοτεί μυστικά βιβλική έρευνα και θεολογικά συνέδρια” από φόβο ότι τα UFO θα μπορούσαν να είναι “δαιμονικά”.
Οι ισχυρισμοί έγιναν από τον πρώην επικεφαλής του βρετανικού υπουργείου Άμυνας (MOD) Νικ Πόουπ, γράφει ο Φρανκ Μπέργκμαν.

Σύμφωνα με τον Πόουπ, η NASA φέρεται να θέλει να είναι «μπροστά από το παιχνίδι» όταν πρόκειται για μια πιθανή σύγκλιση μεταξύ UFO και «δαιμονικών» δυνάμεων.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο GB News, ο Πόουπ ισχυρίστηκε ότι κυβερνητικοί αξιωματούχοι σε όλο τον κόσμο «καλύπτουν» τις ανησυχίες.

«Δεν πιστεύω στους δαίμονες εγώ ο ίδιος, αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν και η Βίβλος σίγουρα μιλάει για αυτά τα πράγματα με όρους ακάθαρτων πνευμάτων», δήλωσε ο Πάουπ.

Υπάρχει ένας μεγάλος όγκος παράξενων UFO και εξωγήινων πληροφοριών που σχετίζονται με τη βιβλική έρευνα.

Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ξαφνική αναβίωση του ενδιαφέροντος για το Βιβλίο του Ενώχ, μια γραφή μετά την Παλαιά Διαθήκη και πριν από την Καινή Διαθήκη.

Ισχυρίζεται ότι ο Θεός έστειλε αγγέλους στη γη και δημιούργησε μια ξεχωριστή φυλή βίαιων γιγάντων.

«Υπάρχει πιθανώς ακόμα μια ομάδα τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο που πιστεύει ότι ορισμένες πτυχές του φαινομένου των UFO είναι δαιμονικές», σημείωσε επίσης ο Πάουπ.

«Ένας από τους λόγους για τους οποίους το πιστεύουν αυτό είναι ένα απόσπασμα στο βιβλίο των Εφεσίων στη Βίβλο που λέει ότι ο Σατανάς είναι ο Πρίγκιπας της Δύναμης του Αέρα».

«Πιστεύω ότι είναι αναμφισβήτητο ότι τα τελευταία χρόνια πολλές από τις μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου έχουν αρχίσει να προβληματίζονται σοβαρά και να έχουν μια θεολογική συζήτηση σχετικά με το ποιες θα ήταν οι συνέπειες της ανακάλυψης της εξωγήινης ζωής».

Ο Πάπας ισχυρίστηκε περαιτέρω ότι η Καθολική Εκκλησία δεν έχει «καμία δογματική αντίρρηση» για την παρουσία εξωγήινης ζωής στο σύμπαν επειδή «ο άνθρωπος δεν πρέπει να επιβάλλει δημιουργικά όρια στον Θεό».

«Η NASA έριξε αθόρυβα κάποια χρήματα σε θεολογικά συνέδρια που μίλησαν για αυτό», ισχυρίστηκε ο Πάπας.

«Νομίζω ότι είναι περισσότερο η περίπτωση να αντισταθμίζουν τα στοιχήματά τους και να σκέφτονται ότι αν είναι αλήθεια, θέλουν να είναι μπροστά από το παιχνίδι αυτή τη φορά και να μην παρασυρθούν από το είδος της μάχης επιστήμης εναντίον θρησκείας που είχαμε τον Μεσαίωνα, για παράδειγμα, όπως με τον Κοπέρνικο και τον Γαλιλαίο».

 

 

Ωστόσο, παρόμοιοι ισχυρισμοί έχουν απορριφθεί στο παρελθόν από «ελεγκτές δεδομένων» των εταιρικών μέσων ενημέρωσης.

Μια έκθεση «ελέγχου δεδομένων» του 2021 από το Associated Press ισχυρίστηκε ότι η NASA δεν έχει προσλάβει θεολόγους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

  1. Η ΝΑΣΑ ! ΑΑΑΧΑΧΑΧΑ! Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΜΟΥ Ο ΨΕΥΤΗΣ .
    ΝΑ ΔΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΠΡΑΚΑΤΑΜΠΡΑ!! Και του ΖΟΥΡΛΟΥ ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ.
    Άλλωστε τι άλλο τους απομένει, ας είναι καλά οι κοιμισμένοι (οι εργάτες και οι συνεργοί κατά Ηράκλειτον) που κινούν τις μηχανές τους.
    ...........................................................................................................
    "Το κύριο μήνυμά μου εδώ είναι ότι μέχρι τώρα έχουμε μία αμίλητη παρελθοντική ιστορία. Επικεντρωνόμαστε πλήρως στο ότι έχουμε μπροστά μας χωρίς να γνωρίζουμε τι υπήρξε πίσω σε βάθος χρόνου και πρίν φθάσουμε σε μια τελική εκδήλωση σαν κι αυτήν......"
    Είναι τα τελευταία λόγια του Graham Hancock στο >δίλεπτο βίντεο που ακολουθεί μιλώντας για τον ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ, τον οποίο κατάφεραν να ανασκευάσουν και τον οποίον χρονολογεί περίπου στον 5ον αιώνα προ Χριστού και προ βιβλικών παραμυθιών, που μας έφεραν τις μεγάλες ανατροπές και μας οδήγησαν σε σκοταδισμούς και παραφροσύνη:

    https://ugetube.com/watch/graham-hancock-on-the-antikythera-mechanism-joe-rogan_uvJAmx1wd6AatfQ.html

    Για όσους έχουν την δυνατότητα και το μεράκι, απολαύστε και την διάλεξη της υπέροχης δημοσιογράφου και συγγραφέως Ιστορίας Dr Jo Marchant, πάνω στο ίδιο θέμα, γιατί είναι το ελάχιστο που μπορούμε να συνεισφέρουμε.
    Ο τίτλος του βιντεο: AΠΟΚΩΔΙΚΩΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ:

    https://ugetube.com/watch/decoding-the-heavens-the-antikythera-mechanism-by-jo-marchant_wXfQKpZdRHZuhtP.html

    Αυτά για τους Ελληνες, οι δε θεοφοβούμενοι ας αρκεστούν στους θρησκευτικούς ύμνους,....κι ας είναι καλά οι πάστορες των χριστιανών που ευλογούν το Ισραήλ και Σιών και καλούν τους λαούς να σταθούν στο πλευρό των "εκλεκτών", γιατί σ' αυτούς οφείλει ο Χριστιανισμός την υπαρξίν του,... όπως ομολογεί το ελεεινό υποχείριο των Δημοκτόνων, και κάνει τον καθιστό σεληνιασμένον μπροστά του να ηδονίζεται, αλλά και να μας χλευάζει ταυτόχρονα, γιατί σαν γκόιμ που είμαστε αυτό μας αξίζει.
    Κοιτάχτε και κρίνετε.

    https://odysee.com/@I-Rabbi-T:3/On-His-Knees-For--Netanyahu:7

    Τέλος να μην φανώ πως περιφρόνησα τους δικούς μας εδώ:
    «Οι θεμέλιοι αυτού εν τοις όρεσι τοις αγίοις ˙αγαπά Κύριος, τας πύλας Σιών υπέρ πάντα τα σκηνώματα Ιακώβ».
    "Μήτηρ Σιών, ερεί άνθρωπος και άνθρωπος εγεννήθη εν αυτή και αυτός εθεμελίωσεν αυτήν ο Ύψιστος».
    "Ευράνθητι Ιερουσαλήμ (JerUSAlem) και πανηγυρίσατε πάντες, οι αγαπώντες Σιών....Δια της θεοτόκου βρέφος τίκτεται".
    " Ισραήλ γαρ ο ποιμένων ...Χριστός"
    "Ράβδον δυνάμεως εξαποστέλει σοι Κύριος εκ Σιών".
    Κυκλώσατε λαοί Σιών και περιβάλετε αυτην......,
    Βοηθειά μας! και την χάριν των τριών Ιεαρχών, τους πατέρες των ,,,,

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις